МИ-5 набира гей-шпиони

Британското вътрешно разузнаване подкрепи работещите в службата да разкрият сексуалната си ориентация
18 авг 2008 08:34, Златко Желев
11
МИ-5 набира гей-шпиони
Снимка: Булфото

Британското вътрешно разузнаване МИ-5 набира гей-шпиони и подкрепя работещите в службата да разкриват сексуалността си, съобщи АФП.

Гей-активистите от движението "Стоунуол", които помагат на службите да набират кадри сред сексуалното малцинство, оцениха решението като "сигнал, че отношението на управляващите се променя и започва да приема цялото общество".

Разузнавателните служби на Великобритания опитват да променят подхода си и да набират кадри сред повече прослойки от населението.

Като част от предприетите стъпки, външното разузнаване МИ-6 пусна през 2007г. обява за наемане на служители откри собствен уебсайт, а британското електронно разузнаване включи свои реклами в популярни видео-игри в опит да привлече технически грамотни кандидати.


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
do bat mitko преди 12 години
4e nali znaesh 6tom iskash da gi opanesh otzad i ti si gey
9
0
 
0
 
! Отговори
КОПЪРКА преди 12 години
Вземете и нашият СерГЕЙ!
8
0
 
0
 
! Отговори
бат'Митко парнаджият преди 12 години
ха ха и аз бих ги уважил...хващат се за палците и ги почвам наред...такова "уважение" ще паднеее
7
0
 
0
 
! Отговори
d преди 12 години
Ами те в Англия са всичките такива.Не шпиони разбира се
6
0
 
0
 
! Отговори
fred astor преди 12 години
МИ-5 набира гей-шпиони и подкрепя работещите в службата да разкриват сексуалността си, съобщи АФП.

Време е на светло да излезе и содомията на БСП
Магдалена ТАШЕВА


Сергей Станишев май е мъж
Тъй помислих си веднъж,
Макар да виждам, че е фъш,
надсмива му се даже Буш!

Това си тананикаше един пътник в градския транспорт, докато четеше опровержението на Белия дом, че при визитата си в България президентът Буш предложил дъщеря си на българския премиер.
Не зная кой пошушна на българската преса тази глупост, и то с година закъснение, но тиражирането й унизи и българите, и американците. Тя обаче е част от една Пи Ар кампания, която Столетницата води от месеци. Всяка седмица някой подава на жълтите вестници поне една-две измишльотини за някакви много яки любовни афери на премиера Станишев. То не бяха "семейни скандали" с Елена, то не бяха тайни срещи със секретарката, то не бяха съпруга на екс-банкер и евроминистърка! И всичко това на фона на тотална липса на каквито и да било признаци за интимен живот, дори и съвсем постен.
Другари, разбираемо е желанието ви да придадете мъжественост на своя лидер. Само че тая работа с голи приказки не става. Многото приказки само усилват подозренията, че нещо май не е наред. И ето на, онзи ден колегата Невена Гюрова изплю едно камъче, което потвърди най-лошите съмнения на народа - Елена Йончева харесвала жени и служела на премиера за прикритие. Журналистката прзовава Станишев да си признае, че е гей, ако иска да не го изнудват с компромати.
Сексуалното раздвоение е голяма пречка за самочувствието, а то пък блокира работоспособността. За него обаче си има рецепта, чиято целебна сила Гюрова препоръчва за премиера. Казва се coming out (англ.-излизане, разкриване) Така мъжките и женски хомосексуалисти по света наричат публичното признание за своята сексуална ориентация. Доказано е, че след тази публична изповед хомосексуалистът се освобождава душевно и става пълноценен в работата си.
Да вземем кмета на Париж. Той първо си признал, и едва след това предложил на парижани да го изберат за кмет. И сега работи, та пушек се дига! И социалистът Ивелин Йорданов изповяда страстта си към мъжете още през 2004 г., година преди да се впусне в политиката. "Гей-фракция ще има в БСП със сигурност", заяви меката китка в "Коритаров лайв" още на 28 декември 2005 г. И със спокойна съвест възглави БСП в Силистра, по-точно младежката й организация. Защото многото младежи са там. Старчоци не му трябват. Не зная защо партията не се възползва от предложението му за създаване на гейо-лесбийско лоби в парламента (според д-р Иван Козовски меките китки били над 10% от състава на 39-то НС). Аха-аха да доживеем триумфа на содомията в българската политика - ядец! Някой прецени, че Партията още не е готова за каминг аут и изхвърли Ивелин от кандидатската листа.
Питам - докога ще отлагате? Хомосексуалната зависимост на висшето партийно ръководство е известна от 1990 г., когато Атанас Папаризов и Кристиян Виген
5
0
 
0
 
! Отговори
LEO преди 12 години
ама да не забравяме, че те са по добри в работата ни, и постоянно ни заместват, да не плачете някой ден ако шефа ви дойде и ви каже уволнен си и след някоя друга фодина на ваше място да е гей, защото ще си гледа по сериозно на работата си и няма да се подпира като вас на бюрата си, аз съм за нека и за тях да има място за работа нека и те да бъдат уважени, а не отхвърляни
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
за шпионин или за шпионка... :) :) :)
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Не го прочете министър председателя ни щото квото е педерасче направо става за шпионин
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Уебсайтът на МИ се казва МI.NET ?
1
0
 
0
 
! Отговори
Киро преди 12 години
АЗИС Е КАНДИДАТ ЗА МИ 5.