Пожар се разрази във военна база на Крим

Гори склад с боеприпаси след украинска атака
19 юли 2023 09:52, Елка Василева
61
Пожар се разрази във военна база на Крим
Снимка: архив, БГНЕС

Пожар избухна във военна база на Крим. Заради него бе затворена близка магистрала, предадоха световните агенции, като се позоваха на назначения от руските власти губернатор на полуострова Сергей Аксьонов.

Още по темата
Огнената стихия се е разразила на полигона на базата в Кировски окръг на Крим и заради него е била затворена магистрала "Таврида". Повече подробности за причините за пожара на този етап не се съобщават.

Над 2000 души от района на базата ще бъдат временно евакуирани, поясни Аксьонов.

Според канали в Телеграм, свързани с руските служби за сигурност и според украински медии в базата гори склад с боеприпаси след среднощна украинска атака.
(БТА, Габриела Големанска)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
1
 
! Отговори
Ленин преди 9 месеца
Руските *** бял ден да не видят
47
2
 
7
 
! Отговори
агент Мъдлър ЦРУ преди 9 месеца
Ой ой ой, що такой? Крим е евакуиран и отново украински. Браво на Зеления, смачка ги.
46
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
укропитеците защо ли не се хвалят с пристанището на одеса
45
5
 
13
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 9 месеца
Така ще бъде до победата. СЛАВА НА СМЕЛИТЕ УКРАИНСКИ БОЙЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!
44
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Това са нормални неща за войната. Укропите не са нанесли повече щети отколкото са понесли - тая нощ Одеса буквално остана без пристанище, и всичките индустрии концентрирани в района. Колкото и да злорадстват укропитеците за тая атака, войната далеч не се развива в тяхна полза. Имат буквално седмици преди да рухнат. ФАЩ ще трябва да измислят поредната провокация и ескалация, ако искат да продължат тоя конфликт. ПОкраинците са на изпарения вече, пращат 15 годишни деца на фронта...
43
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Кви цигари, бря? Украинците, за разлика от руснетата са непушачи!
42
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Много слаба активност на вмиpиcaните русофили тук... Понеже са силни само по плюенето...
41
12
 
6
 
! Отговори
Форумната крава преди 9 месеца
да знаете случайно бройката на пушачите на пристанището в Одеса или в Николаев ами на тези от военното летище край Харков...аре пребройте ги
40
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В източната част на анексирания Крим, дълбоко зад линията на руската армия гори склад за боеприпаси. Пожарът е огромен с вторични взривове.За пожара и детонацията първи съобщи телеграмният канал "Кримски вятър" (Крымский веть), който публикува три различни видеоклипа, на два от които ясно се вижда голям пожар и големи "искри", хвърчащи от експлозиите в далечината - вероятно ракетни боеприпаси... Горещо ще е в окупирания Крим....
39
9
 
15
 
! Отговори
някой преди 9 месеца
До: номер 38 "Абе кво стана с великото ОТМЪЩЕНИЕ на Путин за моста?" Ми нищо. Доколкото разбрах, отмъстили са вече - руска бомба е паднала в леглото буквално на 74 годишен дядо, има снимки от жилището му - цялото е разрушено, бабата едва го намерила сред прахоляка, със счупени ребра, добре че веднага са го закарали в болница с линейка. Ще го бъде разбрах.Предвид че досега колко хиляди невинни цивилни украинци бяха избити, аз очаквах да изпепелят Киев например, ама само се пуйчи Путин!!!
38
7
 
16
 
! Отговори
някой преди 9 месеца
Радев чий е Крим бе? Чий е Крим бе, Радев?
37
4
 
17
 
! Отговори
Омикрон преди 9 месеца
38 говориш пълни глупости! РФ е една от най-лошите демографии в света. Ниска продължителност на живота, висока смъртност, застаряващо население. Всички демографски показатели се за всяка една държава се обсъждат свободно в интернет, вземи провери! На всичко отгоре последният ешелон на високообразованото население на РФ до 1-2 години навлиза в пенсионна възраст. Половин милион млади мъже с професии с висока добавена стойност напуснаха РФ. Ситуацията е критично зле за тях!
36
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Абе кво стана с великото ОТМЪЩЕНИЕ на Путин за моста?
35
12
 
4
 
! Отговори
Бай Дрън преди 9 месеца
Омикроне, Запада помогна на Русия да си стъпи на краката с тия са кции, за разлика от нас. На нас ни помогна да внесем вредните им производства и да изнесем качествена и не толкова качествена работна ръка и мозъци. Привидно Русия може да е равна на България, но ние сме в демографски упадък, мозъчна смъъъртт, докато Русия се стяга и демографски и промишлено заради Запада. Запада ако си бе траел, Русия щеше да затъне и демографски и промишлено. Да, ама не, чичлщко Путин се усети навреме.
34
5
 
11
 
! Отговори
Омикрон преди 9 месеца
ДО 34: България може да се мери с РФ и още как. Минималните и средни заплати са по-високи, а средният БВП на глава от населението на РФ е малко по-висок от нашия и то при положение, че РФ разполага с несметни богатства и полезни изкопаеми, а България няма нищо кой знае какво. До 31: РФ не е станала никакъв ама никакъв икономически гигант. Има по-слаба икономика от тази на Италия. Образовайте се малко преди да акате по форумите.
33
3
 
15
 
! Отговори
Алекс преди 9 месеца
Заревото е прекрасно.Искаме още.
32
11
 
8
 
! Отговори
до 34 Има време да преди 9 месеца
ти дойде акъла, но не зная колко още Кирчовци трябва да те яздят, за да стане това. Пред очите ти разбиват държавата ни, но нищо, нека се подиграваме на РФ - страната, с която не можем да се мерим по никакъв показател. То с една Гърция или дори Румъния не можем да се мерим, не зная къде сте тръгнали срещу РФ... пълна трагедия сте.
31
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 31, да, да, знаем ги тия партенки за "руския икономически гигант"! Интересно защо тоя "гигант" не произвежда нито една марка мобилен телефон или компютър, а единствената кола която се опита да произвежда, се оказа с производствен дефект и беше изтеглена от пазара?!? Хахах, наистина гигантски... ид*иотизъм
30
11
 
9
 
! Отговори
До 20 Байдън и лично преди 9 месеца
в едно изречение? Честно? Байдън не съм сигурен дали "лично" може да из-пи-ка-е. Външната политика на САЩ винаги е била една и съща, но има и друг факт, че докато САЩ демонстрираха сила и се правеха на световно ченге някои държави като Китай, Индия, Бразилия и дори РФ станаха икономически гиганти, но не на пазара на услугите, а на пазара на реалните стоки, където "целият свободен свят" е гола вода. Една Германия имаха, но и нея затриха в името на общото благо. Горбетчийте се връщам от там вече.
29
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ще им напукат манерките празни и пак ще има рев на умряло от страна на укрите!