Върнаха родителските права на Спаска Митрова

Българката: Борбата продължава, това е само началото
15 окт 2010 21:50,
106
Върнаха родителските права на Спаска Митрова
Снимка: БГНЕС

Правната битка за попечителството върху дъщерята на Спаска Митрова, гевгелийката с български паспорт, в петък получи нов обрат.

Още по темата

Съдът в Гевгели върна настойническите права върху 4-годишното дете на Митрова след повторно дело.

Решението на съда в провинциалния македонски град стана факт, след като Апелативният съд в Скопие прие жалбата на Спаска и върна делото обратно в гевгелйиския съд.

След четири години борба, за първи път съдът се произнесе правилно и ми върна родителските права, заяви Митрова в петък.

Българката се надява, че и Апелативният съд ще потвърди днешното решение.

Борбата продължава, това е само началото, коментира Спаска Митрова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още по темата: Македония
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
1
 
3
 
! Отговори
Angela Shukleva преди 13 години
Със сърбите и Србоманите в Македония никога не се знае "Те са непредвидими .....
83
2
 
3
 
! Отговори
Патагонец преди 13 години
Аз съм античен патагонец. В нашата история се преплитат много цивилизации. Наши прадеди са вождът на инките Тупак Амару,вождът на маите Хасту Хуаранка, Вавилонският цар Хамурали,египетския фараон Тутанкамон и цар Филип от Пела, заради когото ние, патагонците, имаме сериозни проблеми с днешните фиромци. Те се мислят за "македонци",защото претендират,че са единствени потомци на цар Македон. Затуй Европа, Азия, Африка, а от 20 век - и Америка и Австралия, както и нашата мила Патагония били техни !
82
3
 
4
 
! Отговори
Petko преди 13 години
Kakva Makedoniq be ima li takava darjava?Gartsite she vi opravat vas tsigani gordelivi !!
81
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
eee,nai posle.pisna mi ot taa ciganka
80
17
 
5
 
! Отговори
Кресна преди 13 години
Македония Вечна!!!!!!! и ще надживее своите врагове. Да дае Господ се по малко да остават от тях
79
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
браво Спаске ,всички българи сме с теб ! то онова съд ли е ,по-прилича на нацистки съд -да хвърлят майка в затвора ,а детето да й го вземат !само затова заслужават да не влизат в Евросъюза!
78
2
 
10
 
! Отговори
македонски Българин преди 13 години
Охооо Болните сърбоманчета май нещо се опитват да надигат главици ...деца на Тито,Сталин и Коминтерна имам едно прашане ..Защо "македонецот" Георги Димитров кога ги писа сите во Пиринско за "етнически"македонци(парабар со пумаците ) па тий си остана Българин за секогаш ???.... дали е бил болен от ва србоманска болест ???...май не бил:)И българскта история я крадаате ама ке е до време ...:)vmro.bg/index.php?option_content&view=article&id=1085%3A2010-10-02-11-45-20&catid=1%3Alatestn
77
2
 
10
 
! Отговори
dex преди 13 години
makedoniq ve4na 4uva6lise be sme6nik
76
29
 
6
 
! Отговори
Горна Джумая преди 13 години
МАКЕДОНИЯ ВЕЧНА !!!
75
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Волен пак прецака СКАТ.Използва ги и като видя, че само се чудят как да печелят от политика ги заряза.Взе им референдума, накрая и Спаска.Откакто Д. Стоянов я взе в Брюксел, жалкия манипулатор Енчев забрави за Спаска, а преди това всяка емисия се пънеше.Снощи гузно в края на предаването /поради страх от коментари по тлф./ заяви, че те имали най - голяма заслуга и нито дума за Д. Стоянов.
74
4
 
5
 
! Отговори
до долния преди 13 години
по големи тъпчовци от шапкарите нема
73
3
 
29
 
! Отговори
македонски българин преди 13 години
Първо поздрав за Спаска за победата па макар и междинна като се надявам това да се повтори и в апелативния съд.Явно тука много хора не правят разлика между македонски българин и "етнически"македонец=фиромонец което е по-скоро диагноза на една болест развила се българското население във Вардарса Македония и дошла от Белград.Моя род е от Македония прадядо ми е бил комита и офицер първ.световна война,после дядо бил бъгарски офицер сега и аз ...не се гаси това що негасне:)
72
3
 
5
 
! Отговори
Николай преди 13 години
Е няма такъв *** .....
71
22
 
4
 
! Отговори
4457 преди 13 години
кутрото дете , с баща наркоман и майка ненормална
70
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Реалити шоу на Скат-вместо Биг Брадър
69
2
 
30
 
! Отговори
събота преди 13 години
За майката изходът на делото е прекрасен ---За политиката -тепърва ще разберем----Но нека се спрем на настоящето и да се порадваме за радостта и на ДЕТЕТО
68
4
 
7
 
! Отговори
равенство преди 13 години
СКАТ = АТАКА
67
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Надявам се, че нямате нужда от превод. Две госпожи во наjдобри години решиле да излезат навечер сами без мажите. Вечерале се напиле бааги и дошло време за дома. Попат им се примочало. За да не им светкаат белите газишта во градската темнина решиле да скршнат во гробиштата покраj кои минувале и таму да ги извршат природните обврски. Нормално немале тоалет хартиjа. Првата се забришала со своите гашти и ги фрлила. На втората им било жал за гаштите па откинала парче од венец и завршила работа. Утредента двамцата мажи си се пожалиле меусебно:- Знаеш жена ми синошта се врати дома пиjана и без гашти рекол едниот.- Не е тоа ништо одговорил другиот. Моjата исто се врати дома без гашти а од газот и штрчеше лента на коjа пишуваше: . никогаш нема да те заборавиме. Перо, Миле и фудбалски клуб Слога!!!
66
4
 
7
 
! Отговори
васко преди 13 години
Атака да не си преписва заслугите защото те най малко имат принос за това.По скоро телевизив СКАТ помогна.
65
8
 
20
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
Браво на Атака !Спаска Митрова работи като сътрудник на евродепутата от "Атака" Димитър Стоянов.. Освен работа, "Атака" осигури на Митрова правна защита - депутатът Явор Нотев и други юристи.