Олена Зеленска: Спре ли помощта от Запада, ще умрем

"Казано с прости думи, нямаме право да се уморяваме от тази ситуация"
Обновена: 9 дек 2023 14:01 | 9 дек 2023 13:34, Александър Попов
531
Олена Зеленска: Спре ли помощта от Запада, ще умрем
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Над Украйна ще надвисне "смъртна опасност", ако Западът оттегли финансовата си помощ за съпротивата срещу силите на руския президент Владимир Путин, предупреждава първата дама на Украйна Олена Зеленска, цитирана от ДПА.

Съпругата на украинския президент Володимир Зеленски заявява, че хората в нейната страна ще бъдат оставени да умрат, ако светът се умори да осигурява помощ за страната. Тези предупреждения тя оправя в интервю, дадено за Би Би Си в контекста на натиска, който Великобритания оказва върху републиканците в Конгреса на САЩ да одобрят новата американска помощ за Киев.

Още по темата
В четвъртък британският министър на външните работи Дейвид Камерън използва посещението си във Вашингтон, за да предупреди републиканците, че блокирането на новия пакет от помощта за Украйна е "коледен подарък" за Путин. Тази седмица Сенатът - горната камара на Конгреса на САЩ, където управляват републиканците, блокира закон за отпускане на помощи за Украйна в размер на милиарди долари, подкрепен от Демократическата партия.

Говорейки за неделното политическо предаване на Би Би Си, които ще се излъчи изцяло утре, Зеленска казва: "Ние наистина се нуждаем от помощ. Казано с прости думи, нямаме право да се уморяваме от тази ситуация, защото ако го направим, ще умрем. И ако светът се умори да ни помага, той просто ще ни остави да умрем", заявява съпругата на украинския президент./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


531
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
34
 
! Отговори
Аз преди 5 месеца
Колко украинци загинаха под вещото ръководство на мъж ти? Смъртна опасност........ така се изкарват куфарите с парички
19
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Така нареченият комунизъм никога няма да съществува заради човешката природа. На 10.11.народът с кеф победи обществената собственост върху средствата за производство, т.е.отказа се от собствеността СИ в полза на частната собственост, защото всички вярваха, че ще станат капиталисти. Перверзният слогън беше ЗА ДЕМОКРАЦИЯ т.е.народът се отказа от народната власт в името на свободно купуване на дънки, маратонки, банани и тоалетна хартия.
18
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Олена Зеленска: Спре ли помощта от Запада, ще умрем!" Ха добър ден!
17
3
 
41
 
! Отговори
Бай Х преди 5 месеца
Уникално лицемерие и жестока пропаганда на макс, а Зеленска дори не е в Украйна. Спре ли помощта от запада, украинците ще живеят а тези които ще си заминат са тя, мъжът и и още някои други еврейски *** и предатели които съсипаха Украйна.
16
3
 
30
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 5 месеца
Искат още от същото още две години. Нямат насита укрите. Ако обаче Зелер го пратят на фронта за два-три часа да види как неговите войници се разпадат на парчета от касетъчните бомби, мисля, че за нула време ще преживее катарзис и ще стане пацифист. Но нали е в бункера на спкойничко, на чужд гръб всичко се понася.
15
2
 
15
 
! Отговори
Така преди 5 месеца
Какво донесе тази псевдовойна след цели 2 години? Патова ситуация, остлабване на демокрацията по света, разруха за икономиката на Запада, милиони бежанци, двойни цени на горива и оттам на всичко. Хаос. Точно по замисъла на левака Байдън и левака Путин. Левите винаги печелят от хаоса.
14
31
 
3
 
! Отговори
Русофоб преди 5 месеца
Българските мухлясали съветски русофили драскат всеки ден, под всяка подобна новина едни и същи коментари. Българските русофили - най-големите русофили по всички земни кълбета.
13
4
 
30
 
! Отговори
Русия е велика! преди 5 месеца
Така нареченият Запад няма как да издържи срещу руските ресурси! За да водиш война ти трябват хора, но най-вече ресурси! Как да поддържа така нареченият Запад като той внася абсолютно всичко, един вид за него си не произвежда камо ли да дава. Русия си има всичко за дълга и продължителна война - земните блага (безценни), произвежда си храната, има вода, произвежда си техника! Бойният дух и моралът са на високо ниво! Това западнякът никога не го е разбирал, няма и да го разбере!
12
7
 
4
 
! Отговори
Така преди 5 месеца
Публукувайте тайния Пакт Байдън-Путин, стартирал войната. Това не е война, а имитация на война, всички го виждат.
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ЕДИНСТВЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК ПОКАНИЛ РЕПУБЛИКАНЦИ В БЪЛГАРИЯ Е БОЙКО БОРИСОВ
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ще умрете друг път, точно вие. но съм съгласен - ***, хич не ми пука за вас.важното е да *** за своя, а не за наша сметка!
9
1
 
20
 
! Отговори
Cтapшинaтa Pъф преди 5 месеца
Aм'чи koлko oщe, мaa? Ocтaнaxмe no чepтeжи...
8
13
 
4
 
! Отговори
Така преди 5 месеца
Войната се води на основата на пакта Байдън-Путин, крайно време е да го разберем. И двете страни печелят, както Байдън, така и Путин искат създаване на хаос, за да наложат новия световен ред, където комунизмът ше преобладава. Затова САЩ искат патова ситуация в Украйна, могат да дадат 20 пъти повече оръжия и моментално да решат войната. Левият Путин и левият Байдън се подкрепят, очевидно е. Така левият демократ Рузвелт предостави Източна Европа на СССР.
7
3
 
50
 
! Отговори
Европеец преди 5 месеца
Тази женица ще пострада много. Как ще пазарува бижута за милиони, ако спре помощта?!
6
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А защо други млади хора да умират вместо вас?
5
2
 
24
 
! Отговори
лелейййле преди 5 месеца
ами кога смятате да започнете преговори или е добре корупцията да върви
4
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бойко Борисов подкрепя републиканците и е против Украйна.
3
53
 
2
 
! Отговори
с Украйна до края! преди 5 месеца
Г-н Тагарев, проучете възможността да изпратим наличната си военна техника и жива сила в помощ на братята украинци! Нас ни пази НАТО, но те си нямат никого. Падне ли Украйна ние сме следващите! Не бива да го допускаме! На всяка цена Украйна трябва да победи!
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анониментой ще връща парите
1
33
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
БОЙКО БОРИСОВ ПОСТРОИ ТУРСКИ ПОТОК И ТОВА ПОЗВОЛИ НА РУСИЯ ДА НАПАДНЕ УКРАЙНА.