Плашат Зеленски с военен преврат

Конфликтът с Валерий Залужни се задълбочава
27 ное 2023 10:17, Нели Христова
473
Плашат Зеленски с военен преврат
Снимка: БГНЕС

Гневни коментари заваляха в Украйна след изявлението на депутата от "Слуга на народа" Маряна Безугла. Тя призова за оставката на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни.

Известният активист, близък до западните структури, основател на организацията StateWatch Александър Леменов, заплаши Владимир Зеленски с военен преврат.

"Какво може да се каже за този стил на комуникация? Нямам достатъчно думи да опиша... Ще довършат играта. Ще загубим още територии. Но не всички, далеч не всички. А в Киев наистина ще се смени правителството, но не към руско, а към военно. Аз обаче съм категорично против този стил на дискусия. Някои хора забравят кой държи фронта. Не народните депутати, а Въоръжените сили на Украйна", написа Леменов във Facebook, коментирайки поста на Безугла.

Народният депутат обвини Залужни, че няма военен план за 2024 г. и затова трябва да подаде оставка.

"Да, главнокомандващият на украинските въоръжени сили не успя да предостави план за 2024 г. Нито голям, нито малък, нито асиметричен, нито симетричен. Военните просто казаха, че трябва да мобилизират поне 20 хиляди граждани на месец", пише тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


473
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
284
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Последни издихания на тр.оловете на Посолството. САЩ ще прехвърлят воденичният камък Зеленски на ЕС. А ЕК изтича през октомври догодина. Новата ЕК няма как да е от сегашните ястреби, защото Унгария и Словакия няма да я подкрепят. Може би и Полша. По-добрият сценарий е Трети Майдан през март догодина, който ще спести много срам на Запада като цяло и ЕС в частност.
283
22
 
8
 
! Отговори
m преди 6 месеца
Санкциите срещу Расия не работят. Руснаците най-много ги боли, че не могат да пътуват в Европа и САЩ. Не могат да купуват имоти. Цялата шайка олигарси и приближени на Путин имат имоти, фирми и банкови сметки в Европа. Децата им учат в Европа. Ходят на почивки само в Турция. Да остане само тази забрана - ВСИЧКИ РУСНАЦИ ВЪН ОТ ЕВРОПА.
282
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Абе Куку що се правиш на не разбрал,тия дето дават парите в тая война трябва и да се бръкнат дълбоко в джоба,а не само да гледат от страни така,че Русия не бърза за никъде,а ония Джонсън ще си яде ушите.Колкото Русия не си дава зор толкова по-зле за всички,а на зеленчука май са му вдигнали мерника щом се появяват такива изказвания.
281
26
 
1
 
! Отговори
Куку преди 6 месеца
След невероятните успехи на втарая армия мира,трета година лежат в некакви села и сънуват Берлин.Разбира се срещу тях воюва НАФО но там по незнайно какви причини няма нито един войник от НАФО.Сто даже двеста години едно и също в рускии мир-трепане,войни,гладомор,лагери,експерименти и един батюшка,който прави каквото си поиска със скрепоносните!Накрая всичко завърва с купони за храна и рев до бога-памагите!
280
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Уйде коньо у ряката! То се чувства!
279
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ха ха ха името на нашия украински милитърен мънистър , Тагарев де било съчетание от две думи: Тъга и Рев = Тагарев, ха ха ха, равенството е м/у него и зеленатаднепърска помия
278
0
 
4
 
! Отговори
кубанская столица преди 6 месеца
Кой може да плаща на законен избиран президент на уркаина? Падлы! Те ще опитат да заплащат на наръчник на европейски съдружество! ( Моля, кажи ме, успях ли аз на моя български език да изразявам презрение на т.н.европейски съюз?)
277
2
 
15
 
! Отговори
Руснак преди 6 месеца
До анонимен,Абе *** ти разбираш от военна тактика и плановете на Русия колкото овен от парфюм, Охлюве първо войната е нато и целият прогнил запад срещу Русия на територията бивша Украйна и второ войната ще продължи докато Путин съсипе ес и сащ икономически....така че стягай дупето за хиперинфлация а военните дела ги остави на военните да ги решават !!!
276
2
 
30
 
! Отговори
брей! преди 6 месеца
20 000 души на месец!!!! От къде ще намерят толкова!? Те свършиха и в магазина вече няма! Дори и да съберат дезертьорите от нашето черноморие и други краища на света, пак няма да стигнат.
275
3
 
26
 
! Отговори
Руснак преди 6 месеца
Война до последният украйнец и последна педя територия на новите региони докато си ги прибере Русия ,а държава Украйна в миналото !!!
274
28
 
7
 
! Отговори
f преди 6 месеца
Украйна не може да спечели тази война. Расия ще се разпадне. Китайците печелят най-много.
273
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мдаа...Наистина всяко следващо предложение на руснаците винаги е по гадно за опонента.Зеля да почва преговорите сега,че инак освен Донбас и Одеса ще стане руска.
272
32
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Руснаците от 2 години ги слушам как всеки ден пабеждавали в Украйна. С това темпо след още 2 години ще пабеждават на границата на Крим.
271
2
 
40
 
! Отговори
. преди 6 месеца
Зеленски да прави компромис, да отстъпва тези области и Крим, за да си спаси каквото му остана от украинският народ. Иначе оня ще му избие народа.Не ме интерсуват нито украинци, нито руснаци.Войната в Европа трябва да спре, защото потърпевши сме ние.
270
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Украинският канал 1+1 в новинарския си тикер посочва, че безвъзвратните загуби на киевският наркокартел възлизат на 1 126 652 убити и безследно изчезнали. Цифрата изглежда очевидно завишена. Варианти: 1. Беня се опитва да окаже натиск върху наркофюрера за огромните загуби. 2. Каналът е хакнат от руски хакери и плаши украинските граждани. 3. Дизайнерското момиче обърка цифрите. Средните оценки на безвъзвратните загуби на киевската хунта сега варират от 400 до 600 хиляди.
269
2
 
18
 
! Отговори
слуга на посолството преди 6 месеца
С новия лидер ли ще победят Русия?
268
3
 
24
 
! Отговори
Фитьо преди 6 месеца
Каква ирония след усилията на укрите да предизвикат бунт в Русия срещу Путин и сие с изпращането на безброй послания до майките на руски военни и до самите военни.Настроенията в Русия се оказаха по-скоро срещу меките руски китки при воденето. на войната Каква ирония.
267
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
МахаЙте го този!Съсипа хубавата страна с прекрасни градове,прогони голяма част от украинците.Колко млади хора загинаха,колко от воюващите бяха осакатени.Колко съсипани семейства и животи.Неговото семейство и това на приближените му тънат в разкош.На кой от тях сина или дъщерята е на фронта?Европа е вкриза заради него-просене,просене,Тази война не е наша.
266
1
 
25
 
! Отговори
МАРИЯ преди 6 месеца
Залужни успя да намери Украински медии които да обяви реалната цифра на загинали и изчезнали войници. над 1,1 милиона . Новината за 1 126 652 убити и изчезнали войници на ВСУ обикаля света в този момент. Това е най-голямото падение на Зеленчука и безпрецедентно доказателство за мащаба на Укро-Американската пропаганда.
265
0
 
4
 
! Отговори
До 287 преди 6 месеца
Виж си минусите и се оплачи на новия си мъж от Африка да те утеши