Зеленски: Войната ще свърши, но няма да позволим Украйна да свърши

Ще победим Русия в най-великия ден от живота ни
24 фев 2024 15:45, Стела Стоянова
148
Зеленски: Войната ще свърши, но няма да позволим Украйна да свърши
Снимка БГНЕС, архив

Президентът Володимир Зеленски обеща, че Украйна ще победи Русия в деня, в който войната навлезе в трета година. „Ние се борим за това в продължение на 730 дни от живота си. Ще победим в най-великия ден от живота ни“, каза Зеленски на събитие на открито в Киев. "Всеки нормален човек иска войната да свърши. Но никой от нас няма да позволи Украйна да свърши", каза Зеленски, подчертавайки, че войната трябва да приключи "при нашите условия", с "справедлив" мир.

Той говори заедно с премиерите на Канада, Италия и Белгия и шефката на Еврокомисията Урсула фон дер Лайен, които дойдоха в Киев, за да отбележат две години от руската инвазия.

Зеленски прегърна лидерите и връчи медали на войниците на церемония на киевското летище Гостомел, ударено от Русия в първите дни на нейната инвазия. „Преди две години срещнахме тук с огън вражеския десант, две години по-късно тук се срещнахме с нашите приятели и партньори“, каза президентът, цитиран от БГНЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още по темата: войнаУкрайнаЗеленски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Господин Столтенберг, докато се накарате да вкарате Украйна в НАТО, тя ще спре да съществува. Украйна е държавата 404.
50
3
 
24
 
! Отговори
Зеленски преди 3 месеца
Бате ще даваш ли някой леф за Украйна жината болен децата и той
49
3
 
40
 
! Отговори
България над всичко преди 3 месеца
с Украйна в свършено - армията й е мъртва и е в паническо отстъпление.. оръжието, което Украйна моли да получи няма никакво значение, защото оръжия има, но хора няма да й дадат.. а те са всичко... Украйна загуби войната с Русия
48
39
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не знам как и кога ще свърши войната, но знам със сигурност, че НЯМА да свърши с победа на Русия. Не и този път. И че краят на войната ще бъде началото на разпад на Русия или тоталното й преобразяване към западноевропейски тип устройство. А ЕС ще има още един член - Украйна. Друг път няма.
47
4
 
25
 
! Отговори
Хм... преди 3 месеца
На Мюнхенската конференция, Зеленски ОФИЦИАЛНО и пред камерите призна че от изпратените до сега 244.9 МИЛИАРДА евро военна помощ, за военни цели са изразходвани САМО ПОЛОВИНАТА . Другата половина е била похарчена за " хуманитарни цели и финансова подръжка" / ТОЧНИТЕ МУ ДУМИ / на членове на семейството му и приближени чиновници от кабнинета му.... Смяяятай за каква корупция става дума в подкрепяната от Запада Украйна. Видеото свободно се разпространява в Интернет .
46
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Прав е наркомана,че войната все някога ще свърши,ама за да не свърши дотогава Украйна,украинците трябва да те очистят!
45
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ГОСПОД ВЗРИВЯВА БАЛИСТИЧНИТЕ РАКЕТИ ПРИ ИЗСТРЕЛВАНЕТО ИМ ! ГОСПОД ВЗРИВИ САТАНА КОГАТО КРЕМЪЛ СЕ ОПИТА ДА Я ИЗПРАТИ В КИЕВ ПО ВРЕМЕ НА ПОСЕЩЕНИЕТО НА БАЙДЪН ! ГОСПОД ВЗРИВИ ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ АМЕРИКАНСКА БАЛИСТИЧНА РАКЕТА ИЗСТРЕЛЯНА ОТ АМЕРИКАНСКА ПОДВОДНИЦА КЪМ БЛИЗКИЯ ИЗТОК ! И ОЩЕ ДЕСЕТКИ ДРУГИ СЛУЧАИ, ПАЗЕНИ В ТАЙНА, ЗА ДА ПЛАШАТ СВЕТА С ЯДРЕНО УНИЩОЖЕНИЕ ! НЯМА ДА ИМА ЯДРЕНА ВОЙНА ! А ЯДРЕНИТЕ БОМБИ ДА СИ ГИ ЗАВРАТвЗАДНИЦИТЕ !
44
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
коя е тая държава украйна,такава веке нема
43
7
 
23
 
! Отговори
Мда преди 3 месеца
Tя е свършила за Украйна.
42
3
 
27
 
! Отговори
От радост преди 3 месеца
За Украйна не разбрахме колко палестинчета сме изтребили днес!
41
4
 
25
 
! Отговори
курвата Украйна преди 3 месеца
Вместо да се обединят срещу агресора, те избягаха, вместо жените да работят на нощни смени в стоманолеярните да произвеждат снаряди както рускините през Великата отечествена, да отидат медицински сестри на фронта да спасяват ранените под грохота на снарядите, те укрокypвичките избягаха да забременяват от французи, белгийци, немци за да могат да останат в западна Европа, вече много са родили деца от местните. А мъжете се дегизират като жени за да избягат от Украйна.
40
4
 
25
 
! Отговори
Първо и второ преди 3 месеца
Първо, тези в Украйна защо са толкова убедени в победата и воюват с нокти и зъби до последна капка кръв. И второ, като са толкова убедени в победата украинците, нямат ли мобилни телефони, нямат ли скайпета и вайбъри да убедят и тези 10 милиона украинци в чужбина да се върнат да воюват до последно с Русия, защо никой не се връща да воюва за победата?
39
6
 
35
 
! Отговори
Зелен преди 3 месеца
Спри тази тъпанарщина за пари. Спри войната. Имаш вече долари с лопата да ги ринеш. Звънни до Юса кажи им брадчед, до тук бях, отивам на Кариби. Спри да избиваш невинни хора. Мисля ,че за този живот парите ще ти стигнат. Недей избива повече хора. Нещо продуктивно измисли, няма много време за живот, не дей сей смърт. Посей нещо позитивно за хората. Смъртта не е продуктивна нито позитивна. Помисли ако сееш само смърт ..какво ще жънеш!
38
21
 
5
 
! Отговори
Споко преди 3 месеца
Споко, има план Б - Украйна да оцелее през 2024-а и да спечели през 2025 г. Просто всички трябва да вярваме в победата над Русия и да напрегнем всички сили за да пръвайдваме сапорт на Юкрейн, каквито и лишения да ни струва това, до 2025 година когато Юкрейн ще победи Русия, планът е точен, няма грешка, и когато победим Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по западните цивилизовани правила и ще доставят евтини ресурси за да се развиваме и да живеем богато като самодоволни и оядени западняци.
37
5
 
21
 
! Отговори
Този терорист преди 3 месеца
Затри и продължава..... хиляди.
36
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Зельоний папугай отново се е надрусал!
35
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Грешко на природата,оживяло абортче,скрий са някъде ,че много ми лазиш по нервите,зарови се някъде ама така че и с термо камера да не те открият.
34
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Много странен народ са украинците, да умиратЗа евреите. Или са големиБалами, или Зеленски ги принуждава със сила и заплахи. Ако тук в Чалгария евреите започнат да ви принуждават даМрете, просто им запалете синагогите, няма нужда да се жертвате за еврейския Райх.
33
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А какаво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?
32
1
 
24
 
! Отговори
мак преди 3 месеца
Поредни лицемерни усмивки, обещания, прегръдки на марионетки с актьорче-манипулатор. Как да не ти се разбунтува стомахът. Въобще, да ходиш там, където твърдиш, че е ужасно, защото има война, бомби и прочее е пълна т.пн.я, а да празнуваш по този начин начало на войната - още по-голяма.