Русия с мерки, ако Полша разположи US-ядрени оръжия

Анджей Дуда заяви, че Варшава има готовност
22 апр 2024 14:27, Петър Бойчев
119
Русия с мерки, ако Полша разположи US-ядрени оръжия
Снимка БГНЕС

Кремъл заяви днес, че руските военни ще анализират всяко действие на Полша за приемане на американско ядрено оръжие на нейна територия, съобщи Ройтерс.

Руските военни ще анализират ситуацията и ще вземат необходимите мерки в случай на поява на американски ядрени оръжия в Полша, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС, във връзка с изказване на полския президент Анджей Дуда за готовността на Варшава да разположи на своя територия американски ядрени оръжия, предаде БТА.

По-рано Дуда заяви, цитиран от вестник „Факт", че Полша е готова да преговаря със САЩ за приемането на ядрено оръжие, за да укрепи източния фланг на НАТО.

Помолен да коментира тази информация, Песков каза, че „армията ще анализира ситуацията". „Ако тези планове бъдат осъществени, ще бъдат предприети необходимите стъпки, за да гарантираме сигурността си", допълни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
12
 
12
 
! Отговори
До 88 преди 1 месец
Русия влезе в Украйна, за да остане завинаги. Така я блокира за всичко. Много по хитро от това да си вземе част и останалата да мине към ЕС и НАТО. Шета си в Украйна, а американците не могат да влязат да си ползват инвестициите. Купиха Украйна, а сега не могат да си я доят. Супер.
87
15
 
17
 
! Отговори
Страшно е преди 1 месец
Да нападнеш държава 25 пъти по-малка като територия и да те спукат от бой. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка! Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга! Ахмат в тикток да ти помага! Еленовъд три години Киев да взима. Флагманът по дъното да лази. Валутата на една стинка да стане! 4 таджика хастара на Москва да обърнат. За Париж и Лондон да тръгнеш,до Белгород да стигнеш!Страшно е!
86
7
 
7
 
! Отговори
Джак Спарл преди 1 месец
Май в САЩ ще гледат Карибски пирати с ядрени револвери, ако се заиграят с Полските шушумиги.
85
9
 
13
 
! Отговори
Не едно животно преди 1 месец
Много Тихи по тази тема а и като цяло от вчера насам нещо руските тролейбусчета.Явно тихичко си плачат миличките.Оти тъй?:)
84
5
 
17
 
! Отговори
Поляк преди 1 месец
Ами вова си го разположи атома в беларус.Кой друг.Аз ли.Нали армията му беше велика и непобедима та вероятно за това.Типично в стил ала вова-да респектира .Сега ще му се отговори със същото за да не се губи баланса.На всяко действие има обратно по сила и ефект противодействие.Така съм чувал
83
13
 
11
 
! Отговори
Крундел преди 1 месец
А кой разположи ядрено оръжие в беларус?"краварите" ще да са, няма как кой да провокира русийката...Сега сериозно: ядрено оръжие ше разположат и във финландия и в прибалтийските, освен в полша, в румъния има, у нас също ще има, недоимерията на злото трябва да знае, че не може да прави каквото си иска.
82
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
и ядреното на русия е като армията и отпадак
81
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
продавам путин и *** на трупно месо
80
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
на русия и ядреното им като армията пълен ***
79
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
русия на кол
78
2
 
14
 
! Отговори
Поляк преди 1 месец
При 3 та световна ако се стигне до ядрено оръжие то броят на мишената и това къде са те и от беззаконие.Тогава победители няма да има.Да се надяваме че до там човешкият род няма да се докара понеже би било краят на цивилизацията ни.
77
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
САЩ създават нови мишени при Трета световна война, за да отклонят от себе си част от ударите.
76
5
 
13
 
! Отговори
Поляк преди 1 месец
Ако Украйна на времето не се беше отказала от ядрения си потенциал нищо от това което се случи през 2014 г с Крим и това което се случи през 2022 г щеше да има място.
75
7
 
9
 
! Отговори
Агахах преди 1 месец
Време е руските *** да го отнесат! Нека Полша се напълни с Щатски ядрени глави! Полша не ги е страх от най-омразният им враг
74
9
 
13
 
! Отговори
Поляк преди 1 месец
Полша със сигурност ще разположи ядрено оръжие на територията си и това е в отговор на това че преди това русия предостави такова на Беларус.Каквото повикал такова се обадила.Дрегарят песков би трябвало съвършено прекрасно да разбира това.Пак казвам-поляк съм и Полша ЩЕ разположи ядрено оръжие на САЩ на територията си,а Русия да взима каквито мерки смята и желае.
73
15
 
10
 
! Отговори
Не е ли ясно? преди 1 месец
До Как само в Полша: Това, което ни е нужно е да излезем от НАТО. Само така можем да се защитим от участие в Трета Световна война. Ако поляците искат Полша иска да бъде мишена на ядрен удар, това си е тяхно право. На нас това не ни трябва.
72
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прочетете тази история! Много болна жена сънува, че Исус й дава вода да пие. Когато се събуди сутринта, беше добре. До масата тя видя лист хартия с надпис: Исус е истинският жив Бог. Тя разказа на хората какво й се е случило. Служителят изслушал историята и веднага бил назначен на работа. Друг човек, който получи текста, незабавно изтри съобщението и впоследствие претърпя сериозни загуби в рамките на 13 дни.
71
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще видите колко изненадан е Исус, вярвам в това, защото Бог съществува... Амин! Здравей, аз съм Исус Христос, знам, че почти нямаш време за мен... Обичам те и те благославям, винаги съм с теб. Днес искам това съобщение да обиколи света до полунощ, моля, не го прекъсвайте и аз ще ви помогна с всичко, от което се нуждаете... амин! Изпратете това съобщение и ако нямате нужда ИСУС да отваря врати за вас, просто го изтрийте..."
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Както водата пада от небето, така най-красивите благословии ще паднат върху вас в името на Исус (Отделете 1 минута и изпратете.) Повтаряйте без срам! Исусе, ти си моята сила. Обичам те, имам нужда от теб, излекувай ме и семейството ми от до 30 души. 👪Господи, колко е кратък земният път. Моята свещ вятърът има тенденция да духа... моля се, не изпращай смърт за мен, докато децата ще имат нужда от мен.
69
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Можеш да излекуваш всяка болест, прости ми и приеми покаяние. Само ти умееш да обичаш така и да разбереш телесното страдание. Ти измина пътя от яслите до кръста, Господ, който прие човешка форма. Твоята доброта е неразбираема. Ти беше и Си, и Си неизменно вечен! Пази децата ми в бедата. Не допускай заплахата от смъртна битка!