Българка разобличи сънародници, принудили я да проституира

25-годишната жена избягала с помощта на клиент
Обновена: 24 мар 2011 13:17 | 24 мар 2011 13:16, Елка Василева
45
Българка разобличи сънародници, принудили я да проституира
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Българският гражданин Юлиян Гогов, който живее в Сан Джовани Ротондо, в областта Пулия, бе задържан от полицията по обвинение, че е похитил 25-годишна българка и я принудил да проституира, съобщава днес вестник "Гадзета дел медзоджорно".

За същите престъпления е обвинена 46-годишната майка на Гогов, която е била натоварена на пази младата жена и да я държи в изолация, както и мъж на 76 години от Карпино, провинция Фоджа, който първоначално е подслонил българката в своя апартамент.

Разследването е започнало на 18 март, когато жертвата, която не говори италиански, е успяла да избяга с помощта на клиент.

Мъжът я придружил до полицейския комисариат в Манфредония, където с помощта на преводач младата българка разказала как в продължение на три месеца е държана без документи в изолация, подлагана на непрекъснато насилие, принуждавана да проституира и да предава всичките спечелени пари на своите похитители.

Жената, която е майка на три деца и се е разделила със съпруга си, се запознала с Гогов в България. Той разбрал нейното тежко финансово положение и предложил да й намери работа в Италия.

След пристигането в Карпино обаче тя била настанена в жилището на възрастния мъж и принудена да проституира. Първоначално се противопоставила, но Гогов реагирал с насилие и смъртни заплахи, включително и към нейните малки деца, които останали в България. Той я принуждавал да приема до десет клиенти на ден, държал я без храна до вечерта и прибирал целия приход, пише БТА.

След това българката била прехвърлена от апартамента на възрастния мъж в каравана сред полето, където е държана в изолация и принуждавана да проституира край пътя. Благодарение на нейните показания полицията е успяла да открие и задържи българина. По случая работят областната дирекция "Антимафия" в Бари и прокуратурата във Фоджа, се посочва в информацията.

Името на майката на българина не се съобщава. Не е назован и възрастният мъж, но може да се предполага, че той е причината за интереса на антимафиотите в Пулия, където организираната престъпност действа под наименованието "Обединена свещена корона".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: Италияпроституция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
1
 
! Отговори
az преди 13 години
Видин, Монтана и Берковица все още не са се преместили някъде по Черноморието! Намират се в западната част на нашата мила държава!
38
1
 
1
 
! Отговори
георги тодоров преди 13 години
всяка държава си има *** .тези са нащите българските.а не са само *** са *** и сутиниори .всички бивши и настоящи групировки се занимават с проституция в цяла европа.да не се оправдава ме с ***.всеки иска да живее добре и да не работи.това е като вица за алкохолика-винаги му се пие и не му се работи,никога не му се работи винаги му се пие.да имаме пари и да не работим
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
забележете "Българският гражданин " а не българина. - ***, това трябва да се каже haha a ve vie kakvo si mislite che horata naznayat nishto i nauchavat vsichko ot vas izlez v evropa da vidish kakvi bilgarki ima koito se i....t na poraziya puuuu oligofreni tova da kriesh istinata beshe po tatovo vreme a sibudete se veche de
36
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Га иеде кифтетата ние риева, а са риевеш а?
35
2
 
0
 
! Отговори
ANONIM преди 13 години
tova e normalno da se prostutira v cujbina oho kolko sa ne samo bilgARI NA PIRVO MASTO E BRAZILIA TAILANT AMA NE S NASILIE
34
1
 
0
 
! Отговори
anonim преди 13 години
v bilgaria kolko dirjavi ima iskam da znam haha
33
1
 
0
 
! Отговори
anonim преди 13 години
37 ti ot kide si siguren ce e takiv da namas rodstvo s nego nali e roden v bilgaria i s bilgarsko ime takiva da ne izlizat v cujbina samo otdolnavat bilgaria
32
1
 
6
 
! Отговори
уф ! преди 13 години
Стига сте петнили името българин с хора които не са българи. Те си имат свое име - ***. Родните ни правителства раздават името българин като непотребни стари вещи,
31
2
 
3
 
! Отговори
е преди 13 години
до Сводника: Ама ти си бил голям балък, бе! Тая готина работа да дадеш на някакви си там младоци. Я се стройте цялото ви кучило чак до Анадола, та да видиш що биснес ще завъртите!
30
2
 
3
 
! Отговори
Helzo преди 13 години
забележете "Българският гражданин " а не българина. - ***, това трябва да се каже
29
2
 
1
 
! Отговори
силистрениц преди 13 години
Бил съм тоя провинция Пулия и в град Фоджа,пълно е с българи от севироизточно България-видинско,берковско,монтана.Повечето работят на нивата-берат домати ,броколи и такива работи.Живеят изключително мизерно,и разчитат на Каритас да ги нахрани и обличе.
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо ли не мога да се сетя за българка,която ще си направи 3 деца до 25 си година..пак с роми ни занимавате...
27
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 13 години
Номер 20-моля те,виж какви глупости пишеш!!!
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
V CHUZBINA NAI MNOGO SE PAZI OT BALGARI ... E IMA I IZKLYUCHENIA
25
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че защо не е хванал и 46 годишната си майка да проституира. Глупав българин.
24
0
 
7
 
! Отговори
Honorik преди 13 години
До 27:Сводника и аз мога да ти намеря работа-в затвора като булка,ако ме разбираш...Те много се радват на подобни извратеняци като теб.Ако им паднеш,ще предпочетеш смърт пред живот!
23
16
 
5
 
! Отговори
Сводника преди 13 години
Гадна предателка , не стига че й намерих работа в Италия ами тръгна да се оплаква на полицията .... ей богу немога да ги разбера тези жени.....
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пълни глупости
21
3
 
2
 
! Отговори
Станишев преди 13 години
Ееее,по тази тема нямам мнение.
20
0
 
24
 
! Отговори
* преди 13 години
Да попитаме къде е бащата на 3-те деца? Щъркел ли носи децата на жените, и защо трябва да носим САМИ отговорността за деца, създадени от двама? Къде е държавата да защити майката и децата, и да принуди скапаните български "мъже" да носят отговорността си???? ВЪПРОСИ БЕЗ отговори...