Благодарим ви и довиждане! Толкоз от News of the World

Последното издание се появи по вестникарските будки
Обновена: 10 юли 2011 11:09 | 10 юли 2011 11:01,
54
Благодарим ви и довиждане! Толкоз от News of the World
Част от журналистите на закрития вече "News of the World". Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Последният брой на най-четения британски таблоид "News of the World" се появи по британските вестникарски будки.

На челната страница на вестника пише: "Благодарим ви и довиждане!

Още по темата
8 юли 2011 17:02
8

"След 168 години ние накрая казваме едно тъжно, но и изпълнено с много гордост довиждане на нашите 7,5 милиона читатели", се казва в колективна статия във вестника. В нея обаче се признава, че изданието е допуснало грешки.

"Имаше незаконно подслушване на телефони и вестникът съжалява искрено за това. Това прегрешение ще бъде изкупено, но ние се надяваме, че историята накрая ще ни съди по работата, която сме извършили през всичките тези години", се казва още в статията.

Очаква се по-късно днес в Лондон да пристигне магнатът Рупърт Мърдок, собственик на медийната империя Нюз корпорейшън, чието британско крило Нюз интернешънъл издаваше "News of the World".

Таблоидът беше закрит заради грандиозен скандал с подслушване на хиляди телефони на знаменитости, кралски особи и роднини на жертви на ужасяващи престъпления, атентати и драми.

Скандалът засегна и премиера Дейвид Камерън, който беше наел за свой говорител Анди Коулсън, бивш главен редактор на таблоида.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Аз съм бе, аз съм:) преди 12 години
Това всичко зависи от нас. Това си е нашата кочинка, ние сме си я създали и само ние, на личо ниво, всеки първо в своята глава и за себе си може да я оправим. България е в тежък период, и все пка знам че ще пребъде и преуспее. България и бъпгарите имаме специална мисия в света. Ние сме като пречиствателна станция през която минава всичката помия, но наккрая всичко засиява, заблестява и ства чисто. Иска се силна вяра в себе си и доверие към околните. Няма да е лесно и все пак ще има полет.
51
0
 
0
 
! Отговори
възмутен? преди 12 години
възмутен ... евреин?хаха скрий се бе рибок
50
0
 
3
 
! Отговори
В преди 12 години
Скапани негодници! всияко се прави за пари!! дано ви осъдаят и ви затворят!
49
4
 
7
 
! Отговори
Дона преди 12 години
Някой от коментиращите тук чел ли е изобщо вестника? Това е разследваща журналистика за разлика от "спонсорската" журналистика в България. Да, нарушили са закона и трябва да си понесат последствията, защото целта не може да оправдава средствата, но обществото има право да знае, така че историята ще съди Нюз ъф дъ Уърлд по резултатите, а не по издънките. Включително по разследването им на износа на българки за *** във Великобритания.
48
8
 
0
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
Тука има толков семпли хора, които са толкова параноични и издухали в отчаянитео и импотентността си, че са си намерили отдушник в световната конспирация. А не могат себе си да погледнат. И кво като са евреи, турци или ***? Нали според вашия псевдо-идеолог Ифандиев светът върви към социализъм. Нали за това ревете нещастни мързеливци и нереализирани футболни треньори. На колко години си бе анти-семит? А? Ако си на 20 ше го приема - ако си на 40 жалко - Йоло Денев втори номер. Слаби изпълнения.
47
4
 
2
 
! Отговори
бари преди 12 години
Е, българите!! Ще се изядете един друг, ще се избиете!!!!
46
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
червената поличка веднага ше я лапнат за секретаркаще прави кафета и някои други неща
45
0
 
16
 
! Отговори
Мераклия преди 12 години
С удоволствие бих изпраскал мацето с червената поличка.
44
0
 
19
 
! Отговори
Анчо преди 12 години
Тази кака с червената поличка ще си намери работа, за другите не знам. :))
43
6
 
9
 
! Отговори
до 44 преди 12 години
забрави да споменеш за вас обратните за гей парадите ви за политическите партии които сте окупирали за интернационалната ви анти българска същност за постоянния ви хленч за постоянната ви загриженост за малцинствата за братовчедите ви педофили и т.н.т
42
9
 
32
 
! Отговори
42 преди 12 години
Не съм нито грък, нито турчин, нито ***. Българин съм и виждам на къде отиват нещата. От 9 сме намаляли на 7 милиона. Никой не иска да обработва българската земя, всеки бяга в големия град или в чужбина. Стандарта ни е най-нисък в Европа. Никой сериозен политик или гангстер не е осъден през последните 20г. Ромите и турците се изолират.Ти колко дълго мислиш че такава държава може да съществува? Аз не мисля че България ще я буде още дълго!
41
10
 
9
 
! Отговори
до 42 преди 12 години
Баце само ти си без бъдеще. вземи по-добре плюй по родния си Тюркостан или Гъркостан. Защото България ще ги пребъде и двете!
40
10
 
12
 
! Отговори
до 37 преди 12 години
Това е само един от многото факти, че България не е държава, а територия. Всичко се продава, дори и жените. България е държава без бъдеще която скоро ще се разпадне.
39
6
 
13
 
! Отговори
Цецо преди 12 години
Благодарим ви и довиждане! - скоро и на днес.бг ще им пожелаем същото!
38
3
 
5
 
! Отговори
new koz преди 12 години
Въобще не съм съгласен с подслушването. Но от друга гледна точка те работят, може с всякакви средства но работят, за разлика от медите в България които не излизат от кабинетите си и пишат само това което им подхвърлят спонсорите. По БТВ слушам някакъв репортаж под наслов българите са мързеливи, еми точно тази иначе добре финансово подсигурена медия не подсигурява с видео материал новините от страната.
37
0
 
9
 
! Отговори
до 31 преди 12 години
По-добре *** отколкото на гей-парад като тебе :)))))
36
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Просто се сменя името. Вече са регистрирани и домейните newsonsunday dot co dot uk и sunday dot co dot uk. Така че не го мислете Рупи, въпросът е колко хора от работещите в news of the world ще могат да продължат работата си... Там полицията като пипа - пипа здраво :))
35
6
 
11
 
! Отговори
до 26 преди 12 години
БЛАГОДАРИМ...."Mr Pig - The bulging Bulgarian growing fat selling sex slaves to Britain"КОШМАР !!!!Това е самата истина - този вестник кому е неудобен - ЯВНО СА ЗАСЕГНАТИ ГОЛЕМИ ИНТЕРЕСИ...
34
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма да е толкоз просто.Сега някои от тези на снимката ще лежат в затвора.Убиха дете.С какво се гордеят?
33
2
 
9
 
! Отговори
до 17 преди 12 години
БТВ от повече от година не е част от Нюз Корпорейшън, т.е. не е на Мъркод