Мъртвият Кадафи – документирано (18+)

Reuters разпространи снимки на мъртвия бивш либийски лидер
Обновена: 20 окт 2011 17:18 | 20 окт 2011 17:15, Елка Василева
402

Reuters разпространи снимки на окървавеното мъртво тяло на Муамар Кадафи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


402
Още по темата: Ударът срещу Кадафи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
370
9
 
4
 
! Отговори
Лекия преди 12 години
вижте му подържаната брадичка и мустачки, на война хората едва ли ще имат време да се грижат за външния си вид , ако видите смърта на садам ще видите наистина човек който са го гонили
369
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Общоизвестно е,че такива като него имат по няколко двойника. ------------------ Е, как така? Човек може да има само един двойник, следващото вече е ТРОЙНИК.
368
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Znaite che Libia po vremeto na Kadafi beshe mnogo po dobra darjava za jiveene ot nashata , jalko za tazi chovek
367
3
 
21
 
! Отговори
JANA преди 12 години
***AMERIKA SKORO SHE DYXA SYPATA***GOSPOD SI SNAE RABOTATA***
366
5
 
7
 
! Отговори
Ал преди 12 години
Дали наистина човека от снимките е Кадафи? Общоизвестно е,че такива като него имат по няколко двойника. Ще се направи ли ДНК експертиза,за да се докаже безспорно смъртта на Кадафи? А иначе не трябва да съжаляваме за него. Нека си спомним за нашите сънародници в либийския затвор и смъртните им присъди!
365
10
 
44
 
! Отговори
Джугашвили преди 12 години
Вечна му памет на Муамар Кадафи! Умря като мъченик за родината си! Ако знаят сега либийците какво ги чака насетне...Империалистическо робство под бот ботуша на САЩ, запада и техните компании!!!
364
8
 
52
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 12 години
С това Кадафи ще остане в историята като герой и мъченик, борец срещу империалистическите агресори!Следващия национален герой на Либия след Омар Мухтар,който също загина в борба с тези същите империалистически агресори. А сега гледайте и слушайте като какво ще става в същата тази Либия!Същите тези които бомбандираха ,ще гушнат нефта на Либия. А на какво са способни въоръжените и огладнели бедуини, тепърва ще се гледа и слуша.Пирова победа! Да се радваш на убииство!!!!
363
6
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на НАТО и САЩ - големи мъже стеОще един слънчев ден за " Демокрацията "Дайте още снимки - мозък ,черва , много е интересно да се изкефи народа максимално а вие вече може да крадете петрола спокойно .и един въпрос - каква беше причината да бъде убит тоя човек ?диктатор ? че той е начело на Либия от 30 години !Вчера гледах по SNN снимки от преди няколко години - Кадафи с Обама в Белият ДомТо бяха едни целувки - прегръдки - ръкостискания официални вечери Какво ново се случи от тогава ?От кога стана Диктатор Кадафи ? От както се вдигна цената на петрола ?Добре че живеем в Демокрация и нама смъртна присъда и всеки има право на справедлив процес адвокат и право на думатаЩото съм чувал че Сталин например ги убивал ей така без процес без винаБраво демократи майките Ви могат да се гордеят с Вас
362
3
 
30
 
! Отговори
Кай преди 12 години
Оказа се Велик патриот и мъченик, а можеше да разполага с милиарди и разкош
361
3
 
9
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
Като гледам май са му отрязали главата и после са я подпряли към тялото за снимките
360
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С нищо не им отстъпвате по кръвожадност. С такова удоволствие говорите за това и гледате подобни сцени, че си мисля дали сте у ред.
359
3
 
12
 
! Отговори
мемо преди 12 години
има и още един тип хора, които ще останат - тези, за които властта е като въздуха. Те без власт не могат да дишат, затва по-добре да умрат. хубаво да предположим Кадафито е от тези тип хора,но какво правят синовете му тогава в Либия и за тях ли ще кажеш същото?
358
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"кой *** ще остане еи така да се бие освен ако не е патриот!"365, има и още един тип хора, които ще останат - тези, за които властта е като въздуха. Те без власт не могат да дишат, затва по-добре да умрат. :)
357
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НСР настъпва. Бавно, но сигурно.
356
7
 
61
 
! Отговори
мемо преди 12 години
Според мен Кадафито остана за националната кауза в родината,не го интересуваха чак толкова парите.Иначе спокойно можеше да живее извън Либия,та той имаше пари колкото да купи една държава,и кой *** ще остане еи така да се бие освен ако не е патриот!Помнете ми думата след това Либия я чака глад и мизерия,да видим тия от нато каква демокрация ще докарат там освен да им заграбат петрола,и да им използват на либиците парите който са над 100 милиярда в европейски банки!
355
7
 
70
 
! Отговори
За пари и влaст преди 12 години
Eто така действа ционистката машина за убиване: Кенеди, Алиенде, Ганди, Хюсеин, Милошевич, подопечният им Бен Ладен, сега и Кадафи! Дръзне ли някой да им се противопостави - остава без глава. Това е Новата ДЕМОКРАТИЧНА диктатура, която ще e.б.e мaйkaта на цивилизацията. Честито на всички!
354
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако беше послушал Чавес и беше приел неговата покана за политическо убежище,сега щеше да си живурка предоволно със богатствата които имаше и той и цялата му фамилия,ама на,балък излезе,явно си е мислел до последно че ще си върне власта.
353
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
NE VI SHTEM DOSADNOTO MARMOLENE ZA LOSHITE EVREI VE KAPUTI SDUHANI, SEDETE SI TAM V BOLSHEVISHKATA DUPKA DOGANIQ I SE MOLETE NA DQDO IVAN DA VI OPRAVI ZA 100 MILION QKO OTDZADZE I TRAITE DAJE...
352
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
един ден еи така ще ги направят еврейските политици вярвайте ми,времето наближава
351
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Варвари и животни са тия араби, а явно че и тук има доста *** ...