Мъртвият Кадафи – документирано (18+)

Reuters разпространи снимки на мъртвия бивш либийски лидер
Обновена: 20 окт 2011 17:18 | 20 окт 2011 17:15, Елка Василева
402

Reuters разпространи снимки на окървавеното мъртво тяло на Муамар Кадафи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


402
Още по темата: Ударът срещу Кадафи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
350
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Както е казал поета: "...той взе, що му се пада,мъртвият не ни е враг! "
349
3
 
1
 
! Отговори
spomnete si za.... преди 12 години
password: swordfish
348
48
 
13
 
! Отговори
hahaha преди 12 години
Хахахах, ето го кралят на Африка :) вижте го хубаво. Това чака всички разпенени ***, смърт и гавра :) Хайде другари, излизайте по площадите да ревете за поредния луд диктатор :)
347
11
 
30
 
! Отговори
ринго преди 12 години
абе хора радвайте се че нямаме нафта като либийците досега еврейските мутри от Америка щяха да ни изличат от земята.Няма по гадни от американските евреи за тях печалбата е над всичко Римляните са направили най голямата грешка в древноста като са ги оставили живи и са ги разселили из Европа.И други са правили същата грешка но брадатите дето викат аллах акбар из целия арабски свят няма да пропуснат да поправят нещата ..въпрос на време.Цирка започва да ръкопляскаме за свободна ..хаха Либия.
346
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
351:Русия ли.... Хахаха. Комунизма колкото хора е убил американците няма да му наваксат още 20 войни напред.
345
6
 
14
 
! Отговори
edin преди 12 години
Как може да се подигравате така, какви са тези материали?! Нечовешко е... ;//
344
15
 
31
 
! Отговори
Червен народ :X преди 12 години
защото си я заслужиха и извоюваха,за разлика от нас.Имат много път да извървят-но така е - свободата изисква отговорност и търпение - а не мрънкане и подлагане под силните на деня.Българският народ бе научен точно на това за тези 45 години - затова и закономерно,когато соц-балонът се спука всичко рухна,тъй като беше крепено на страх и зверства.Българинът не постигна демокрация,понеже не я искаше-за разлика от чехът,полякът и унгарецът.Истината боли,слагайте ми минуси!
343
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А трябва ли ми да съм роб на руските олигарси и гебисти?
342
21
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само Русия може да ги спре тия ***,които са тръгнали да награбят и налапат целият свят!
341
21
 
10
 
! Отговори
Червен народ :X преди 12 години
Това което ме притеснява е подкрепата на един кървав и терористичен режим от по-голямата част от моя народ.Забравихте ли медиците?А да не говорим какво се случваше с политическите му противници.Това че либийците се освободиха от бясното куче може само да ви радва.Чета изявления против демокрацията...Тя не е виновна за хала на българите,ами самите българи,които не направиха нищо за да я постигнат.И явно и няма да успеят с такова мислене и поведение.Аз пък казвам,че либийците ще я постигнат,защото
340
6
 
20
 
! Отговори
1 преди 12 години
Оказва се, че Путин е по-далновиден като предлага Евразийски съюз. Това е единствения начин Европа да оцелее от американската инвазия по света.
339
13
 
30
 
! Отговори
лок преди 12 години
Честита им " демокрация " по Американски на либийцте , ако знаят какво ги чака , ще имат да реват за Кадафито . Няма по-престъпна структура по света като Американската администрация .Естествено ще финансират някои по радикални групуровки , и там ще се появят камикадзета и така хоп САЩ ще си имат трайно присъствие .
338
8
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За Америка контрола на нефта е въпрос на оцеляване, за да крепят обезцененият долар! Защото, ако не лиши от енергийни източници Китай, Индия, Бразилия и други бързо развиващи се страни Америка фалирва съвсем скоро. Не е въпроса да заграби петрола Америка, а другите да нямат петрол!!!Най-ефикасния начин да решиш вътрешнита си политически и икономически проблеми е като разпалиш война. Историята го е доказала. Американската "демокрация" се управлява от корпоративни същества, които са нито държавнически, нито хуманни и въобще не им пука за "човешките права". Няма талибани, маниаци и фанатици - има послушни и непослушни на Вашингтон!Какви Корани, какви Ислями...... Тука става дума за световната мутра - САЩ!Ето и Войната, САЩ са пред фалит и пак войната ще отвлече на хората вниманието от истината!Крайно време е народа на САЩ да спре тая лудост, ако това не стане в най-скоро време, ще започне Третата Световна Война..........и майка ни жална тогава!!!Главната цел на Изроденият Еврейски Елит на САЩ е да заличи Европа от картата на света, Либия и Иран са само предястието.......!
337
5
 
54
 
! Отговори
Коментатор преди 12 години
*** майката на бивша Югославия,после Афганистан,Ирак,Египет,Тунис...Въобще целият свят,ако се вгледаме в световната история.Сега Либия!Да се готвят Иран и Сирия.А по-късно вероятно Русия и Китай!Ама там ще им бъде най-голямата грешка на т.нар."демократи" и "миротворци"-там ше ядат голямият ***...!
336
2
 
8
 
! Отговори
Мето преди 12 години
Навремето и Хитлер обявиха за убит, ама после нещо се оказа че не е така...Кадафи да не би да е по-глупав....
335
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МАСОНИТЕ РОТШОЛД СА НАЙ ГОЛЕМИЯ ТУМОР НА ЗЕМЯТА !
334
4
 
36
 
! Отговори
MURDOC преди 12 години
Милошевич ,Садам ,Осама сега и Кадафи , Кастро го тровят ,Уго Чавес разболяха от рак .. Въобще навсякъде трябва да се сее "американска " "демокрация" .....
333
5
 
44
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
"Супер", браво на НАТО освободиха Либия, сега е време за Сирия, Сомалия и останалата част от Африка раздирана от граждански войни. А може и Китай да нападнат и да освободят Тибет - нали са борци за демокрация.
332
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
news.ibox.bg/material/id_2016913104/fpage_19/#clist
331
8
 
48
 
! Отговори
VV преди 12 години
Ще го търсят леваците Кадафито, ама няма да го намерят....Пред Либия няма път! Идва анархия ,която е по страшна от диктатурата! Жалко за хубавата държава, *** американци искат да диктуват вече и сънищата на хората от цял Свят.