ДНК тест показа: Хитлер имал и африкански корени

Учени са изследвали 39 роднини на Фюрера
24 авг 2010 14:04,
209
ДНК тест показа: Хитлер имал и африкански корени
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Възможно е Адолф Хитлер да е имал освен еврейски, също така и африкански корени, сочат резултатите от ДНК изследване. 

Проби от слюнка, взети от 39 роднини на Хитлер, показват, че нацисткият лидер може да е имал биологична връзка с расите, които се е опитал да унищожи по време на Холокоста, пише британският в. "Дейли телеграф".

Белгийският журналист Жан-Пол Мулдерс и историкът Марк Вермеерен са проследили роднините на Фюрера, включително и австрийски фермер, който бил негов братовчед.

Хаплогрупа E1b1b1 на У-хромозомите, която се появява в ДНК пробите, е рядка за Западна Европа и най-често се среща при берберите от Мароко, Алжир и Тунис, както и сред евреите ашкенази и сефаради, твърдят учените.

"Може да се направи извод, че Хитлер е бил роднина на хората, които е презирал", пише Мулдерс в белгийското списание "Knack".

"Резултатът е изненадващ", коментира Рони Декорт, специалист по генетика в Католическия университет Льовен.

Не за пръв път историци предполагат, че Хитлер е от еврейски произход. Баща му Алоис е бил незаконен син на прислужницата Мария Шикелгрубер и 19-годишен евреин на име Франкенбергер. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ami nie vsichki sme s edna treta turska krucvShto mrazim tiq s koito imame ednakva kruv i obsht proizhod?
138
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен 131 преди 13 години
Не съм Кара Ибрахим.Просто вие не разбирате, че на турски език двете понятия турски и тюрски се покриват - няма разлика.А оригинала на понятието е именно на този език.
137
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А ти откъде знаеш ? Познавал ли си го ? Или си му чел книгите ? Или може би от пресата ? Или от телевизията ?!? А може би от Дискавъри ченЪл ? Ъ ? ***.
136
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хайде на бас, че Хитлер има еврейска кръв. Цял свят го знае и това е отдавна известен факт. Поразровете малко, прочетете. А това, че Ленин и Сталин са кръвопийци и *** и стопроцентов факт. Те избиха повече хора дори от убиеца Хитлер. Комунизъм=национал-социализъм. 23 август 1940 г. - договора Рибентроп - *** - братски съюз между Сталин и Хитлер, между комунистическия СССР нациска Германия.
135
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще им се на пантюркистите "тюрки" и "турци" да е едно и също, ама не е. Дори и на турски има разлика между двете понятия, но който не иска, никога няма да признае дори и на себе си.
134
6
 
1
 
! Отговори
bibo преди 13 години
Този човек е живеел във свой свят дори да е знаел че, е един от тях штеше да ги мрази повече!
133
1
 
7
 
! Отговори
до черния ибрахим преди 13 години
Кара Ибрахим ти си луд/дели/ четох в един от коментарите ти, че турците в лудогорието били с азиатски черти ХD... Ти бил ли си в лудогорието че да видиш какви хора живеят там? При турците в лудогорието сините очи и русата коса са много по-срещани отколкото при българите...така че не говори глупости. Аз българин от този край и знам много добре как стоят нещата или се бъркаш с татарите от североизточна България..е те са си монголци дошли през средновековните набези по тези земи.
132
3
 
7
 
! Отговори
мильо преди 13 години
хитлер ***, стига се карахте
131
1
 
6
 
! Отговори
Ясен преди 13 години
до 131Кара Ибрахим стига спами с 13423424 имена писна ми от тебе не искам да ти чета глупостите ,не се мисли за професор *** с ***!!!
130
3
 
3
 
! Отговори
До 130 преди 13 години
Да бе, те и комунистите са измислили любовта, че да могат да чукат безплатно. Аре у лево !
129
2
 
2
 
! Отговори
националист преди 13 години
Ха-ха! Аз съм стопроцентов български националист. Затова такива като теб харесват Ленин и Сталин, включително и Хитлер, който в никакъв случай не е чист германец. Да не говорим пък за ариец.
128
2
 
5
 
! Отговори
до 128 преди 13 години
Нато са избили много повече хора от всичките тия които ти изброи!
127
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Българите малко трудно биха разбрали трудността при дефиниция на тюрки и турци.На турски това звучи така българи или... българи.Няма разлика.Просто всички тюркски народи са братски, като името на единия съвпада с името на цялото семйство, и това е турския.Т.е. на турски език - това са турски народи.
126
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Такава категория "човешки права" няма в историята на цивилизацията.Тия човешки права ги измисли американският полски евреин Збигнев Бжежински като средство за борба с комунизма.За пръв път заговори за "права" новият юес президент Джими Картър през януари 1977 година.Дотогава за "права" не се говореше нито на изток,нито на запад.А янките си мятаха бомбите над виетнамското население,избиваха го безмилостно и за "права"въобще не говореха.Тая измишльотина беше изкопана от тях по-късно като спряха во
125
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хахахахаха, типично съчинение по-ерейски, зад ник -националист ахахахахахахаххахахахахахаххахах
124
4
 
9
 
! Отговори
националист преди 13 години
Хитлер е ***. Още по големи *** са Ленин, Сталин, Берия. Хитлер има еврейска кръв по бащина линия. Баща му е незаконен син на някакъв евреин, при който баба му е била слугиня. И точно полу-евреина Хитлер изби маса евреи. Не забравяйте, че Хитлер е национал-СОЦИАЛИСТ. Социалист. Комунизмът и нацизмът са най-големите злини. Но комунистическите *** Сталин и Ленин избиха повече хора дори от *** Хитлер.
123
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дори и грамотните турци правят разлика между турски (türk) и тюркски (türki).Турците са просто едно от многото разклонения на тюркските народи, по-точно на Западните тюрки, а от там и на Огузо-селджукски народи. То не става само да си сложиш еничарски ник и "хабер" да си нямаш от история.
122
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хитлер е един *** и нищо повече!
121
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е тук, няма какво да те поправям :) . По ясно, кратко и точно небих могъл да го кажа . Има шанс.... :)
120
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хитлер е бил РОМ *** такива. Толкова силен човек може да се роди само във Ромски етнос бе амали. Да живее Хитлер и великата Ромска раса.