Русия извърши въздушно нападение срещу Киев

Това е била шестата атака с дронове срещу града този месец
25 юли 2023 07:20, Елка Василева
67
Русия извърши въздушно нападение срещу Киев
Снимка: архив, БГНЕС

Украинските сили осуетиха през нощта руска атака с дронове в Киев, съобщиха украинските военни власти, които на този етап не съобщават за жертви или разрушения, предаде Франс прес.

"Снощи врагът атакува Киев", използвайки безпилотни самолети, съобщи в "Телеграм" Сергий Попко, ръководител на местната военна администрация.       "Всички въздушни цели бяха открити и унищожени", докато се приближаваха към Киев, добави той. "Според текущата информация в столицата не е имало жертви или разрушения", каза още Попко.

По-рано през нощта в Киевска област беше задействана въздушна тревога и военните власти призоваха жителите да останат на закрито. Според служителя това е "вече (шестата) атака с дронове срещу столицата през този месец". На 13 юли властите съобщиха, че при нощните удари на дронове по Киев е загинал най-малко един човек, а четирима са били ранени.

Вчера Русия каза, че обмисля "строги ответни мерки" след атаките с дронове срещу Москва и Крим, за които пое отговорност Украйна.
(БТА, Любомир Мартинов)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
След като няма жертви и разрушения за какво нападение говорим.За никакво.
15
9
 
4
 
! Отговори
Стефан Ангелов преди 10 месеца
България ако приеме милиони бежанци от Азия и Африка ще стане икономическа криза.Но ако има милиони бежанци от Украйна и Русия които не искат война страната ни ще има икономически подем. Защото ще има ценни кадри в производството и икономиката на страната ни. По този начин ще се възстанови живота в запустелите празни села.
14
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Преди години бях на екскурзия в Одеса и хотела ни беше до православна църква със златни кубета. Беше първа пролет в България , но там имаше сняг и кубетата грееха чудно в снега. Жалко че украинците продадоха и предадоха държавата и народа си на янките за които няма нищо свято.
13
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Според мен Путин е твърде милостив.След като украинските фашисти взривиха църквата в Одеса цял свят видя какво зло са
12
5
 
13
 
! Отговори
Наталия преди 10 месеца
Много села са обезлюдени и непрекъснато са ограбвани и разрушавани. Депутатите и правителството е добре да решат тези села да бъдат настанявани с украинци и да бъдат ремонтирани къщите. Защото войната ще бъде дълга и мъчителна. Но бежанци от Азия и Африка трябва да ги приемат в централна и западна Европа, защото държавите им са били техни колонии.
11
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Зеленски обвинява Запада, че го е провалил с предателската си дейност и работа за Русия. Ще ги сложи в Списъка Миротворец. Наклрая Зеленски и Путин заедно ще обвинят Запада за войната, ще се помирят и ще запишат Запада в Списъка Миротворец. Запада разпали войната между братските народи и не даде на Украйна да спечели.
10
24
 
7
 
! Отговори
Самуил преди 10 месеца
България трябва да приема повече украински жени и деца за да не биват убивани.Освен тях да се приемат и руски граждани който са против войната. Това са близки народи и може да се приемат хиляди бежанци и мигранти. Те лесно се интегрират и ще бъдат работна ръка. В момента в страната ни идват работници от Азия който не знаят езика ни и са с различни обичай.
9
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Дъртите си русофилски лъжи и опорки може да си ги zaврете в zaдника немит товарищи! Нямате достатъчно гънки по мозъка за да манипулирате обществото...
8
18
 
10
 
! Отговори
Руzки сфине преди 10 месеца
Военнопрестъпници
7
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Русия трябва да засили ударите още повече.Да унищожи пристанището в Одеса и всички тунели през Карпатите
6
24
 
7
 
! Отговори
карачанаков преди 10 месеца
НИ Е вярно ,украинците сами са се нападнали, Русия не може да направи това те са МИРОТВОРЦИ, ако не вярвате питайте Руменчо Радев.
5
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Справка - мексиканската армия е хванала предоставено от запада оръжие на Урките в ръцете на мексиканските картели. Говорим от рода на голямокалибрени картечници, противотанкови гранатомети и подобни. Факт, окрайнската мафия продава оръжие на западната мафия.
4
14
 
8
 
! Отговори
Факт преди 10 месеца
Ние от Възраждане сме тук на смяна, работата не е добре платена, но пък е лека, трябва само да пействаме каквото ни се спуска от пaсольство и да сме ентусиазирани !
3
6
 
18
 
! Отговори
До Факт преди 10 месеца
Вие сте толкова от възраждане, колкото аз съм ремсист!
2
21
 
7
 
! Отговори
Факт преди 10 месеца
Ние от Възраждане се радваме когато убиват украинци, но нашия лидер не се страхува, защото той е смел !
1
10
 
38
 
! Отговори
Факт преди 10 месеца
Никой не вярва на хунтата в Украйна която продаде народа си за пушечни месо на САЩ.