Медведев не вижда необходимост от преговори с Украйна

Такива били възможни с "господарите" от САЩ
20 май 2023 09:40, Александър Попов
53
Медведев не вижда необходимост от преговори с Украйна
Снимка: БГНЕС/EPA

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев не вижда смисъл от водене на преговори за ситуацията в Украйна в момента, защото такива трябва да се водят само с "господарите" на киевското правителство във Вашингтон и единствено за постконфликтния световен ред, предадоха руските държавни медии.

Коментирайки скорошните изказвания на председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен за равноправните преговори между Русия и Украйна, Медведев написа в канала си в Телеграм, че "трудно би се съгласил" с нея в това отношение.

"Това със сигурност е така. Как можеш да водиш равноправни преговори с една полуразпаднала се неонацистка държава, която е под външно управление? Разговорите са възможни само с нейните господари, а именно с Вашингтон. Няма с кого другиго да се разговаря", пише Медведев.

Според него преговори са възможни само по темата за "постконфликтния световен ред".

"За това обаче е твърде рано да се говори", допълва руският официален представител. "Ето защо няма никаква необходимост от каквито и да било преговори."

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен заяви ден по-рано в кулоарите на срещата на върха на Г-7 в Хирошима, че равностойните преговори между Русия и Украйна трябва да бъдат отхвърлени. По думите ѝ държавите членки на Г7 трябва да подкрепят т.нар. мирен план на украинския президент Володимир Зеленски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: Дмитрий Медведев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Защо в ЕС от години няма поне едно изсдеване, което да показва отношението на европейските граждани към европейските лидери? Например, към Мишел, Урсула или Борел? За Медведев - ясно, едни го рдобряват, други не. Но не съм чул от някого добра дума за тещи тримцата. Защо ли?
42
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Чудя се на Медведев, сигурно има доста свободно време да се занимава с със стари пудели като Урсула.
41
0
 
4
 
! Отговори
Алкашев преди 10 месеца
Митя, Митяяя...опять нажрался с..ка.
40
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Добре хайде кажи защо ми слагаш минус. Даже видях в Мариопул на изборите/ референдума хората гласуваха с радост и добро настроение за разлика от тука дето се гласува като на заколение съжалявам.
39
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Таня аз както и повечето честни хора видяхме клипове от градове в Донбас където украинските жени казаха на руските войници "Ние ви чакахме защо се забавихте толкова...". Дори запомних лицата на две жени които отиваха на работа и дадоха цветя на танкисти. На кого да вярвам освен на себе си това видях.
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Колкото по високо е любовта толкова по ниско е целувката.
37
3
 
5
 
! Отговори
Ами преди 10 месеца
...нали ще трябва да изтрезнее за да водят преговори! С увредени мозъци никой не преговаря! Няма кой друг да победи Русия, освен Бункерният Карик, и такова като Тоя!
36
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кефи ме как уркопитеците цитират Пригожни, който ги мачка брутално! Само да каже нещо срещу Кремъл и става любимец на уркопитеците;)
35
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сега е момента за Русия с добро или нищо, защото след някой и друг месец ще е само нищо.
34
4
 
7
 
! Отговори
Случва се преди 10 месеца
Случва се нещо. Зеленски хукна ня просия , май емигрира, Куреба силно нервен, Русия бавно, спокойно и методично унищожава военни обекти и субекти. Естествено, че ще преговаря с тоя, дето праща оръжието в Украйна. Ще обясни на Байдън какво взима от Украйна и какво ще даде на него.
33
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пригожин нарече прогнозите за икономиката на Русия и войната срещу Украйна на зам.-шефа на Съвета по отбрана Дмитрий Медведев еротични фантазии. Нарича го още клоун, родоотстъпник и военнопрестъпник, който няма понятие какво се случва на фронта в Украйна и трепери някой дрон да не удари отново Кремъл.Ха, ха, ха.
32
11
 
9
 
! Отговори
Извращения преди 10 месеца
Извращение номер едно: от фонда за мир на Европа се купуват бомби. Извращение номер две: Подкрепяме мира на Зеленски, тоест подкрепяме фашизма, геноцида над Донбас и войната
31
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Медведев, кажи и за атомните бомби. Към колко часа да чакаме?
30
13
 
22
 
! Отговори
Империя на злото преди 10 месеца
И нормалният свят не вижда необходимост от преговори с увредени съветски мозъци като теб.
29
5
 
19
 
! Отговори
Мужик преди 10 месеца
Естествено, щото вие преговаряте само с някой наведен със свалени гaшштu. В случая обаче това ще ви се случи скоро на вас по неволя.
28
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хер Флик от руското командване
27
6
 
13
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 10 месеца
тоя си търси белята...ама скоро ще си намери майстора....
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Няма нужда от кавичките.
25
12
 
14
 
! Отговори
Българин преди 10 месеца
Вън кремълските окупатори от земята на Украйна!
24
14
 
13
 
! Отговори
555 преди 10 месеца
Бой до последната мърдаща Хохла.Русия е непобедима.