Взривове в Южна Осетия. 7 руски войници са убити

Президентът на самопровъзгласилата се република Едуард Кокойти обвини за взривовете Грузия
3 окт 2008 17:25,
85
Взривове в Южна Осетия. 7 руски войници са убити
Снимка: БГНЕС

Два взрива избухнаха на територията на Южна Осетия тази вечер, съобщи Интерфакс.

Загинали са най-малко 7 руски миротворци.

Първият взрив е бил в Ленингорския район на Южна Осетия, а вторият - в непосредствена близост до щаба на руските миротворци в столицата на областта - Цхинвали.

Президентът на самопровъзгласилата се република Южна Осетия Едуард Кокойти обвини за взривовете Грузия.

"Не се съмняваме, че тези терористични актове са дело на грузинските спецслужби", каза Кокойти. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
ghjkkld преди 15 години
"Този, който е срещу Русия е предал майка си и баща си." За всички русофобии. "Русофобии", звучи ми като име на някакъв атавистичен биологичен вид.
63
0
 
0
 
! Отговори
dhjkl преди 15 години
"Този, който е срещу Русия е предал майка си и баща си."Няма как, ще трябва да повторя и потретя и още много пъти дьомелер. : "Този, който е срещу Русия е предал майка си и баща си."
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Този, който е срещу Русия е предал майка си и баща си."Точно обратното е, както винаги, когато говори комунист/русофил и пр. нещастни същества - не който е против, а който е с Русия неизменно предава майка си и баща - да си спомним за историческата личност Павлик Морозов, за който ти разбира се си "позабравил", нали, другарю. ))
61
0
 
0
 
! Отговори
лудо куче преди 15 години
онзи *** пак е на линия .то не беше странджата то не бе наблюдател или русофоб но ние си гознаем че това е един и същи ***.човекът които мрази руснаците защото маика му е правила *** на руснаците.но и синът и е но американска . не бива геи нещастен да мразиш руснаците защото някои от тях да те е правил нещастнико .много поздрави на ***
60
0
 
0
 
! Отговори
dgjj преди 15 години
Ти не си раждан от българка. Казано популярно - ти си поредното дьонме.
59
0
 
0
 
! Отговори
БОРЕЦ ЗА ИСТИНА И ПР преди 15 години
Руските еничари да прочетът библията!Ако са истински християни де ! Но май и в това отношение са лицемерни , щом черкви с истоеическа значимост и уникални стенописи са боядисвани в червено и са ги превръщали в киносалони за пропагандна дейност и са забранявали на млади семъства да кръщават децата си в християнски черкви ! Това само болен руски мозък може да измисли бе ДОНЮ ДОНЕВ ! Покайте се мрасни престъпни русофили и вечно ще е вашето царство небесно ! АМИН !
58
0
 
0
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 15 години
Руснаците , освен , че водят действителна фактическа война със Европа и СВЕТЪТ , водят и *** подмолна мафиотска нелегална война в страните от источна европа , а така също дезинформациона медйина война с платените си изперкали форумци тук !
57
0
 
0
 
! Отговори
kfdgh преди 15 години
Малко, ама съвсем малко мозък се иска в главата ти (Е, съжаляваме - нямаш го) за да разбереш, че всичко, което пишеш против Русия ти е втълпено, бе дьонме.
56
0
 
0
 
! Отговори
Блядь преди 15 години
Ой, *** ! Вие майка си ще продадете. Защо не отидете да ви направят сюнет ? Шестотин години са ви малко.
55
0
 
0
 
! Отговори
БУНТАР преди 15 години
Когато се планува агресия се мисли , сега е твърде късно ! Какво бихме направили българите , ако турски войски влезнат до Хасково И ПРОКУДЯТ БИЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ОТ СТРАНЖЕНСКО - САКАРСКИЯТ И РОДОПСКИЯТ КРАЙ ? НЯМА ЛИ ДА СЕ БИЕМЕ И ДА ОТМЪСТИМ ??!
54
0
 
0
 
! Отговори
ЗЪБ ЗА ЗЪБ , ОКО ЗА преди 15 години
Отмъстете братя грузинци , отмъстете си за всички убйиства , който колонизаторите ви причиниха !
53
0
 
0
 
! Отговори
ПОЛИТОЛОГ преди 15 години
За да преминава трафика на нефт и газ през руска територия руските олигарси и престъпна вихрушка разпалиха тази война , а и да забавят влизането на грузия в НАТО и ЕС ! Руските воени функционери и путин на съд в ХАГА !
52
0
 
0
 
! Отговори
ЕМИГРАНТ преди 15 години
Прогонваха беззащитни хора от домовете , Непокорните убиваха ! Грабеха покъщнина и плячкосваха всичко ! Това не са хора , а *** ! При бомбандирофките от руски самолети загинаха стотици деца жени и старци ! Агресорите са руските фашизирани воени , дето не се спират пред нищо ! Ние сме грузинци и ще се бориме и ще извощваме свободата от окупаторите си !
51
0
 
0
 
! Отговори
Очевидец преди 15 години
ХИЛЯДИ НАПУСНАХА ДОМОВЕТЕ СИ ЗАРАДИ ЕТНИЧЕСКОТО ПРОЧИСТВАНЕ ОТ РУСКАТА ХУНТА И НАЕМНИЯ БАШИБУЗУК !
50
0
 
0
 
! Отговори
BEJANEC преди 15 години
RUSKIQT PRESTAPEN BOTU[ - WYN OT GRUZIQ !
49
0
 
0
 
! Отговори
мосад преди 15 години
Русия да си сърба попарата която надроби ! Русия изнася революция , т . е. калашници и РПГ - та ,сиреч ТЕРОРИЗЪМ ! А САЩ въдворяват ред с намесата на ООН ! А доню - сега 777 , веско , ники , кадесето и др негови синоники , неможе да понася истината , ЧЕ РУСИЯ Е АГРЕСОР И ТЕРОРИС НОМЕР - 1 И ЧЕ ПРОРУСКАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ - БКП , БСП Е ВИНОВНА ЗА ВСИЧКИ ЗЛИНИ В БЪЛГАРИЯ !!! Пйи си редовно хапчета бе човек !
48
0
 
0
 
! Отговори
777 преди 15 години
"А за геноцида в Южна Осетия какво ще кажете бе ***?Американците никога не са провеждали геноцид нали? Виетнам?Югославия? Ирак ?" - Много точно казано 47. Добавям Афганистан, Палестина, Косово, Панама , Сомалия, Чили, добавям Хирошима и Нагасаки (Най-чудовищното и сатанинско представление). Какво още искате? Списъкът е дълъг. На който не му е достатъчно, мога да продължа.
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А за геноцида в Южна Осетия какво ще кажете бе ***?Американците никога не са провеждали геноцид нали? Виетнам?Югославия? Ирак?
46
0
 
0
 
! Отговори
a преди 15 години
gadnite amerikanci pred nishto njama da se sprat. 7 ruski mirotvorci zaginaha. Svarshva gospodstvoto na amerikansko ydeiskia imperializam.Da jivee KPSS
45
0
 
0
 
! Отговори
777 преди 15 години
rUSKITE AGRESORI DA PLATQT OBE]ETENIE NA GRUZIQ I NEZABAWNO DA SE PRIBIRAT WYRKOLACITE !