Насилникът: Децата на дъщеря ми са от мен

73-годишният австриец призна, че е баща и на седемте деца на дъщеря си, която 24 години държал затворена в мазе
28 апр 2008 17:02,
107
Насилникът: Децата на дъщеря ми са от мен
73- годишният Йозеф Фрицъл. Снимка: БГНЕС

Кошмарът на дъщерята

Седемдесет и три годишният австриец Йозеф Фрицъл призна на разпит в полицията, че е баща на седемте деца на дъщеря си, която държал затворена 24 години в мазе под апартамента им в град Амщетен, съобщи Ройтерс.

Фрицъл бе арестуван в Амщетен, централна Австрия, по подозрение, че е държал дъщеря си затворена в мазе 24 години и има от нея няколко деца, предаде по-рано днес австрийската агенция АПА.

На пресконференция началникът на криминалната полиция в провинция Долна Австрия - Франц Ползер посочи, че въпросната жена сега е на 42 г. и че баща й е злоупотребявал сексуално с нея.

Австрийската полиция продължава обиска в "къщата на ужасите", където 42-годишната Елизабет Фрицъл и 3 от децата й били държани в плен от баща им Йозеф, оборудвал за целта в мазето-скривалище.

Елизабет пък разказала пред полицаите, че е подлагана на сексуален тормоз от баща си, откакто била 11-годишна.

През август 1984 г. той я примамил в мазето, след което й сложил белезници и я заключил.

През годините Фрицъл успял да осинови три от децата, като лъжел жена си Роземари и заблуждавал властите, че ги намирал, оставени тайно пред вратата на семейното жилище.

Останалите четири не били пускани никога навън от мазето.

Малтретираната дъщеря вече е под наблюдението и грижите на екип от психолози.

Кошмарът на дъщерята

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
0
 
! Отговори
zuzka преди 15 години
...2/3 ot momi4etata sa nasilvani ot dqdovcite im.i tova se znae ot semeistvoto na nasilvanoto momi4e, no vypreki tova ne se prekratqva.vsi4ki tezi momi4eta posle imat kompleks za tva 4e dqdo im e pyrviqt myj v jivota im , ili za tva 4e toi spi s tqh.za kakvo govorim togava? mafiqta q ima navsqkyde , prosto v bg i davame "krile".ta sega po temata .trqbva kato go vkarat v zatvora da mu slojat ogromna tabela ili da mu tatoirat na 4eloto "spah s dy6terq si" i togava naistina 6te se vidi v 4udo. do toaletna nqma da moje da ide tolkova mn 6te go opuvat ostanalite!
105
0
 
1
 
! Отговори
Plamena преди 15 години
Тоя ***, трябва да го кастрират, да му избодат очите, да му отскубнат ноктите и да го залеят с киселина, докато се разложи, гад ***, долна.По-отвратителна история, не бях чувала, дано не се отърве безнаказано......
104
0
 
0
 
! Отговори
nushi преди 15 години
Tozi 73 godishen 4ovek strada ot psihi4no zsbolqvane-jizofreniq.Vodel i dvoistven givot.Ot tihite ludi.Ima gi navsqkyde po sveta.Te ne trqbva i da se razmnojavat.Geneti4no sa bolni .Libidoto im e svryh estestveno razvito.Galko za tezi koito jiveqt s takiva psih4no bolni.
103
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
za takiva hora ima vazmezdie samo sled smartta im !
102
0
 
1
 
! Отговори
спаведлив преди 15 години
... да го натикат доживот в една килия със сърбина Небоиша Далюбич. :))))) То на тоя *** му остават статистически не толкова много години, но мисля, че заслужава да си ги изкара подобаващо.
101
0
 
0
 
! Отговори
Виктор Владев преди 15 години
Пленените не са могли да убият ***, защото после не биха могли да избягат. Звукоизолираната стоманенобетонна врата, която води към скривалището, се отваря само с дистанционно управление, а кодът е бил известен единствено на Фрицл. Ако го убият, се обричат на гладна смърт в подземието.
100
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Не е възможна тази история.Това са толкова много години.Той живее в този квартал, хората го познават,тази дъщеря и децата все пак имат известни нужди/дрехи, хряб, продукти,отопление,вода/.Той трябва да плаща тези разходи.Не вярвам втората му жена да не е забелязала нищо.Или и двамата са имали някаква полза от ситуацията.
99
0
 
0
 
! Отговори
an преди 15 години
imaite v predvid ,4e v strani kato avstriq i germania ,izvratenite i umopomra4enite hora sa doooosta pove4e ot tezi v Bulgaria.tuk nqma mqsto za sravnenie daje.v bulgaria ima mafia,da.no v tezi strani ima izvrateni i ludi,koita takiva ne6ta pravqt.
98
0
 
1
 
! Отговори
Stefan преди 15 години
toz samo da mi go dad1t 6te go biq seki den dokato pripadne 4ak qd me hva6ta na toq
97
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Вижте го бее!Вижте го какъв дядка е и какво е направил.Гледам го и не мога да повярвам.Според мен са намесени още хора.Даже може да не е само жена му.Това е най невероятната история която съм чувал.Най-невероятната!!!
96
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Няма как да не знае втората му жена.А и първата...не съм чув нищо за нея,но ако жива?...не се ли интересува къде и дъщерята?Въобще,толкова странна история че на право не е за вярване.Това не е година,две.Колко странни неща има на този свят.Сега си представете по големите деца как ще е се адаптират към нормален живот...едва ли ще се адаптират.Сюжет за филм.НА филм да го направят,ще си кажа:-Как ли пък не!?
95
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
На този бавна и мъчителна смърт ще му е малко, Обаче:- в Европа смъртното наказание продължава да е ТАБУ и да се гледа на него като нещо нечовешко ! (Странно колко такива като този *** могат да се нарекат хора!)...- Разни психиатри ще го изкарат жертва на обществото и след 1 година е на свобода ! (Примери не един и два)...- След това ще напише книга и ще направи филм от който ще прибере няколко милиона и ще се отдаде на оргии до "взезапната" му смърт... Този сценарии го гледахме с един холандски канибал ако си спомняте... За съжаление и сега като нищо може пак да се получи така ... :(
94
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Съгласен съм с 87.Как така толкова хора в мазе...той влиза излиза..нещо не мога да схвана.Направо невероятна истоврия.Тия деца...не са ли питали...впрочем си мисля че ако живееш в едно мазе от както си се родил и не си виждал бял свят какво ще е за тия деца сега като излезнат на вън.Те даже няма да разберат какво им се е случило.Ще им е по странно да живеят на вън от колкото в мазето.Направо...невероятна история....не мога да проумея.
93
0
 
1
 
! Отговори
Михаил преди 15 години
... казваш, че в България такива случаи няма. Можеш ли да го докажеш? ... Защото все си мисля, че в България мафията е още по-голяма, и в цивилизованите страни поне разкриват такива престъпления, а в България никога не узнаваме за тях.
92
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Според един от най-добрите специалисти по Наказателно право в Австрия - O.Univ.-Prof. Dr. Frank Hоеpfel - максимално допустимото наказание в случая е 20 години лишаване от свобода, защото действа принципът на наказателна абсорбция при взаимно конкуриращи се деликти, а не на кумулация. При все това, че много от извършените деликти се намират в отношение на привидна конкуренция. "Хората искат възмездие , но хипер-големите присъди не ползват нито жертвите, нито извършителя, те са именно за да се затвърди една от двете цели на Наказателното право - генерална превенция".
91
0
 
0
 
! Отговори
Che Guevara преди 15 години
Съпругата на Йозеф Фрицъл, извергът, държал дъщеря си затворена в мазе в продължение на 24 години, не е знаела нищо за престъпленията му, съобщи полиция в австрийския град Амщетен, цитирана от ДПА и БТА.69-годишната Роземари, която е втора съпруга на 73-годишния Фрицъл, е нямала представа, че мъжът й е държал дъщеря им Елизабет затворена в импровизиран затвор в мазето на дома си от август 1984 г. досега. През този период той редовно я е изнасилвал и тя е родила седем деца от него. Едно от тях е починало месец след раждането си поради липса на грижи и Фрицъл е изгорил тялото му в пещ за отпадъци.Жена му Роземари и останалите членове на семейството не са забелязали нищо смущаващо в поведението на Йозеф, който е водил съвършен двойнствен живот. Австрийският таблоид "Кронен цайтунг" разкрива, че Фрицъл е известен в града като страстен рибар и приятен събеседник на маса, но се е превръщал в истинско чудовище, щом слизал в мазето. Той има още седем деца от Роземари. Полицията арестува Йозеф в събота, след като Елизабет го убедила да заведе нея и 19-годишната им дъщеря Керстин до болница. Предполага се, че момичето страда от рядка болест. Тя е настанена в интензивно отделение. Състоянието й е тежко, но животът й е извън опасност. След като бил арестуван, Фрицъл отказал да сътрудничи на полицията, но впоследствие признал престъпленията си, като се опитал да смекчи подробностите. Според полицията той не е показал почти никакво разкаяние.
90
0
 
1
 
! Отговори
ГЕОРГИ ПЕТКОВ преди 15 години
За сетен път се доказа колко са извратени хората на запад, тежко и горко на българия която се присъидени към ЕС, ако ние копираме от тях, в българия ни очакват лоши беди, така е сега, всички знаете колко млади момичета от българия проституират на запад, какво можем да очакваме - гавра с българския народ от западните перверзници и откачалки. В нашата история подобен вид случай никога е нямало и дано не се допуска. НЕКА БОГ ДА НИ ПОМАГА !
89
0
 
2
 
! Отговори
Християн преди 15 години
И въобще много странно как жената на този човек не се е усъмнила какво се случва? Не е ли питала къде е дъщеря им ? Как така ще си намери 3 деца на входа ..... тук нещо ми мирише на евтина сензация
88
0
 
0
 
! Отговори
Palqka преди 15 години
vyyy tos sas radost 6e go ybiq basi kavala da iznasili6 sibstvenata si da6terq i da i naprai6 7 lapeta :X:X:X:X
87
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ИНТЕРЕСНО МИ Е ДЪЩЕРЯТА С ДВЕТЕ ГОЛЕМИТЕ ДЕЦА КОИТО СА ЖИВЕЕЛИ ПРИ НЕЯ ВМАЗЕТО ТАКА ЛИ НЕ ОПИТАХА ДА ТРИМАТА ДА ГО СМОТАТ НА ТОЗИ ДЯДКА ТОЙ ВЛИЗА САМ ВЪРШИ СИ РАБОТАТА И ДРУГИТЕ СТОЯТ И ГО ГЛЕДАТ ТАКА ЛИ ИЛИ МОГАТ ДА ГО ПРИЧАКАТ ОЩЕ КАТО ВЛЕЗЕ ДО ВРАТАТА И ДА ГО ПРЕЧУКАТ ТОВА СА 18 19 ГОДИШНИ ТЯ 42 В РАЗЦВЕТА НА СИЛИТЕ СИ СА И НЕМОГАТ ДА НАДВИЯТ ЕДИН ДЯДКА НА73 ТУКА ИСТОРИЯТА Е ДРУГА НО НЕНИ Е ПРЕДОСТАВЕНА ОЩЕ