Звездите вещаят професионални успехи за Стрелците и Козирозите

Хороскоп за 14 март 2006
14 мар 2006 00:01,
Звездите вещаят професионални успехи за Стрелците и Козирозите
Снимка: Корбис

Днес Овните ще си дадат сметка, че връзката им става все по-сигурна и стабилна, а Близнаците ще са непоправими романтици и неистово ще копнеят да са с избраника на сърцето си.

Сатурн обаче ще се намеси в отношенията на Телците с любимия и ще издигне стена помежду им, но това не бива да ги притеснява – трябва просто да изчакат утрешния ден.

Планетите ще накарат Раците да почувстват известно отдалечаване от партньора и леко охлаждане в чувствата си, но и това им състояние ще е преходно. Звездите съветват Лъвовете да не отлагат разрешаването на финансов проблем и да издължат дълговете си.

Сатурн ще помогне на Девите да напълнят изпразнения си портфейл, а Везните също ще се радват на неочаквани приходи. Скорпионите обаче ще трябва да намалят ежедневните си разходи. На работното място Стрелците ще постигнат големи успехи с малко усилия.

Началниците на Козирозите ще са впечатлени от професионализма им и ще приемат да спонсорират всяка тяхна идея. Нептун ще дари Водолеите с повече прозорливост и доста въпроси, свързани с работата им, ще им се изяснят.

Рибите да внимават да не се подлъжат по големите обещания на колеги за помощ – най-добре е да разчитат на собствените си сили, за да се справят отлично.

Прочетете пълния хороскоп на всяка зодия тук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание