Тигрица вилня в Сан Франциско, уби човек и рани двама

Татяна избягала от клетката си в зоопарка и нападнала посетителите
26 дек 2007 11:55,
21
Тигрица вилня в Сан Франциско, уби човек и рани двама
Държаната в плен Татяна е проявявала агресивност и преди, но никой не е взел мерки. Снимка: АП
Тигрица успя да избяга от своята клетка в зоологическа градина в Сан Франциско, като уби един и рани двама души преди да бъде застреляна, предаде „Сан Франциско Кроникъл“.

Загиналия е млад човек на около 20 години, двамата ранени също са млади хора, съобщават полицейските власти. Двамата пострадали са в критично състояние, но са стабилни.

Тигърът е бил застрелян от надзирателите веднага след нападението, заяви говорител на пожарната. Засега не е ясно как животното е избягало от клетката си. Първоначално властите се опасяваха, че и четирите тигъра са избягали, но се оказало, че другите три въобще не са напускали клетката.

Агресивната тигрица, която се нарича Татяна, е от най-големият вид тигри – сибирския. Тежащато около 200 кг. Животно има лоша слава, след миналия декември нападна и рани гледача си.

След трагичният инцидент зоопарка е затворен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
lelka_debelkaa преди 16 години
Голямото коте е много красиво, И страдам, че са го убили. Путин верно е виновен.
19
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
da be da horata ejednevno izbivat hilqdi jivotni i nqma problem, a nqkoe jivotno kato ubie 4ovek olele male!! mi typo e. na men pyk ne mi e my4no za horata. te sa ***...
18
0
 
0
 
! Отговори
lelka_debelkaa преди 16 години
Или се правиш на отворко... Кога ни казваше чикиджийчета кога се научи на учтива форма кога започна и да заплашваш? Така като ми гледаш ника то е ясно, че уточнението ти и съмнението ти спрямо пола ми... оставам добра и ти спестявам доста.Смяташ ли че с този ник и на мойте години не съм попадала на всякакви? Анонимно е много лесно и в чата. Ей, не ми се прави на велик. Досега мож е би смяташ , че по покривите съм се срещала само с котки? Не, и по улиците движа.
17
0
 
0
 
! Отговори
rowena преди 16 години
Нашият котарак сам си отваря вратите като скача и натиска бравата с лапи надолу прави го с ясното намерение да излизе от стаята или да влезе в нея.Предполагам че тигъра притежавайки сила и здрави нокти може много повече да направи например да изрови процеп под вратата или да я изкърти.
16
0
 
0
 
! Отговори
rowena преди 16 години
Нека първо да изчакаме разследването може да се окаже че са я пуснали умишлено както подозират. Немислимо е да прескочи сама толкова висока метална ограда пред която има голям ров.А да забравиш незключена клетка на тигър който те е нападнал неотдавна е все едно със счупен крак да отидеш на ски високо в планината.Логично е гледача да е иска да се отърве от тигрицата но да изложи на опастност живота на толкова посетители главно деца това не искам да го повярвам.Може би да има някакво друго обяснение.
15
0
 
0
 
! Отговори
DO LELKA DEBELKA преди 16 години
UVAJAEMA LELKA_DEBELKAA, SLED KATO SE PRAVI6 NA MNOGO INTELIGENTNA(TEN) PO DOBRE SE NAU4I KAK DA SE OBRA6TA6 KAM HORATA BEZ TAZI "U4TIVA" FORMA EI,4E NE SE ZNAE NA KOI MOJE DA POPADNE6 V REALNIQA JIVOT.
14
0
 
0
 
! Отговори
rowena преди 16 години
Снимката действително е на тигрицата видях същата по ввс това животно не е било здраво.Явно там прибягват към услугите на ветеринар само в краен случай.Виждали ли сте как изглежда здрав тигър ами ако не сте направете си труда.Това е лошо отношение към животните.Ако сте информирани как подивява слон при зъбобол няма да ви е нужно да знаете колко раздразнена ще е една болна тигрица.Как ви звучи фразата : Татяна е проявявала агресивност и преди, но никой не е взел мерки. Да,можеха поне да я прегледат.
13
0
 
0
 
! Отговори
filiana преди 16 години
em nem tova prosto si e unukalno nqqqqqqqqqm dumi zabavno hahahhahaaaxaxa;]
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
абе, господа журналисти, ако ще се занимавате с писане на статии по някаква случайност, научете се къде се слага пълен член и къде - не. защото много дразни.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
*** ***, дано да са го парализирали, а не убили..Кофти и за пича..абе изобщо - гнусна работа!
10
0
 
0
 
! Отговори
Ди преди 16 години
Хм, мисля че този надзирател, който тя е нападнала преди и е имал зъб, и след една година и е отмъстил като я пуснал с ясната нагласа, че ще нападне някой и ще му се отдаде шанс да я убие и повече да не живее в страх от нея. Така си мисля аз, иначе как само тя се е оказала на свобода. И мен ме е жал повече за животното... въпреки, че момчето е на моите години и сигурно е обичал животните като мен..много нелепа смърт и за двата индивида!
9
0
 
0
 
! Отговори
lelka_debelkaa преди 16 години
Става на въпрос, за тигрица, която не е виновна. Уж в САЩ, има организации за защита на животните. Умрял е млад човек да. И се научи да пишеш без грешки. Страдам за тигрицата. При положение, че всеки които малко има обща култура за този животински вид знае, че тигър убива за удоволствие... и е перфектният убиец... какво са дремали там. И са допуснали да се случи това нещастие?Животното не е виновно. И е красавица. Да я бяха дали на някой който щеше да се грижи за нея с любов. То на свобода няма как да се пусне, не им оставиха територия. Как пък при будистите който на каишка си ги водят и се снимат с много туристи няма такъв инцидент? И внимавай, че пубертета ми отдавна беше. Компетентния.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
xaxaxaxa :D :D :D i tq li se kazva Tatqna !
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ABE TUKA SAMO POBERTETNI 4IKIDJII4ETA STE SE SABRALI-''i az imam takava tigriza v legloto mi" UMRJAL MLAD 4OVEK,A NA VAS VI E JAL ZA JIVOTNTO?!?
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
що не са го приспали ***?
5
0
 
1
 
! Отговори
lelka_debelkaa преди 16 години
Красиво животно?При това не е виновно то. Всеки запознат с нрава на тигъра знае, че той е перфектният убиец. Тези в Сан Франциско, да не им се позволява да държат животни след като са некомпетентни.И това е тигрица от най - застрашения вид. Какво са спали та са изпуснали Татяна?И са застрашили живота на хората посещавайки зоопарка им? Миналият декември, ранила гледача. Ако и той е бил некомпетентен... животното виновно. На тигър гръб не се показва.Тази новина много ме натъжи.Язък за хубавата тигрица. Това американец му кажи...и повече не се занимавай.Диво животно, което следва инстинкта си не е виновно. Хората които го пазят са виновни.
4
0
 
0
 
! Отговори
No compromise преди 16 години
Милото то! Не на зоолайна, не на клетките! Свобода за невинните! Тези, които са го убили - децата им да *** в мизерия и страдания...
3
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Като не могат да се грижат за животните, да ги пускат на свобода да си живеят.
2
0
 
0
 
! Отговори
Kurogolemikov преди 16 години
I az si imam edna tigrica deto vilnee iz legloto mi!
1
0
 
0
 
! Отговори
хе преди 16 години
май само по коледа се проявява това красиво, но и много опасно животно ;-( ;-( ;-(