Русия унищожила три украински дрона над Крим

Определи атаката като терористична
22 ное 2023 10:26, Александър Попов
20
Русия унищожила три украински дрона над Крим
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руската противовъздушна отбрана унищожи три украински безпилотни летателни апарата над Кримския полуостров, съобщи министерството на отбраната в Москва, цитирано от Ройтерс и БТА.

"Осуетен е опит на киевския режим да извърши терористична атака с дронове срещу обекти на територията на Русия", заяви ведомството. "Три бяха унищожени над Република Крим от противовъздувната отбрана."

Русия анексира Крим през 2014 г. Украйна казва, че няма да спре, докато и последният руски войник не напусне територията ѝ. За Москва Крим вече е част от Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: кримВойната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Аноним преди 5 месеца
Браво на рашистите и дронове свалят
14
2
 
2
 
! Отговори
Руснак преди 5 месеца
Бой до като гебердяса и последният украински нацист !!!
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Вероятно лично зеленото джудже ги е командвал )
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Атаката не е терористична, тя е демократична. Вече се виждат свездите на ЕС на знамето на Украйна, нали?
11
1
 
5
 
! Отговори
Коментар преди 5 месеца
Украйна ще повтаря едно и също, само толкова колкото може да си го позволи. След това нито ще може да го казва, нито ще има кой да я чуе.
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Боби, няма противоречие. Отстрани ефекта от ползването на оръжието се възприема от наблюдателите като "лъчите на смъртта". Гледах видео. Комулативната струя е много яка.
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бандеровските власти избиваха собствените си съграждани в Донбас, наричайки ги терористи. С тази фалшива логика утре могат да нарочат всеки украинец, несъгласен с режима за терорист. Както го направиха с много журналисти и общественици, които се принудиха да избягат от страната.
8
0
 
2
 
! Отговори
Боби преди 5 месеца
До Анонимен 6 ПОРЕДНАТА ИЗМИСЛИЦА В СТИЛ "На остров Тамански СССР изпепели Китайските доброволци с лазери... " РФ започна да ползва касетни боеприпаси срещу бронетехника. Разхвърлят бойни елементи спускани с парашут които имат датчик и бойна част с УДАРНО ЯДРО. От страни ефекта от ползване на оръжието че подобно на ръкотворна мълния/гръм да удари бронетехниката.
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
По заповед на Пан Наркомански, ЗСУ продължават да убиват братята си украинци в неподконтролните на Киев територии. Иначе много искали да си върнат хората, ноооо министерството на реинтеграцията вече е планирало етническите чистки там. Бандеровска a.k.a Нацистка логика.
6
5
 
5
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 5 месеца
С президента путин,уличен във военни престъпления,със заповед за ареста му,руските фашисти от кремъл определят атаките на Крим,целящи освобождаване на окупираните си територии,за терористични.СМЯХ!И БЕЗОЧИЕ!
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Руската ПВО унищожила три украински безпилотни летателни апарата над Кримския полуостров. Това добре, но нищо не пишете за новото руско оръжие, наречено "лъчите на смъртта". Вертикалните "лъчи на смъртта" ликвидират преди всичко укро-бронетехниката.
4
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Абе престанете вече. Войната в Украйна приключва. Това са последните издихания на Зелята. Западът драпа за преговори, че не издържа повече. Четете западна преса. Не само нашата, която винаги научава последна. Шпигел, Вашингтон пост, Тайм. Там си е казано, даже в някои статии в пряк текст. Зе е ходещ труп.
3
2
 
2
 
! Отговори
Боби преди 5 месеца
До Анонимен 3 ако дрон лети ниско(или относително ниско) над земната повърхност е трудно да се засече. Но ако лети над морската повърхност е елементарно да се засече. Няма дори ако щеш групи птици които се движат на кесем си траектория с подобна на дрона скорост над морето(ще кажете Гларуси и прочие да ама те са на 1-2 км от брега и около риболовни кораби тоест там където има храна). Над морето няма промишлени звуци които да маскират звука от мотора на дрона(а електрическите дронове нямат обсег
2
6
 
9
 
! Отговори
CD ром преди 5 месеца
Изкупувам натовска техника за скраб. Вземане на място.
1
5
 
6
 
! Отговори
Контранастъпваш преди 5 месеца
Уверено отстъпваме към Киев.