Руско въздушно нападение срещу Киев за 13-и път този месец

Всички ракети са били прехванати и унищожени
26 май 2023 09:24, Елка Василева
168
Руско въздушно нападение срещу Киев за 13-и път този месец
Снимка: архив, БГНЕС

Тази нощ руските сили отново подложиха на обстрел украинската столица Киев, съобщиха от гражданската и военна администрация на града, цитирана от Франс прес. Според информацията всички ракети са били прехванати и унищожени.

Още по темата
"Още едно въздушно нападение срещу Киев, 13-о поред от началото на май! И както винаги, през нощта", съобщи администрацията в Телеграм акаунта си. Според него крилатите ракети са били изстреляни от стратегически бомбардировачи Ту-95МС в района на Каспийско море.

"По предварителна информация всички вражески цели във въздушното пространство на Киев са открити и унищожени", добави администрацията.

В ежедневната си сутрешна актуализация украинската администрация съобщи за 55 руски нападения през изминалото денонощие. "Ракета С-300 е поразила язовир в района на Карловка в Донецка област" (изток), съобщи генералният щаб. "В резултат на това има голяма опасност от наводняване на околните населени места".
(БТА, Асен Георгиев)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До: Откъде се е взела ракета С-300?Отговор: *** съобщение за тези които не знаят,че с-300 е ракета земя-въздух...
91
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Откъде се е взела ракета С-300?
90
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всички американски средства за разузнаване - работят в полза на т.нар. украйна предупреждавайки ги за всяка атака в реално време.. а Русия воюва не смеейки да им сваля спътниците и самолетите.. Вместо да бият по собствените си украинци - руснаците трябва да бият по истинските си врагове
89
3
 
13
 
! Отговори
ДРУГначин преди 10 месеца
ПО какво ще разпознаеш отчаян американофил на сайта? - бяга по тъч линията с дежурни фрази от наръчника на папагала. :)
88
3
 
12
 
! Отговори
КЛИПЧЕТА преди 10 месеца
Появиха се клипчета на застрелани наци-командири от собствените подчинени. Явно края на укро-нацизма наближава.
87
12
 
4
 
! Отговори
РАША преди 10 месеца
е държава на му..т..ри, олигарси, часни групировки от бивши затворници, соц. шпиони и всякаква друга с..г..ан. А начело стои едно ботоксово дж..дже дикатор дето лъже народа си и се крие в бункера.
86
2
 
7
 
! Отговори
КЛАСИКА! преди 10 месеца
"ЧЕСТЕН" като американофил с VPN! (очевано по коментарите ;)
85
2
 
8
 
! Отговори
оличителна черта преди 10 месеца
ПО какво ще разпознаеш отчаян американофил на сайта? - По лозунгите и изтърканите фрази. Както нямат талант и способности... папагалска работа!
84
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен: 1:10 в полза на украинците - ха ха ха доодбре! Че и неофициалните американски споделяния от "искащи да останат анонимни" в най- добрия случай са 1:5 в полза на руснаците.
83
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Много безочливо и елементарно лъжете русофили пoдли... Затова ви ненавиждат нормалните хора. Нямате мярка, а си личи, че не сте особено умни...
82
7
 
7
 
! Отговори
ПРОБВАЙ само! преди 10 месеца
ПО какво ще разпознаеш истински американофил на сайта? - Каквото са му дали да преписва толкова силно му вярва, че не знае дори смисъла на отделните думи! А го пита нещо,а си налече гняв!
81
9
 
11
 
! Отговори
Циркът свърши преди 10 месеца
САЩ и Русия преговарят за разделяне на Украйна като Корея. Държава Украйна вече не съществува. Путин прредупреди Запада да спира с игрите, мести ядрено оръжие в Беларус и предупреждава за изпреварващ ядрен удар. Дано Западът се усети, но ако не, дано удари САЩ да видят какво е война на твоя територия. Лесно се воюва отдалеч.
80
8
 
7
 
! Отговори
Признаци преди 10 месеца
ПО какво ще разпознаеш американофил в разговор? - по "богатия" му речник ругатни. Другите реплики му пишат и без външна помощ не знае какво да каже.
79
8
 
15
 
! Отговори
Браво! преди 10 месеца
99% от ракетите и иранските дронове са поразени от украинската ПВО. Русофилите нека си пишат дъртите лъжи и глупости!
78
11
 
5
 
! Отговори
КЛАСИКА! преди 10 месеца
"ЧЕСТЕН" като американофил с VPN!
77
11
 
5
 
! Отговори
Симптоматика преди 10 месеца
ПО какво ще разпознаеш американофил на улицата? - Каквото и да каже се опитва да си наклика лайкове! (за дизлайковете внимава - да не ходи на зъболекар!):):)
76
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 78 Айде ти се образовай малко пък после давай определения .Кинжал се изстрелва само от МиГ 31.Това е самолет с таван на полета от 25км И ракетата поразява отгоре,а не под ъгъл,а във видеото, което се разпространи за унищожаването на Пейтриът всички ракети,които бяха изстреляни бяха под ъгъл ,а не вертикално.
75
4
 
9
 
! Отговори
ей, няма балами преди 10 месеца
изстреляни 55 ракети и ударен само един язовир!....ами ударените складове със западни оръжия и боеприпаси, тях за мравуняци ли ги смятате?
74
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Боби, и те васички ПУ установки от комплекта са ги дислоцирали на едно место, *** сте едни циркаджии
73
5
 
7
 
! Отговори
БЕЛЕЗИ преди 10 месеца
ПО какво ще разпознаеш два сами останали американофила късно през нощта на сайта? - Пак се надлъгват с лайковете! :):):)