Не съм насилвал жени, опълчи се Строс-Кан

Излизат още и още подробности по сексаферата "Карлтън"
4 май 2012 19:06,
25
Не съм насилвал жени, опълчи се Строс-Кан
Доминик Строс-Кан. Снимка: Reuters

Бившият директор на Международния валутен фонд Доминик Строс-Кан опроверга твърденията за упражняване на насилие над жени и подчерта, че срещу него се води кампания за линчуване, предаде Франс прес, като цитира адвоката му.

По-рано днес във френски медии се появиха информации, че Строс-Кан може да се окаже замесен в случай на колективно изнасилване във връзка с аферата "Карлтън".

Още по темата
23 авг 2011 22:18
76

Заради тези твърдения на две компаньонки, разследващите аферата "Карлтън" са поискали от прокуратурата в Лил да издаде разрешение за по-задълбочено разследване в тази насока.

Едно от момичетата, млада белгийка, представена като Мари-Ан, която била на 25 години, разказала по време на разпит, че Строс-Кан е използвал сила над нея и че други трима присъстващи мъже не са направили нищо, за да му попречат да има с нея анален контакт, въпреки че тя казвала, че не иска.

Предполагаемото секслуално насилие е станало във Вашингтон. Според адвокати на Строс-Кан изявленията на момичетата са изпълнени с противоречия. Прокуратурата в Лил засега не е коментирала.

В аферата "Карлтън" сред по-известните замесени личности са и Давид Роке, директор на филиал на строителната компания Ефаж, Фабрис Пашковски, шеф на медицинска компания в Лен, както и Жан-Кристоф Лагард, комисар и бивш директор на службата по сигурността в град Лил.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Горкият човек и той падна жертва на к*рвите!
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е точно защото е на МВФ му направиха номер,каза стига с долара,друга валута ще е обръщаема ,това не се харесана американците.Ще изнасилва *** на които е платил,тя трябва да го обслужва .Другото е бля-бля
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
16 - бил е шеф на МВФ, организация, която закопава целия свят в неизплатими дългове от несъществуващи пари. За да успееш в такива среди трябва да си от *** нагоре, и поне 10 пъти по-голям престъпник от тия, които ги преспиват със смъртоносни инжекции.
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Факт е, че на високите етажи от властта такива купони има постоянно. Факт е, че се плащат сериозни пари за проституция (виж купоните на Берлускони). И понеже хората на високите етажи се борят едни с други за овладяване на даден ресурс, позиция и т.н., един от начините да го правят е именно този - използвайки информацията от оргиите, в които са участвали.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не е насилвал жени,разбира се, те го насилват с пари да им плаща.Човекът е пропуснал плащането тоя път.
14
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прав е,те,***.ите сами лягат!"Докато *** не си вдигне опашката,мъжките не тръгват!"бълг. поговорка.
13
2
 
5
 
! Отговори
голям праз преди 11 години
Кой знае какво станало. Поебал човека, платил си..... А пък тези които го плюят тук, ако има падне тройка...едва ли биха отказали..:))
12
2
 
4
 
! Отговори
dogan преди 11 години
Tozi evreite go naxranixa mnogo zdravo sa6to kato sas bil clinton.kato nemogat date izgoniat 6teti spretnat nai staria nomer jeni, droga kakvoto namerat.
11
0
 
19
 
! Отговори
Форест преди 11 години
Точно преди този скандал той беше главния претендент за президентския пост във Франция.
10
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 11,я изброй престъпленията на ДСК,нека данистане ясно.Едно еверно че му правят мръсни номера..С кой ще спи и къде това е проблем негов и на жена му.Мозъкът нямада му отнемат.
9
2
 
10
 
! Отговори
1 преди 11 години
Те го направиха най-големия чукач на света,мале секс на световно ниво.Бравона ДСК.
8
3
 
10
 
! Отговори
до 4 преди 11 години
тайните служби могат всичко, ама не съвсем. що не могат да ме накарат да си легна с някоя *** или да ме обвинят в това :) щото никой няма да го повярва. така че те могат да дадат лек наклон в някоя посока, обаче тоя отгоре сигурно доста е бил сбъркал в тая посока така или иначе. и честно казано когато "службите" или който и да е се отнася в лъжите прекалено много, обикновено става смешен. щото тея неща си личат, тъй че службите изобщо не са му виновни
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С език смята ли се за инасилване?
6
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да го линчуват, тоя е извършил толкова престъпления, че изнасилванията са му най-малкия проблем.
5
7
 
11
 
! Отговори
VASILISQNISGERMANI преди 11 години
PLASCHTAL SI E DOMENIK I E KLATIL KOQTO SI ISKA....ZASCHTOTO SAM SIGUREN CHE NQMA JENA KOQTO DA NE SE OGANE PRED PARITE....
4
7
 
6
 
! Отговори
,,LARI,, преди 11 години
DOLNITE ,MRASNI PROTITUTKI,ISKAT DA STANAT ,,ZARIZI,,.
3
5
 
30
 
! Отговори
Мамантос преди 11 години
Тайните служби могат почти всичко, вкл. и наемане на компрометиращи *** за неудобни личности. И изнасилвач могат да те изкарат, и педофил и геронтофил и пр...
2
2
 
27
 
! Отговори
кан преди 11 години
Щом го атакуват отново явно шансовете на Саркози за победа са отрицателни :)
1
13
 
18
 
! Отговори
мим преди 11 години
Да би мирно седяло,не би чудо видяло!