Съдия в САЩ нареди Обама да се яви на изслушване

Не бил гражданин на САЩ по рождение, твърди жалбоподател
Обновена: 21 яну 2012 10:52 | 21 яну 2012 10:20,
69
Съдия в САЩ нареди Обама да се яви на изслушване
Барак Обама, в случая изслушван от журналисти. Снимка: Ройтерс

Съдия от американския щат Джорджия нареди президентът на страната Барак Обама да се яви на изслушване пред съд в Атланта по повод жалба от жител на щата, според която Обама не е гражданин на САЩ по рождение и не може да бъде президент, предаде AP, цитирана от БТА.

Това е едно от многото подобни дела, заведени из цялата страна, които засега са безуспешни, посочва американската агенция.

Жалбодателят иска Обама да не бъде допуснат за участие в първичните избори в Джорджия през март.

Съдебното заседание е насрочено за четвъртък пред административен съдия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
4
 
! Отговори
bozadjia преди 12 години
и ква стана? в щатите, дето ги плюем, могат да си призоват президента, а при нас всеки знае гоце къв е, но за метка на това нищо. даже му се възхищава куцо и сакато
63
0
 
2
 
! Отговори
Aco преди 12 години
A DANO NASHITE PRODAJNI SADII VIDIAT ZA KAKVO STAVA VAPROS,SADIATA VIKA PREZIDENT A NASHITE KORYMPIRANI LAPACHI SHTIAXA DA GO IZKARAT KORENIAK AMERIKANEC
62
3
 
7
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Не е роден в сащ, но за световните престъпнци това няма значение - сложили са си куклата на конци - роднините му и до сега живеят в ислямска държава в африка.
61
3
 
3
 
! Отговори
Томас преди 12 години
60Кой те излъга, че: "след края на живота не предстои нищо" - кой те излъга???Къде са ти доказателствата, че не предстояло нищо???
60
0
 
1
 
! Отговори
7 преди 12 години
въпроса наистина е интересен. Ако наистина не е роден в САЩ не може да бъде. А ако има тук пишещи от САЩ нека проверят как стои въпроса и с работата във ФБР :) Там също не можеш да започнеш ако не си роден в САЩ. Имам приятел два пъти подавал документи да работи при тях.
59
2
 
4
 
! Отговори
pupi преди 12 години
NAI-SETNE MAIMUNKATA GO RAZKRIHA.HA SEGA I BAT BOIKO.
58
6
 
6
 
! Отговори
до 61 преди 12 години
А ти си слабоумен българин без 2 грама мозък в кратуната.
57
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До Томас , блаженни са вярващите , царсвто им небесно , след края на живота не предстои нищо , когато настъпиш мравка тя изчезва по стъпката ти , човек така и не е успял да си представи че живее веднъж и за винаги , за това си е измислил приказка в която да вярва,това е за личното му успокоение иначе би се побъркал.
56
0
 
2
 
! Отговори
46, tosh преди 12 години
нищо не си чел, а и да си не си помислил над прочетеното! твоята представа за господ е като заз пъдар, с една дума - примитивна!
55
2
 
2
 
! Отговори
Господ преди 12 години
Момчета, не се карайте, тука съм бе! От време на време съм зает и не обръщам внимание; и в Африка не ходя често - много е горещо, пък и там са предимно черни! Ама тука съм, нема се пУашите!
54
0
 
32
 
! Отговори
Детектифф преди 12 години
Ако това се случи в България, съдията на мига ще се нареди на опашката на трудовата борса и неминуемо ще бъде заклеймен като комунист!!!
53
4
 
8
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Има ли милиардер, който не е умрял и който няма да умре?Смъртта, страданието, болестите и т.н. ги има на тая земя, независимо дали ли не харесва или не. Освен това - този живот, тук на земята - 50-100 години, често и много по-малко не е всичко - след това предстои много повече.
52
0
 
3
 
! Отговори
до №50 преди 12 години
50, всеки си има мнение по въпроса. Ти ли , ще казваш кой какъв се "води"!
51
2
 
6
 
! Отговори
Ime преди 12 години
Тош, соред християнската религия човек е грешен от момента на раждането си. Всяко новородено носи греха на Адам и ***, което си е пълна свинщина естествено.Томас знаеш, че бог съществувал? Значи не го вярваш...нали знаеш, че знаниет изключва вярата...
50
1
 
2
 
! Отговори
pesho преди 12 години
до номер 50 щом Господ е толкова милостив нека ти даде малко upvote-ове сега :)Виждам, че имаш нужда.
49
0
 
4
 
! Отговори
Наско преди 12 години
До 46Лошите неща са в следствие от нашата свободна воля.
48
72
 
12
 
! Отговори
един българин преди 12 години
Абе хора, вие се водите православни християни, а като гледам с.като някой ви заговри за Христос, за Бог, се убивате да го хулите и плюете!! Лицемери и безверници, после ще почнете да плачете , ама защо така, дащо онака, ами защото мразите Бога, затова! Покайте се от злите си дела и Бог ще прости, той поне е милостив не е като нас..
47
1
 
8
 
! Отговори
tosh преди 12 години
аха ясно, милионите хора, умряли по време на Първата и Втората световна война са всичките грешници. В това число да вземем да прибавим и стоте милиона души, умряли от испанската трeска през 1918 година? Значи всички те са грешници и трябва да умрат, докато милиардерите, управляващи света в момента и печелят пари чрез продажба на наркотици и оръжие трябва да живеят? Така ли е, че не ми стана ясна логиката ти? Кажи.
46
4
 
4
 
! Отговори
Калин преди 12 години
томасе .. що не идеш.. опънеш една злобарка, нещо напрегнат ми се струваш..
45
5
 
7
 
! Отговори
Томас преди 12 години
46Явно нищо не си прочел - даже и първите родове. Има нещо, което се нарича грехопадение - след което земята се променя - всичко, което се случва на земята е описано ясно.