Руско въздушно нападение срещу Киев за 13-и път този месец

Всички ракети са били прехванати и унищожени
26 май 2023 09:24, Елка Василева
168
Руско въздушно нападение срещу Киев за 13-и път този месец
Снимка: архив, БГНЕС

Тази нощ руските сили отново подложиха на обстрел украинската столица Киев, съобщиха от гражданската и военна администрация на града, цитирана от Франс прес. Според информацията всички ракети са били прехванати и унищожени.

Още по темата
"Още едно въздушно нападение срещу Киев, 13-о поред от началото на май! И както винаги, през нощта", съобщи администрацията в Телеграм акаунта си. Според него крилатите ракети са били изстреляни от стратегически бомбардировачи Ту-95МС в района на Каспийско море.

"По предварителна информация всички вражески цели във въздушното пространство на Киев са открити и унищожени", добави администрацията.

В ежедневната си сутрешна актуализация украинската администрация съобщи за 55 руски нападения през изминалото денонощие. "Ракета С-300 е поразила язовир в района на Карловка в Донецка област" (изток), съобщи генералният щаб. "В резултат на това има голяма опасност от наводняване на околните населени места".
(БТА, Асен Георгиев)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това, което представят като "Иван Хрус" в Севастопол е различен кораб, на бакборда има съоръжение за полагане на мини. Опитай пак този път като за по-информиран!
111
6
 
1
 
! Отговори
Невярващ преди 10 месеца
До Анонимен 118 Ами щото изобретателите на новите руско непобедими ракети са в затвора за... ИЗМАМИ.
110
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Алекс - Не е украинско, щатско е и е непобедимо, като Великите СеСеСеРета. Толкова ограничени са русоробчевците, че ако могат да се усетят, положително ще се гръмнат отраз.
109
8
 
2
 
! Отговори
Чугунолеяр преди 10 месеца
Рускат а трупа уринира газчица. Най-новите, супер несваляеми ракети, движещи се със скоростта на "светлината" се оказаха елемнтарна плячка за третото поколение Пейтриът, произведени през 70-те години на миналя век, а изобретателите им разпърдяли пространството сега са в съветските затвори, щото са лъгари на поразия, че изобретенията им са несваляеми. Голем кудош и ташшаак са рус-нацците.
108
10
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 10 месеца
Украинската ПВО е все по-добра.Поздравления и все така.Руският ракетен тероризъм ще бъде победен.
107
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Иван Хрус се върна в Севастопол преди около час - без видими щети от атаката с дронове!!!
106
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Украинците дори и да прихванат нещо вече никой не им верва. Що тъй.
105
16
 
2
 
! Отговори
Ватньй стон преди 10 месеца
Некъв "Иван Хурс" взел че понесъл сериозни щети, както тичичко си плувал по вълните. Русоробите ще ни информират ли какво му се е случило?
104
2
 
16
 
! Отговори
дъждовна вода преди 10 месеца
Тази нощ руските сили отново прибягнаха до технологията на комбинираните въздушни удари срещу военни обекти в Киев, Киевска област, "Южмаш" - Днепропетровск. В първата вълна летят лижливи цели и евтини дронове, които изтощават и без това изтощената укропска ПВО, а след тях идват истинските крилати ракети и поразяват колективнозападните многомилиардни армагани.
103
1
 
14
 
! Отговори
не може да бъде! преди 10 месеца
Абсолютно всички руски ракети са унищожени и свалени от украинската ПВО.Щетите и повредити в инфраструктурните обекти са плод на черна магия или на необясними загадки които тепърва ще се разнищтват!?
102
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вовата пак изплющя укрите.Само така до победата!!!
101
1
 
14
 
! Отговори
Паника преди 10 месеца
Не всявайте паника... Облакът от взрива в Хмелницки не е над Полша а насилствената укранизация и геноцида над рускоговорящите е измислица
100
1
 
14
 
! Отговори
До евроатлантичетата преди 10 месеца
Успокойте се хора! Нищо кой знае какво не е станало! Виртуална реалност е това! И ВСЕ ПАК НАМАЖЕТЕ СИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ДУПЕТА С ЙОД ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ!
99
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хора вразумете се! Русия няма армия. Няма ракети! Всичко това е една ХОЛОГРАМА! Ракетите и дроновете са ХОЛОГРАМНИ! Украйна не е загубила 130 хиляди квадратни километра територия! Това е една лъжа и инсинуация. А тази територия дори не съществува. Тя е имагинерна. Така че разбира се, че доброто побеждава. И още стотици деца ще бъдат безмилостно избити в Донбас от Украинските неонацисти! Успокойте се! Нищо не се е променило!
98
2
 
15
 
! Отговори
Спокойно хора преди 10 месеца
В Киев има ТОК! но той е ХОЛОГРАМЕН!! Затова не се вижда!! Но ток има! Така че успокойте се хора. Моля ви. Не драматизирайте. Вова няма как да победи. Русия е пред разпад. Няма армия, няма ракети. Нищо не и остана!
97
0
 
9
 
! Отговори
Няма йод ей преди 10 месеца
Йодът свърши! таблетки ходих да купя до аптеката! Изкупени са. Свършили! Народът подивЕл! Маже, капе, пие! Както дойде тъй! Като метнат АТОМА да сме готови!
96
1
 
15
 
! Отговори
Киевски нарко клоун преди 10 месеца
махай се от Украйна! Не си никакъв Украинец! Предател и унищожител на народа си. За 30 сребърника ги хвърли като съчки в огъня разпален от САЩ! Отивай си във виката в Маями или в Швейцария и не се показвай повече, псе?
95
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Абе рашките мачкат яко цялата западна(ла) коалиция ФАЩ/ЕС/НАТО, ама цензурата и пропагандата пречат да се види истинската картина.
94
2
 
18
 
! Отговори
И засвистяха преди 10 месеца
И засвистяха КИНЖАЛИ, и забучаха ИСКАНДЕРИ, и загърмяха САРМАТИ. А на НАТОВци им свърши тоалетната хартия!!
93
2
 
9
 
! Отговори
Атомни слънца преди 10 месеца
ще изгреят скоро в някоя дълбока лятна нощ! И ще видим истинската светлина на евроатлантизма! Отблизо!