Съдия в САЩ нареди Обама да се яви на изслушване

Не бил гражданин на САЩ по рождение, твърди жалбоподател
Обновена: 21 яну 2012 10:52 | 21 яну 2012 10:20,
69
Съдия в САЩ нареди Обама да се яви на изслушване
Барак Обама, в случая изслушван от журналисти. Снимка: Ройтерс

Съдия от американския щат Джорджия нареди президентът на страната Барак Обама да се яви на изслушване пред съд в Атланта по повод жалба от жител на щата, според която Обама не е гражданин на САЩ по рождение и не може да бъде президент, предаде AP, цитирана от БТА.

Това е едно от многото подобни дела, заведени из цялата страна, които засега са безуспешни, посочва американската агенция.

Жалбодателят иска Обама да не бъде допуснат за участие в първичните избори в Джорджия през март.

Съдебното заседание е насрочено за четвъртък пред административен съдия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
8
 
! Отговори
до Томас преди 12 години
Първо - обама е кукла на конци - банкерите го ползват за марионеткаВторо - какво ме интересува тая престъпна държава?--Вземи малко почети история! И ще видиш, че независимо дали хората се интересуват или не от другите държави, нещастията идват при тях. Пример - Хитлер, нацистка Германия... Без да питат, те съсипаха цяла Европа и избиха милиони хора. Така ще дойдат и при теб. Освен ако не си някой бог далеч горе в небесата - ама нещо не ми се вярва.
23
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хаха комуните и комплексарите пак са в форума и храчат по Америка комуни вижте България на какво дередже оставете Америка и кажете кой ни докара до това положение Америка ли неее ние самите
22
2
 
7
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Дориела ПетринскаКой цивилизован свят? Няма такова нещо като цивилизован свят.
21
3
 
4
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Абе какви президенти, какви саудитци какви 5 лв. Първо - обама е кукла на конци - банкерите го ползват за марионеткаВторо - какво ме интересува тая престъпна държава?
20
0
 
7
 
! Отговори
до 18 преди 12 години
Наистина, кой е този "спящ" администратор, който допуска подобни гадни думи, които цивилозаният свят отдавна е изхвърлил.--Уважаема др. Петринска. И кои са гадните думи, с които тия гнусни коментатори дразнят необразованото ти ухо? Няма гадни и сладки думи. Това са просто знаци, на които хората им придават значение. Ти, с твоя извратен мозък, виждаш гадни неща, където ние виждаме просто думи. Постарай се да избиеш гадостите от главата си и няма да виждат повече гадости.
19
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
Do nomer 13..e brato evala na teb dano da ima pove4e takiva hora kato teb..da si jiv i zdrav
18
1
 
17
 
! Отговори
tzarkarui преди 12 години
Спомнете си филма "Петия елемент" към Земята лети астероид, а президентът е ***.Спомнете си филма "Армагедон" към Земята лети астероид, а президентът е ***.Спомнете си филма "Смъртоносно влияние" към Земята лети астероид, а президентът е ***.Обама е президент. Въпросът е: Какво, по дяволите, лети към Земята?
17
2
 
8
 
! Отговори
123 преди 12 години
САЩ=империя на злото.
16
9
 
4
 
! Отговори
Дориела Петринска преди 12 години
Изключително съм изумена от простотията и дивотията на пишещите в този форум. Когато прочетеш коментарите, ти става ясно защо хората се гнусят от българите като цяло и се чудят от кой век идват. Наистина, кой е този "спящ" администратор, който допуска подобни гадни думи, които цивилозаният свят отдавна е изхвърлил. Мисля си, как ли ще реагираме, ако из другите страни започнат официално да ни наричат "раята от Балканите". Разбира се, това няма да се случи, там хората не са толкова диви.
15
2
 
5
 
! Отговори
Патилан преди 12 години
ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК!!! Приятели, много ви Моля не Подминавайте тази дълга статия, заделете малко от скъпоценното си време и повярвайте ми, тя е много по-ценна от всичко друго, което бихте направили за същото време. Сега Съзнанието ви е на по-високо ниво, и ще откриете неща, които преди сте подминавали. Помислете върху казаното, Осъзнайте го, и ще се убедите, колко е прав автора. Не бъдете заслепени, от илюзията на тримерното пространство! За малко спрете да мислите за прехраната си, за ежедневието си. Тяхната цел /на тъмните/ е точно тая, да не можеш да вдигнеш глава от грижи, Кажи край на това безумство, погледни живота от позитивната му страна, ЗАЩОТО ИМА И ТАКАВА!!! Повярвай, че има ВИСШ РАЗУМ и друг живот, нима тая мисъл не те вдъхновява!? Ако е така има надежда за тебе! Копирай, Принтирай и Разпространявай, нека тази информация стигне до всеки! Така само, Заедно, ще преобразим света! otkrovenia.spiralata.net/articles.php?lng=bg&pg=850Група ОТКРОВЕНИЯ във Фейсбук.
14
0
 
10
 
! Отговори
хуманист преди 12 години
Може самите *** да не искат да бъдат интегрирани, не знам тия от правозищитните организации дали не им нарушават правата като ги насилват как да живеят.
13
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо администраторът допуска расистските тези на 1. При това значително надхвърлящи 500 знака. Как става така че другите са ограничени а този не е
12
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
/***/ лесно е всички да бъдат избити, по-трудното и по-благородното е да бъдат правилно интегрирани, но на никой не му се занимава, защото мисли само колко пари ще изгуби от това.--Повечето *** могат да бъдат интегрирани само със стадо прасета, но не и с хората.
11
8
 
24
 
! Отговори
до 1 преди 12 години
изчетох коментара ти с интерес, но искам да ти кажа, че си наистина ***.Кажи ми само какво щеше да стане ако случайно ти се беше родил в *** гето, нямаш пари за храна и образование и накрая идва някой лидер, който казва, че понеже си *** трябва да умреш. Това звучи ли ти нормално от тази гледна точка? Лесно е всички да бъдат избити, по-трудното и по-благородното е да бъдат правилно интегрирани, но на никой не му се занимава, защото мисли само колко пари ще изгуби от това.
10
1
 
7
 
! Отговори
Вашингтон-Кремъл преди 12 години
Ах да бати черното пуделче, ама вече е остаряло и погрозняло и трябва да го сменяме с беличко.
9
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Във всяко отношение, той е едно недоразумение.
8
5
 
27
 
! Отговори
бял човек от ЕС преди 12 години
Каквато държавата - такъв им е и ***!--Ха, ха, ха! Тоталитарна Америка начело с ***. Кой можеше да си го представи това само преди няколко години?! Честит ви ***, янки!
7
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
чист македонец и , от Скопско. Я знаех тати му, пасли сме офците заедно. Свиреше -Мисисипи блус на хармониката си седнал на един пън. Страшен беше. По едно време изчезна, казаха че заминал за Нигерия ли беше , абе някоя от тамошните македонски провинции, та така, явно там се е родил и обамата в некоя нигерийска барака. Македонче е, ама от Нигерия, в началота се казвал Обамаке, ама после са го казали галено Обама, няма ко да го съдят. Добро момче е.
6
7
 
13
 
! Отговори
хуманист преди 12 години
Каквато държавата - такъв им е и ***!
5
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лелееее! Това в БГ не мжо да се случи! Нашият Боко в Шуменския съд директно го посочиха за разбойник, но съдията се наакал само като чул името Боково:))))