Кола премаза българка на велоалея във Флорида

19-годишната Галина била на студентска бригада
Обновена: 25 май 2012 19:07 | 25 май 2012 19:05,
92
Кола премаза българка на велоалея във Флорида

19-годишна българка загина в САЩ, след като е блъсната от кола, докато кара колело. Инцидентът е станал на велоалея във Флорида, предаде btv.

По неясни все още причини 22-годишен шофьор се отклонява от пътя и връхлита върху българката. Момичето отскача и се удря в електрически стълб.

Полицията съобщава, че шофьорът на автомобила е избягал от мястото на инцидента.
Галина е закарана в болница, но лекарите не успяват да я спасят.

Нито единият от двамата не е бил употребил алкохол преди инцидента. Разследването продължава.

Българката е била в Съединените щати на студентска бригада.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: флоридавелоалеяГалина
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бих искала предварително да се извиня на читателите, ако този текст им се стори обиден и расистки. Това определено не е целта ми, но няма как да се избегне. Ще разкажа нещата така, както ги преживях, без лоша умисъл, без предразсъдъци и озлобление. В интерес на истината, ядът отдавна е отстъпил място на комичността и сами ще видите, че този пътепис на моменти е по-скоро смешен, отколкото злонамерен.Преди две години приятелят ми и аз заминахме на бригада в Мъртъл Бийч, Южна Каролина, като сервитьори. Ако знаехме какво ни чака, никога не бихме заминали, но днес не съжаляваме, защото това преживяване се оказа безценен културен шамар, който оставя спомен за цял живот. Тогава обаче ни се струваше, че сме попаднали в ада на земята, и ни се искаше да бяхме проучили нещата, вместо да гледаме крайбрежни снимки на града в интернет.Това беше втората ми бригада в Америка. Чаках я с нетърпение, защото първото ми лято беше прекрасно. Бях сервитьорка в Уисконсин (високо на север), бях намерила страхотни приятели и макар че повечето от тях не бяха завършили средно образование, ми приличаха на герои от книга. Южна Каролина нямаше нищо общо с Уисконсин. Сякаш бях попаднала на друга планета
60
3
 
8
 
! Отговори
до 63 преди 11 години
Аз пък познавам толкова колкото ти си изброил ,но върнали се с пари! Там условията са различни ,но си има хора ,които да натиснеш ако си натясно или има проблем. Там същите тези организатори им организират разни ескурзии из страната ,които обаче си плащат те. Ако всичко заработено си го харчат за кефчета и да разгледат САЩ ,със сигурност ще се върнат без нищо в джоба! Ако са отишли да заделят някой лев ,си стоят и бачкат без да харчат за нищо излишно и се връщат с пари. Просто е!
59
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичките ми познати, които бяха там на бригада казаха, че с изкараните пари са си покрили разходите, но са отишли заради предизвикателството, да понатрупат жизнен опит и да поусъвършенстват езика.
58
3
 
7
 
! Отговори
до 64 преди 11 години
А аз пък познавам много хора, които бяха там на бригада и казаха,че горе долу са си покрили разходите или заемите, които са взели . Така че и ти не разправяй врели некипели !!!
57
0
 
17
 
! Отговори
до 65 преди 11 години
Избягал е от мястото на произшествието и явно след това е заловен. Иначе как ще знаят колко годишен е? Друг е въпросът, че статия не трябва да се пише така, че да трябва да я разгадаваш.
56
2
 
12
 
! Отговори
Smog преди 11 години
Е нали е избягал, как така и двамата не са употребили алкохол...
55
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Познавам много хора, дето се върнаха с пари от тези бригади - не много, но нещо като годишен доход на човек с 10-годишен стаж в България, ама изработен за 4 месеца.Така че не разправяйте врели-некипели, че не се изкарвали пари. И второ, подобни инциденти на пътя стават навсякъде, със същия успех момичето можеше да го сгазят както онова момиче на пешеходна пътека в Студентски град или пред дома му, както децата в Ивайловград.Не изкарвайте сензация, че се е случило в САЩ.Оставете близките на мира
54
6
 
11
 
! Отговори
До 60 преди 11 години
Съгласен съм с повечето неща, които казваш освен със "да се прибере с някой лев". Познавам над 20-30 човека които отидоха на студентска бригада в Щатите и никой не се върна с някой лев. Някои даже бяха на загуба. И става въпрос за работа поне на 2 смени. Някои се пробваха и на 3 (Не мисля, че подобно нещо е законно де...). Българина, обаче му е типично да не казва, че се е прецакал - все много било печелившо. Ама някой да е показал някаква печалба - тц...
53
0
 
5
 
! Отговори
бог си знае работата преди 11 години
хора дето се опласват от години си живуркат спокойно а такива си отиват за миг
52
27
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имам силно предубеждение към хората, които не могат да карат колело. Обикновено са някакви отнесени и откачени, може ли да се учиш да караш колело на 19 години?И онази зад волана е била тъкмо навършила пълнолетие, кофти съвпадение, две офци на пътя...
51
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като ти е писано да се удавиш няма да се обесиш. Що за прости коментари, че ако си била останала тука нямало да й се случи? Нима? И тука можеха да я прегазят или да я изкарат *** с тази разлика, че тука убийците щяха да се споразумеят с прокуратурата и да получат условна присъда. Жалко за момичето... отишло да си изкара лятото и да се прибере с някой лев понеже простата ни държава прогонва ежедневно децата ни, а сега си я прибират в ковчег.
50
1
 
4
 
! Отговори
KIKO преди 11 години
BALAKOV DA GO SLOZA V GAZA NA MAIKATI 4E E RODILA TAKAV GLUPAK !!!!
49
1
 
3
 
! Отговори
do 56 преди 11 години
Ти си много просто момче! По-добре с млъкни и се скрии forever...
48
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Момчето" взимайки предвид щата сигурно е някой мазен маймун!
47
57
 
18
 
! Отговори
Балъков преди 11 години
Абе шофьора се е загледал в *** й и се е блъснал, работата е ясна. Какво е виновно момчето, че българките са с *** като магерници?
46
9
 
37
 
! Отговори
чоко преди 11 години
бог да прости това момиче.абе хора какви са тези прости коментари който пишете,засрамете се...
45
4
 
21
 
! Отговори
dimitrov преди 11 години
До 15 "бригадир" Същество незапознато надали имаше по свястно и чисто момиче.Беше гадгето на най-добрия ми приятел ,тъй че не поствай глупави коментари ако обичаш :@
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да
43
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
жена ли е?
42
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жена шофьор каква ще я направи,явно и зад океана са така отнесени.Хванали са я.