Балони носят чорапи в Северна Корея

От Южна Корея и друг път са пращали така необходими вещи
Обновена: 29 яну 2012 10:09 | 29 яну 2012 10:09,
79
Балони носят чорапи в Северна Корея
Снимка: БТА
Южнокорейски активисти вдигнаха във въздуха гигантски балони, които пренасят кутии с чорапи за Северна Корея, предаде Асошиейтед прес. 
 
Активистите изразиха надежда, че техните сънародници от комунистическия Север ще могат да обуят чорапите или да ги разменят срещу храна през тази тежка зима.
 
Видеоматериал по телевизия Асошиейтед прес показа как пет запълнени с хелий балона се издигат над наблюдателния пункт Паджу край строго охраняваната граница. 
 
Активисти от Южна Корея са използвали и преди балони, за да изпращат на север антикомунистически позиви.
 
Пхенян винаги остро е заклеймявал изпращането на позиви, но е премълчавал за пратките по въздуха на вещи от първа необходимост, посочва АП. 
 
(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
0
 
! Отговори
групово изнасилване преди 12 години
ДЕДО /имим предвид и Иван и Благоев/ и ТАТО ни *** МАМАТА!
74
0
 
1
 
! Отговори
Руско енергийно иго преди 12 години
Макар формално България да има 51% от проекта Белене, акциите е предвидено да бъдат заложени в полза на Росатом, с което да обезпечат руския заем за създаване на съвместната компания. Това дава възможност за придобиване на 100% от компанията при неизпълнение на плащане по кредитите или друго неизпълнение.Тръгнахме от 4 милиарда евро, а вече говорим, че в никакъв случай няма да платим повече от 8-10 милиарда евро. Строго и справедливо!
73
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
76, не *** /които са наши сънародници/ са ни проблема, а руснаците. Тук, в Южна Африка, има много добре работещи програми за социализиране на зулусите /в сравнение с които наще *** са работливи интелегенти/ с приобщаване към селското стопанство. Нацията ни беше разпарчетосана от комунистите по *** модел, за да можем да бъдем противопоставяни едни на други, когато е необходимо на другарите. *** могат да бъдат социализирани, но нищо не се прави по въпроса.
72
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
вазектомия на всяко родено ***, както и избиване на цели семейства в малките населени места до 2045 *** са с 50% надоло
71
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След като толкова държат на расовата си чистота, какъв дибил трябва да си, за да им се кланяш, при положение, че даже не си се родил с дръпнати очи? Червена олигоф*ения...
70
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
През 1989 г. НРБ има 8 700 000 млн. население, през 2011 г. РБ вече е само 7 300 000 млн. , прогнозите за 2045 са 3-4 000 000. Населението е разнородно,с големи малцинствени групи, с влиятелни *** и турски партии. ----------------- Какво предлагаш да се направи с малцинствата? Да им се забрани да се размножават ли? Или да ги избелим, като Майкъл Джексън?
69
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Произвеждат 10 пъти повече стомана и въглища от Южна Корея.--------------- За твое сведение, въглищата се добиват, а не се произвеждат. Като нямаш залежи, не може да си "произведеш" въглища.
68
1
 
1
 
! Отговори
Mickey преди 12 години
до 70Аз не подлагам под съмнение информацията му, а внушенито което цели към "образованите българо" и НАЧИНА НА РАЗЧИТАНЕНЕТО И! И НАЙ-ВЕЧЕ - целта за изплескванато и тука! Напъните му няма произведат уважение и респект към северно-корейския "гениий", в нормалните българи:):)Тъй че- носи си го "човека" на рамо:):):)
67
2
 
1
 
! Отговори
Mickey преди 12 години
До 68Коя образователна система е по-добра се вижда от резултатите и! Не е неоходомо да питаш Юнеско!Познания за обща култура не се броят вече след съществуването на Гугъл .(a и преди наличието на богати библиотеки и други източници на информация даваха предимство на по-добрите!)
66
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Човекът се позовава на Фокс Нюз, дори и да не е истина поне дава източника на информацията. Твоето е спам, не неговото.
65
4
 
4
 
! Отговори
Mickey преди 12 години
Неква фуражка тука упорито спами за величието северно-корейските хакери, за да повишава тонуса на нашите комунисически кабаци (същите фуражки се гордееца с "професионализма" и "ума" на българските банк-автомат крадци)Нещастнико , нямаш представа колко си грешка! И по-точно имаш , ама тъй ти е заповядано да спамиш!
64
1
 
7
 
! Отговори
до 67 преди 12 години
Ние се учехме по съветската система. Значи и в България трябва 87 процента да са неграмотни. Ти неграмотен ли си? Според Юнеско -да. Освен да четеш, трябва да почнеш и да мислиш. Нарича се критично четене, много помага да не се лъжеш и излагаш.
63
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
43, ако помните нивото на образованост в СССР беше на подобни нива според руснаците, докато не бе измерено от Юнеско, а това показа реалността - 87% неграмотност на населението. Говоря за края на миналия век. Към днешна дата не вярвам нещата да са се подобрили. Не вяррайте на комунистически статистики - нищо по-фалшиво.
62
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
43, ако помните нивото на образованост в СССР беше на подобни нива според руснаците, докато не бе измерено от Юнеско, а това показа реалността - 87% неграмотност на населението. Говоря за края на миналия век. Към днешна дата не вярвам нещата да са се подобрили. Не вяррайте на комунистически статистики - нищо по-фалшиво.
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Северно-корейската кибернитична армия е все повече усъвършенстванаNorth Korea's Cyber Army Gets Increasingly SophisticatedBy Ed Barnes Published May 17, 2011| FoxNews Съвременната вайна е кибернетична война. Победата или поражението в модерната война зависи от това, как се провежда електроната войнаКим чен Ир.През последните години се счита ,че Северна Корея провежда кибер атаки срещу Южна Корея, като те достигат 15 хиляди на ден (!!!), според оценки на разузнаването на южняците. И тъй като атаките продължават, така расте тяхната сложност.В началото атаки, като например масовото 4 юли атака през 1999 г. срещу правителствени сайтове в САЩ и Южна Корея, са били от примитивни блокиране на сайтове чрез масово вклъчване на компютри. Но с течение на времето атаките стават по-усъвършенствани - една е насочена към южнокорейски военен компютър и открдва планове за реакция при извънредни ситуации на американската страна.Последната атака на 12 април 2011 г. е срещу Nonghyup банка , като 30 милиона притежатели на сметки остават без без достъп до парите си в продължение на няколко дни. Прокурорите в Южна Корея свързват нападението с компютър, управляван от Генералното разузнавателно бюро ва Севера.В действителност, разузнавателните служби на Южна Корея, сега смятат, че Северна Корея има способността да "парализира Тихоокенското командване на САЩ и да причини големи щети на компютърна мрежа на отбраната в Съединените щати."Сред най-честите посетители за военни сайтове на САЩ, според министерството на отбраната на САЩ, са компютри, проследени до Северна Корея.Много прилича на тайната ядрена програма, управлявана от престъпна държава, възможност за кибервойната е забулено в тайна и анализатори се различават от това колко обширни и сложни стана. Но неотдавнашните атаки и все по-голям орган на доказателства от дезертьори боя тревожна картина.Така тревожно е, че конгресменът Питър Hoekstra на Камарата разузнавателен комитет, призова за увеличаване на санкциите срещу Северна Корея, за да забави напредъка им.Брус Бенет, експерт по Северна Корея в RAND Corporation, заяви, че всяка оценка на възможностите на кибер на север включва много на догадки. В най-добрия случай той казва, се концентрира върху тази форма на война "позволява на север, за да сплаши и да провокира, като в същото време им дава степен на опровергаване."Според дезертьори, Северна Корея разполага с 30 хиляди електронни специалисти Те са се превърнали в елитното ядро на армията. Режимът подбира най-добрите студенти от и ги формира в специални "тайни" училища, които се концентрират върху хакерство и развитие на кибервойната програми, насочени към Южна Корея. В едно училище, сигурността е толкова здрава, че само един външен човек е имал право да го посещава лидерът Ким Чен Ир.Според оценки от страна на Вашингтон и Сеул, техните способности съперничат на тези на специалистите от ЦРУ.
60
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе това е друга новина, не коментираш където трябва, изперкал човек. Има сондажи аме на за шистов газ, дано да правиш някаква разлика, аре.
59
0
 
1
 
! Отговори
До другарите преди 12 години
А иначе си е имало разрешителни много преди Шеврон от другарите на Русия и Шеврон се явява конкурент! Около 600 сондажа вече има в Добруджа,ама за това екоталибаните мълчаха досега и как иначе?
58
0
 
1
 
! Отговори
do 61 преди 12 години
Прави каквото искаш, но не пращай хората в Сибир и т.н. Не се надценявай. Ако имаш нещо интересно да напишеш по темата, дори и да е глупост -давай, приказка да става.
57
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
58Ако искам, ще отида! Южна Корея е свободна страна, СК е авторитарна държава управлявана от семейство.
56
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Четенето на книги осигурява сигурно удоволствие.Ако обаче те водят до откъсване от реалността, в която живеем, има опасност и съответният индивид да изпадне в заблуди. Такъв е случаят с много от пишещите във форума 39 Цветанка Караилиева, 37 Samo minavam, 33 Глу-пак, 47 камунизЪма и много други ... .- Пътувайте, правете разходки.Ако сте от София, достатъчно е да отидете до Витоша, за да се разтоварите от всекидневния стрес.