Руски бомбардировач се разби при кацане

Двамата членове на екипажа са загинали
Обновена: 20 окт 2011 09:36 | 20 окт 2011 09:30, Елка Василева
42
Руски бомбардировач се разби при кацане
Снимка: Reuters

Фронтови бомбардировач Су-24 се разби при кацане на летището в базата Украинка в Амурска област, Русия.

При кацането самолетът е излязъл от пистата, преобърнал се е и е избухнал пожар.

Двучленният екипаж – пилотът и щурманът са загинали, предаде РИА Новости..

Говорител на руското министерство на отбраната каза, че катастрофата на самолета е била в резултат на твърдо кацане.

Тези дни в Далечния изток се провеждат 4-дневни командно-щабни учения, в които участват петнадесетина стратегически бомбардировача  Ту-22М3 и Ту-95МС.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
4
 
! Отговори
до 20 от Чичо преди 12 години
Няма да е далеч времето, когато целият бизнес и произтичащите от това материални блага ще се преместят в Азия, а Европа и Америка ще са в ролята на фалиралите Гърция и Италия, които днес се опитват да изпросят нови заеми заради смешните доводи, че от тях била тръгнала цивилизацията... Да, възможно е китайците и руснаците и Индия да им хвърлят по някоя троха, за да пазят музеите и старините, та да има къде да ходят пенсионерите им на екскурзия... :lol"
21
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
20Интересно, че управляващите в момента в Русия отказаха нови поръчки за АК-47. Искали по модерно оръжие. Изглежда трябва да ги консултираш, колко смазващо ефективен е АК-47 преди и за следващите 100 години (прочие, АК-47 също е крадена от германците технология).
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
15, първо, това е верно само за Ту-95. И какво от това? Той е точно толкова ефективен и страшен, колкото и Б-52. И двата модела са напълно боеспособни и все още стряскат насън тези, които допускат война с Русия. И АК-47 е от 40-те години, но това не му пречи и до днес да е смазващо ефективен и използван... :)Колкото до руснаците, те доказаха, че когато кучето си лае, а керванът си върви, винаги стига успешно целта си. Доказаха го с вчерашният договор, който подписаха с бившите си от СССР ! :)
19
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 11Всичко това на фона на ужасяваща бедност, алкохолизъм от столетия и непрекъснато практическо робство от управляващата клика. Кажи ми поне един (бишв/настоящ) съюзник на Русия/СССР който да е прокопсал поне малко и ще призная, че греша. Освен това, 90% от 'научните' постижения на СССР са крадени технологии. Колкото за балета, театъра, иСкуството :))) Как да ти кажа... дори аборигените могат да се похвалят с това, докато ги наблюдаваш как умират от глад и болести.
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
B-52 е също толкова стар, но янките ще го ползват още 15 години :)Не е възрастта това, което определя боеспособността на оръжието - и с манлихера от 1895-та могат да ти отвеят главата. А Ту-95МС носи от 6 до 16 крилати ракети Х-55 и е едно от най-ефективните противокорабни оръжия. Въпреки, че няма нищо общо със "стелт" технологии, най-редовно "поздравява" самолетоносачите на изненаданите янки, като помаха с криле над тях :)))
17
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 14Пич,извоювахме я ние,българите.И си спомни какво е написал Левски."Който ни освободи,той ще ни и пороби!"
16
1
 
5
 
! Отговори
До 13 преди 12 години
Грешиш, пак не са познали! :) На снимката е Миг-23.
15
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Тези дни в Далечния изток се провеждат 4-дневни командно-щабни учения, в които участват петнадесетина стратегически бомбардировача Ту-22М3 и Ту-95МС." Баси самолетите........конструирани в 1953г.........
14
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 6Само дето в Русия смятат Сталин за почти най великата личност на всичко времена. Германците нямат подобни чувства към Хитлер.Освен това, народ който не познава миналото си е осъден да го повтори. Такива като теб, дето крещят, да не гледаме назад а само напред са ни познати. Обикновени русофилистични ***.Никой нищо добро не е видял от Русия...никога в познатата история.=====================Пич ,а България кой я извоюва от султана? За теб ако Освобождението не е добро дело за нас е
13
1
 
5
 
! Отговори
Хм преди 12 години
ае стига бе - не мога да повярвам - днесбг са уцелили снимката!!!
12
6
 
15
 
! Отговори
Борис Виан преди 12 години
Драги ми анонимнико, не всеки, който не мрази руснаци, е близач на руски ***. Престани да демонстрираш граничното си личностово разстройство пред всички и порасни. Омръзнало ми е да чета патриоти-социопати без личен живот, които от 11 часа сутринта се чувстват длъжни да избият комплексите си от липса на лични постижения по новинарските сайтове. Моля те, направи услуга на човечеството и се обеси. Аз отивам да се наслаждавам на деня, а другите - не хранете трола. Не е виновен, че няма ***.
11
2
 
11
 
! Отговори
До 8 преди 12 години
Само балет, опрера, театър, художествено искуство, литература, научни постижения във всички области.... *** ти тия работи не ги броиш понеже са затворена книга за тебе...всичко тва е лошо и светът го възприема....Не съ напъвай да изкарваш други виновни затва че си нещастен и некадърен
10
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А на всички тези, дето *** руски *** им се изплювам в суратя. То не е простотия според тях да се плюе по гробовете, простотия е да плюеш по руски гробове.
9
7
 
8
 
! Отговори
Борис Виан преди 12 години
А на всички тези с "бившите поробители" им се изплювам на гробовете. То не е простотия, а се нарича балкански нрав и е едно от най-кофти заболяванията, които могат да сполетят някого.
8
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 6Само дето в Русия смятат Сталин за почти най великата личност на всичко времена. Германците нямат подобни чувства към Хитлер. Освен това, народ който не познава миналото си е осъден да го повтори. Такива като теб, дето крещят, да не гледаме назад а само напред са ни познати. Обикновени русофилистични ***.Никой нищо добро не е видял от Русия...никога в познатата история.
7
8
 
6
 
! Отговори
Водния мс преди 12 години
Су 24 вече е много дърта бангия.....
6
3
 
18
 
! Отговори
3 преди 12 години
До 4Виж сега, то Германия беше поробила цяла Европа и половината свят, но светът и хората вървят напред. Ако вървиш по пътя си с поглед към миналото, това означава, че вървиш със *** напред. Това значи, че е твърде вероятно някой да го приеме като покана и да се възползва. Иначе ми се щеше да ти обясня що е простащина и простотия, но силно се съмнявам, че няма да го разбереш. Хайде бъди жив и здрав!
5
0
 
13
 
! Отговори
№ 3 преди 12 години
Прав си. Разбиват се дори и на добре подготвено авиошоу.
4
32
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 3Сърце не ми дава да кажа 'Бог да ги прости' за бившите ни поробители. Още повече, за военните на бившите ни поробители. Какво да направя - имам лек недостатък на характера. Ако за теб това е простотия, разрешавам ти да се самоубиеш от срам.
3
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Разбиват се руски самолети, разбиват се и американски. Това понякога се случва и при кацане. Общото е, че в машините има хора, които никога няма да се завърнат при семействата си. Обръщам се към типичния българин с пожелание да не показва под всяка статия простотията си , а под такива като тази ако сърце не му дава да напише едно :"Бог да ги прости!", то поне да отмине с мълчание.