Засега всичко е наред с охлаждането на АЕЦ "Запорожие"

Нивото на водата в басейните е стабилно
12 юни 2023 18:30, Нели Христова
9
Засега всичко е наред с охлаждането на АЕЦ "Запорожие"
Снимка: БГНЕС

Нивото на водата в басейните, използвани за охлаждане на реакторите в украинската Запорожка атомна електроцентрала, e стабилно въпреки намаляването на нивото в близкия язовир “Каховка”, съобщи украинският министър на околната среда, предаде Ройтрес.

Нивото на водата в резервоара е спаднало драстично след разрушаването на язовир "Каховка" миналата седмица, предаде БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
Рибентроп-Молотов преди 10 месеца
Като стигне контраофанзивата до АЕЦа, и както е било наред всичко до сега, изведнъж ще стане "8 години обстрелваха АЕЦа с нацистко биологично оръжие и черна магия и затова централата се саморазпадна в жест на добра воля поради лошото време, павервайтье"
8
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Краварите нямат никакви скрупули да бутнат язовирна стена - все пак те метнаха бомбббите на Хирошима и Нагасаки, а даже и си бутнаха сами СТЦ(близнаците) така че ционистите от ФАЩ са ясни, но ми е чудно укрррите защо търпят тоя зеленсски чифутттин?!?! Тоя няма да се спре докато не съсипе Украйна!!!! За тоя язовир трябва да го обессят публично като мусолини-с главата надолу!!!!
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 5Ланцет" ликвидира "Leopard". (())Комбайн "Leopard" няма ,това са koмбайни John Dieere.
6
5
 
5
 
! Отговори
Сс преди 10 месеца
Супер кеф. Колкото повече русофилите крякат тук, толкова повече московия губи войната
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Произведеният от Корпорация Калашников евтин дрон-камикадзе "Ланцет", удари в уязвимата зона на левия борт прехваления Leo-Panzer, порази го и го подпали. Самият аз не бих повярвал, ако току-що не го бях видял с очите си. "Ланцет" ликвидира "Leopard".
4
2
 
1
 
! Отговори
АнонимеН преди 10 месеца
ВОЛКАДИМОР; НУ ЗАЕС, НУ ПОГОДИ!
3
11
 
5
 
! Отговори
Рибентроп-Молотов преди 10 месеца
Руснаците бягат победоносно към по-стратегически позиции, в жест на добра воля, заради лошото време. От последните 12 месеца само печелят по телевизията, а окупираната територия намалява всеки ден.
2
3
 
8
 
! Отговори
Калибриране преди 10 месеца
През изминалата нощ ВС на РФ продължи да нанася високоточни ракетни удари с "Калибр-НК" по военни обекти, складове със западно оръжие/боеприпаси, командни центрове, ГСМ и пунктове за дидлокация на стратегическите резерви на ВСУ.
1
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мисирките мълчат за Контраофанзивата която се сгромоляса а Укропите са смачкани. Вчера намериха боеприпаси от американската гаубица М777 след като се беше отеглила водата. Това показва, че Укрите са обстрелвали Запорожката АЕЦ не, че не го знаехме. Но тези доказателства ще се дадат на международния съд след като Руснаците смачкат Укрофашистите.