Рускиня почина от фалшив алкохол в Турция

Други шестима руснаци са в крайно тежко състояние
30 май 2011 15:11, Елка Василева
58
Рускиня почина от фалшив алкохол в Турция
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Руска туристка почина в турския курорт Бодрум от отравяне с фалшив алкохол, а още шестима руски граждани са в реанимация в крайно тежко състояние, съобщиха за РИА Новости от генералното консулство на Русия в Анталия.

Турска компания организирала през нощта срещу 27 май плаване с яхта за група от 70 руски туристи. На 28 и 29 май туристите започнали да се оплакват от загуба на съзнание, повръщане.

На всички, потърсили медицинска помощ, е поставена диагноза отравяне с некачествен алкохол, съобщиха от генералното консулство.

Въпреки действията на лекарите през изминалия ден рязко се е влошило състоянието на седем души. Лекарите не успели да спасят живота на 28-годишната Мария Шаляпина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АКО НЕ БЕШЕ ПО4ИНАЛА ОТ ФАЛШИВ АЛКОХОЛ ,ЩЕШЕ ДА ПО4ИНЕ ОТ НЕПОНОСИМА ВУНЯЩА МИРИЗМА И СМРАД ОТДЕЛЯЩА СЕ ОТ КОЖАТА НА МЕСТНИТЕ НЕАНДЕРТАЛЦИ НАРЕ4ЕНИ ТУРЦИ.
33
2
 
8
 
! Отговори
Якоруда преди 13 години
Възхитен съм от турските пътища, обслулване, храна, море, природа, музеи от разни цивилизции и пр. Можем само да им завиждаме
32
3
 
6
 
! Отговори
зен преди 13 години
Ехее! 10 -години летувам в Турция , понякога и по два пъти! Не пишете глупости!Много са точни, храна, напитки-бол! А руснаците/за миналата година само в района на Анталия -яха около 4 милиона/ пият като *** и към 1-2 часа се къпят с дрехите в басейните!***!В алакарт ресторант видях една компания да си поръчва наведнъж 5 бутилки" РАКЪ", после минаха на уиски и бира.нищо им нямаше-после само лазеха! В мармарис /Ичмелер/ при посещение на скалата на влюбените рано сутринта се изтърсиха над 30
31
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Който не е бил в Турция поне да не пълни форума с глупости. В Турция всичко е било менте? Дрън дрън. За това ли всяка година броят на туристите расте. Миналата година Турция е посетена от 31 млн. туристи бе смешници.
30
0
 
12
 
! Отговори
Мамантос преди 13 години
Бог да я прости!А вие сте уродливи, безчувствени ***.
29
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Рускиня...и руснаци...ами въобще не се учудвам!!!
28
4
 
8
 
! Отговори
Bo преди 13 години
Препила и умряла.Знаете ли че ако са и сервирали метилов алкохол вместо етилов може да умре от една малка чаша (по -малко от 50 грама).Не виня никой просто не мисля че е правилно да се смята че видите ли рускинята умряла от препиване.Ако беше пила качествен първо щеше да припадне.
27
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
еее...мария шаляпина се е нашаляпила до безсъзнание...пак като не са се издавили из босфора...
26
15
 
15
 
! Отговори
999 преди 13 години
Руснаците пият до смърт - с очите съм го виждал не едни път ! Що се отнася до останалите коментари,виждам че има хора които са ходили и видяли за какво става на въпрос!Що се отнася до другите дето клеветят Турция - това са просто завистливи ***!Турция е със светлинни години пред,дори и в онези провинции ,които не подозирате!!!М/у др.,тази новина - наистина я има само тук,дали не е стара или измислена?
25
13
 
17
 
! Отговори
до 27 ххх преди 13 години
И така да е ,и 15 степен по Рихтер да ги тресе и цял месец да ги тресе , пак ще са със светлинни години по-напред от миризливите и мизерни българи ! българите Рихтера ги тресе в главите ,ей в това е проблема и голямата разлика между тресенето в Турция и тресенето в българия !
24
21
 
7
 
! Отговори
ХХХ преди 13 години
Защо поне веднъж не прочетем 1 хубава новина свързана с това гнусно смрадливо племе.Малко ги тресе до сега , 9-та степен сега трябва. И няколко дена да не спира... :)
23
9
 
18
 
! Отговори
tihata stapka преди 13 години
твърде вероятно е руснаците да са си го носили виждал съм ги как Гена и Вова се наливат от сутрин с техните си субстанции и в олл инкузивите, щото турците дават концентрат чак от вечертаи подпиране на лопата е последната дейност, която ще видиш в Турция ... а и надолуЗатова се возим на Мерцедеси произведени там, нищо чудно и от изтребителите им да купим, ако се откажем от втората щатска употреба ...
22
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДО 20 КОГА ЗА ПОСЛЕДНО БЕШЕ В ТУРЦИЯ ХЕЙ ХОРА СТИГА С ТОВА НА ГОЛ ТУМБАК ЧИФТЕ ПИЩОВИВ ТУРЦИЯ ИМАТ СТРАХОТНИ МАГИСТРАЛИМИНАЛАТА ГОДИНА БЯХ В АЙВАЛЪК ЮНИ - ИМАШЕ ХОРА БИЛИ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИКОГАТО СЛЯЗОХМЕ СЕ ЧУДЕХА КЪДЕ Е БАСЕЙНА ПРЕД ХОТЕЛАОКАЗА СЕ ЧЕ ПРЕЗ ЗИМАТА СА РАЗШИРИЛИ ШОСЕТО И СА НАПРАВИЛИ 16 КМ ШОСЕ И ДОВЪРШВАХА ТРОТОАРИТЕ ПО КРАЙБРЕЖНАТА ИВИЦА НА ТРОТОАРИТЕ/3М ШИРОКИ/ИМАШЕ ПЕЙКИ ПРЕЗ 50 МЕТРА ТОВА С ПРИКАЗКИ НЕ СТАВАВЕЧЕР ОСТАВАХА КОЛИЧКИ ЦИМЕНТ НИЩО НЕ БЕШЕ ОТКРАДНАТО НА СУТРИНТ
21
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НАЙ ЛОШОТО КА4ЕСТВО Е от турция. цялата турция е менте държава
20
10
 
13
 
! Отговори
В12 преди 13 години
Рускините били виновни, защото пили много :-D :-D Интересно дали ефектът от бутилка "Чивас Регал" и бутилка "Метилов алкохол" ще е един и същ...Пишете едни неща, ама без да мислите...А турците са много, ама много далече от цивилизацията...
19
11
 
10
 
! Отговори
АС преди 13 години
Турските пътища били по-хубави от гръцките :-D :-D Ти си болен мозък :-)) Може да твърдиш всичко, но това за пътищата е повече от смешно :-)) Гърците поне покрай Олимпиадата от 2004 си направиха такива пътища, че просто няма място за сравнение!
18
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В ТУРЦИЯ ИМА И СКЪПО И ЕВТИНО!ЗА ХИГИЕНА БЪЛГАРИТЕ ДА СЕ ВЪЗДЪРЖАМЕ-ТАМ И ГРАДСКАТА ТОАЛЕТНА Е С ХАРТИЯ ЗА СЕДАЛКАТА!ПАТРИОТ СЪМ АМА НА БЯЛОТО ЧЕРНО НЕ МОГА ДА КАЖА!ПЪТИЩАТА ИМ СА ПО-ДОБРИ ОТ НАШИТЕ И ОТ ТЕЗИ В ГЪРЦИЯИМАТ ЗЕМЕДЕЛИЕ И ПРОМИШЛЕНОСТ РАБОТЯТ АМА МНОГО РАБОТЯТ ЗЕМЯТА ИМ НЕ Е ПЛОДОРОДНА АМА ВСЕКИ МЕТЪР Е ОБРАБОТЕН ПАМУК -ПОЛЕТА ОТ СТОТИЦИ ДЕКАРА ЦАРЕВИЦА ПШЕНИЦА И МАСЛИНИ МАСЛИНИ ДОКЪДЕТО СЕ СКРИВА ОТ ПОГЛЕДА!
17
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Tyrska ti rabota! Htom v iaxtata alkoxola e mente prestaviam si kakav e v magasina!
16
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КОЙ НЕ Е БИЛ В ТУРЦИЯ ДА СИ ПИШЕ ЗА ДРУГИ ИЗЖИВЯВАНИЯ!ЗА РУСНАЦИТЕ НЕ Е НУЖНО ДА ИМА МЕНТЕ АЛКОХОЛ-ТЕ ПРОСТО СЕ ТРОВЯТ ОТ КОЛИЧЕСТВОТО!пО ОСТАВЕНИТЕ ЧИНИИ ЩЕ РАЗБЕРЕШ КОЙ Е СЕДЯЛ НА МАСАТА ПРЕДИ ОТСЕРВИРАНЕ!ПРЕПЪЛНЕНИ ЧИНИИ ИЗОСТАВЕНИ НА МАСАТА ОБИКНОВЕННО СА ОТ РУСКИНИТЕ! В ГЪРЦИЯ СЛЕД ЗАКУСКА ЩЕ ВИДИТЕ СЪЩОТО-СЛЕД РУСКИНИТЕ ПЪЛНИ ЧИНИИ!
15
7
 
11
 
! Отговори
и аз съм пил преди 13 години
алкохол менте ,но си знам мярката ! Това рускинче кой знае колко е пило ?!