Не е виц! Кадафи се обяснява пред сръбската ТВ Pink

Оставам в Либия, категоричен е лидерът на Джамахирията
Обновена: 28 фев 2011 09:45 | 27 фев 2011 21:41,
117
Не е виц! Кадафи се обяснява пред сръбската ТВ Pink
Снимка: Reuters

Либийският държавен ръководител Муамар Кадафи заяви, че остава в Джамахирията.

Още по темата

В интервю за сръбската телевизия Pink Кадафи обвини чужденците и Ал Кайда за безредиците в Либия. 

Той осъди Съвета за сигурност на ООН за санкциите, които наложи снощи на неговия режим, и за това, че сезира Международния наказателен съд да разследва за възможни военни престъпления в страната.

Съветът за сигурност не може да види, че в Триполи е спокойно, каза Муамар Кадафи.

Либийският лидер увери, че народът го подкрепя: "Малки групи от бунтовници са обкръжени и ще бъдат неутрализирани", подчерта той.

Телевизия Pink съобщи, че интервюто е било взето в кабинета на Кадафи в либийската столица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: Муамар КадафиЛибия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
0
 
! Отговори
mqgakq преди 12 години
aNpuD1 <a href="ncvenjophuxe/">ncvenjophuxe</a>, [url=tgoleixbxeqm/]tgoleixbxeqm[/url], [link=iyxbuqbwoegy/]iyxbuqbwoegy[/link], smqmqhxiyscf/
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
tia sarbi o6te mardat sega i na kadafi mu davat da se izqvava taka e ve4e ne sa v centara na balkanite i si izbivat kompleksite no ve4e ne sme v20ti vek i realnosta e savsem druga ne mogat da ni zabivat noj v garba kakto sa go pravili vinagi.....
103
0
 
0
 
! Отговори
Батко преди 13 години
Аз съм чувал много истории за Световната конспирация. А някой да е чул за Световната консТипация? :)
102
3
 
1
 
! Отговори
Al Faht преди 13 години
Е няма по-*** отговор! *** ли те спират?! Там където си в момента няма *** явно! Нито един!
101
1
 
2
 
! Отговори
ddd преди 13 години
Otgovora e takiva *** kato teb!
100
9
 
2
 
! Отговори
Al Faht преди 13 години
Няма нищо по-жалко от комплексари, които уж били много успели в чужбина, много добре материално осигурени, абе мечта, обаче колко им било мъчно за България, как искали да се върнат, как всички останали били - ДА ВИ *** МАЙКАТА ЕЙ! Като толко ви е мъчно, връщайте се бе! Кво ви спира?
99
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 103, 106: хайде, без лични обиди за мнения! Това би трябвало да е културна дискусия. Ти си отивай, хора с твоята настройка на никого не трябват, освен на себе си. А като "отиваш", да ти кажа, че аз вече съм "там", където ти се ходи и макар че съм доста добре материално си оставам чужденец. А което е най-лошото, и децата ми са такива "тук" и ако се "интегрират", няма да са вече българи и по този начин няма да имат много общо с мен. Та смятам да се върна и да свърша това, което ти не можеш.
98
1
 
7
 
! Отговори
Ishmael преди 13 години
Пссст, Кадафи, вземи пример от нас, българите - обвини тройната коалиция за безредиците :)
97
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ти си некъдърен за къдърните хора винаги се намира работа и махай се мислиш че другаде е по добре лъжиш се само чакаш сигорно на мама и тати.ааиди махай се кво стоиш пиши се друг но не и българин.
96
11
 
10
 
! Отговори
до 104 преди 13 години
Ххахах, много си зле! Да съм правил деца, че да спасявам държавата! Ахаххаха. Че какво и дължа на тая държава аз, дето само взима от мен, нищо не ми е дала? Леко не сме средновековието вече, хората не са поданици и собственост. *** съм и майката, като не става тука отивам на друго място, да не би случайно, нещо да съм задължен да стоя тука! Скоро един хляб ще е 10 лева! Тогава се надявам нормалните хора да избягат, да изоставят тая държава да умре от глад! Тогава ще се върнем, и ще я заселим!
95
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
хора внидяхте ли кой ни е нватопил за децата нв либия само сърбите щом се имат толковна много с кадафи .да мре тоя лъжец кадафи дето провали живота на българите сега той и неговите деца ще бъдат преследвани и мъчени и внуците му то в либия невините страдат политиците са блукуцил
94
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До поддръжниците на 103: И какво сте го "наодобрили" тоя коментар? Положителната оценка не е само за потвърждение на една констатация, а и за одобрение! Да, държавата е обречена, ако всички само хленчим, че е обречена. А какво правите, за да не е? За да не стане Циганистан? РАЖДАЙТЕ ДЕЦА и ги отгледайте като ХОРА! Това е решението.
93
13
 
42
 
! Отговори
455321 преди 13 години
Жалко е,но тази хубава страна Б-я,е обречена на изчезване!Държава населена с *** и ***,и с тарикати и мързеливци няма бъдеще!65 години експерименти доведоха до този хал!Следва циганистан.Моля последния да изгаси осветлението и най-после да настане мрак!
92
4
 
16
 
! Отговори
Бай преди 13 години
За пореден път:Този сценарии вече го разиграха с нас - "източният блок". За страните, които нямаха съзнание - като БГ- икономическа разруха приватизация на монополите и износ на ресурси и богатство за сметка на живота на народа, за страните със съзнание - война и после всичко останало.... това сега се случва със северна африка.... просто корпорациите ще получат нова *** за разграбване а народа ще бъде тровен и грабин и ошашавян.. както се прави тук....
91
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сащ и ООН така освободиха Ирак че никой не смее да излезе по улиците да не говорим за чужденци. Сега и либия ще осводят по същия начин.Ако една седмица в щатите вилнеят такива демонстаранти както в Либия в момента съм сигурен, че и там няма да ги черпят с бонбони. Виждали сме всички като има демонстрации против нещо и там какво мачкане става. Не че има лошо де но иначе ако ги слушаш ше си помислиш че са по чисти от сълза.
90
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Без Кадафи в Либия ще се възцари невиждан хаос,което ще даде право на "миротворците" от САЩ да заграбят несметните богатства на страгата и да я превърнат в един нов Ирак.Какво,обаче правим ние за ситуацията в страната ни?!Мълчим и търпим!До кога?!!Кога ще се събуди нашата гордост,кога ще вдигнем глави?!!!---------------- Какво общо има моята гордост с това, че на либийците щели да им вземат петрола?Аз смятам, че е правилно да им го вземат.
89
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре, че има световна конспирация, че иначе няма кой да извие врата на *** по света.
88
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тези пък какво очакват? Да се обяснява пред днес.бг. ли?
87
1
 
5
 
! Отговори
mm преди 13 години
Събраха се!Лика прилика са си!
86
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ред и ТВ Планета и ФЕН ТВ да вземат интервю и без това само африкански и азиатски *** пускат!