Зеленски приветства украинските войски за "движението напред"

Такова имало край град Бахмут и на южния фронт
14 юни 2023 08:03, Елка Василева
257
Зеленски приветства украинските войски за "движението напред"
Снимка: архив, БГНЕС

Президентът Володимир Зеленски приветства напредъка на украинските войски в близост до град Бахмут в източната част на страната, както и на южния фронт, предаде Ройтерс.

Още по темата
"Благодаря на всички, които сега се сражават, които защитават и изтеглят напред нашите позиции", каза Зеленски в нощното си видео обръщение. "Например, в сектора Бахмут... има движение напред в различни райони."

Той също така похвали частите на южния фронт "Таврия", като заяви, че в "условията на авиационно и артилерийско превъзходство на окупаторите има движение напред. Благодаря ви, войници! Благодаря ви за всяка крачка и всеки метър, освободен от руското зло."
(БТА, Пламен Йотински)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
0
 
0
 
! Отговори
Сега да те светна преди 11 месеца
Масата българи не мислят така. Например в моя род всички без един смятат,че Украйна трябва да остане независима , а само двама смятат ,че оръжие не трябва да се изпраща
209
0
 
0
 
! Отговори
Хмм преди 11 месеца
Ами и Русия да изчезне трябва,ако погледнем карта преди 2000 години, по твоята логика и тя е измислена
208
1
 
2
 
! Отговори
Обективен преди 11 месеца
Много скоро няма да има кой да приема приветствията ...Измислените и несъществуващи държави като Украйна и Северна Македония е време да изчезнат от картата, където бездруго не са съществували.
207
1
 
3
 
! Отговори
тя преди 11 месеца
Русия не стреля по хората ,а по оръжейните им складове ,които са на всевъзмажни места /цивилни обекти /!
206
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Поредната лъжа на кокаина !
205
3
 
3
 
! Отговори
ха-ха преди 11 месеца
80% от украинците биха го разчекнали на момента.И това ще се случи...
204
3
 
9
 
! Отговори
обективен преди 11 месеца
400 000 трупа ,1 милион инвалиди ,разбита страна ,дългове за 100 години , напълно унищожена и деморализирана армия от наемници.Само и само долното еврейче да угоди на големия дъртофелник байДън.Никой не желае дори да напсува този продажен еврейн ,комик и наркоман.Само десетина родни укропитеци и джендърофили /като дебелата Е.В./ ни натрапват всеки час този продажник на собствения си народ .Нещо като нашия Мончо Паси!
203
3
 
9
 
! Отговори
истината преди 11 месеца
Съсипана Украйна,избити хиляди млади хора,милиони украинци пръснати в Европа.Каква борба за свобода е това,като нямаш нищо и си никой,загубил баща.деца?Украйна няма да може да се въстанови 100 години.Помоща ще е до време.а после?Една безмислена борба в името на имагинерна ,,свобода".Зомбирани хора,подмамени от фалшиви обещания и лъжи!
202
3
 
5
 
! Отговори
gogo преди 11 месеца
Елчето по-добре да отразява сводките на Конашенков
201
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тоя страхлив мишок пак са го дрогирали американските му господари и му се привиждат някакви движения.Друсалка,че те ви пребиха руснаците бе,какво движение,какви пет лева.То бива да лъжете,ама вашето вече става смешно.Жалко за стотиците хиляди убити усраинци,но тоя наркоман и масов убиец умишлено се опитва да заличи усраинската нация
200
4
 
16
 
! Отговори
Събудете се преди 11 месеца
До Анонимен214 окрайна свърши
199
5
 
29
 
! Отговори
Bobi преди 11 месеца
По същия начин , по който Зеле сега съсипва Украйна, ако го пуснем, Мончо Паси би могъл да съсипе нашата родина. Знаете за коя мафия говоря (североатл. ционист.). Така че, мислете! Има дълбока държава и у нас. Дърпат се конци. Коцето Костадинов е единственият, който смело и открито ръководи борбата с най-добрите си съмишленици.
198
5
 
25
 
! Отговори
Хохла преди 11 месеца
Стига лъжи.Движение няма нито напред нито назад.
197
25
 
7
 
! Отговори
моше преди 11 месеца
Показа как *** руски солдати, 220 000 вече! И мора продължава с бесни темпове...
196
32
 
8
 
! Отговори
моше преди 11 месеца
До истинаЗащо се разрушават градове?Защото Русия стреля по сградите и хората в Украйна!Защото Русия е държава терорист!Войната ще свърши когато и последния руски окупатор напусне територията на Украйна и Русия плати чудовищни репарации и се демократизира!50 години никой няма да прости на тази отвратителна държава....
195
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Гледали ли сте филма Бодигард ? В него бодигарда прави секс с клиентката си. А сега вижте снимката горе и вижте колко го "пазят" артиста Зеленски. Честит прайд месец
194
9
 
27
 
! Отговори
истина преди 11 месеца
Докога запада ще лъже, че за решението на конфликта трябва да се оказва военна помощ на Украйна - вече две години се вижда, че това не работи. Напротив положението на фронта става все по зле за украинската армия която търпи колосални загуби. Колко души трябва още да умрат и колко градове ще трябва да се разрушат за да се седне на масата за преговори.
193
10
 
32
 
! Отговори
Укросмешници преди 1 година
Ех колко време изхабихте за тия тоалетни.... накрая дойде генерал Суровикин и ви показа какво е война
192
11
 
43
 
! Отговори
НИКАКВИ ПОМОЩИ преди 1 година
ЗА УКРАИНСКИТЕ ФАШИСТИ ИЗГОРИЛИ ЖИВИ ХОРАТА В ОДЕСА и ОБСТРЕЛЯЛИ С АРТИЛЕРИЙСКИ СНАРЯДИ ЦЕНТРАЛНИЯ ПЛОЩАД НА ДОНЕЦК > ПЪЛЕН С ДЕЦА И ЖЕНИ > ВЕЧЕН ПОЗОР НА УБИЙЦИТЕ
191
8
 
36
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 1 година
Квонастъпление бълнува този? Цялата УАУ военна техника на укропитеците е или на полигоните в Русия за изучаване или скраб, барабар с прехвалените Леопарди, Чаланджъри и Абрамси. И между другото, някак си е видно че укропитеците въоръжени с руска/съветска техника бяха далеч по-адекватни. Та в Задачката се пита, защо да им предоставяме качествена техника в замяна на американски скраб ?