Чанта "Диор" насред мизерията

Севернокорейската първа дама явно е почитател на лукса
8 авг 2012 18:00,
166
Чанта "Диор" насред мизерията
Ким Чен Ун със съпругата си Снимка: Reuters

Севернокорейските държавни медии разпространиха снимка на съпругата на лидера Ким Чен Ун с чанта на "Кристиан Диор" - лукс за бедна страна като КНДР, предаде Франс прес.

На снимката, която е без дата, И Сол Джу, облечена в бяла рокля, е седнала до съпруга си по време на проверка на военния състав зад високопоставени офицери.

На стола й има черна чантичка на известната парижка модна къща „Кристиан Диор“. Оригинал или имитация, малката кожена чанта е със синджир и известия инициал "Д" от сребрист метал.

Северна Корея, чиято икономика и земеделие са опустошени след десетилетия на безумно управление и харчене на пари за ядрената й програма, преживява смъртоносен глад след втората половина на 90-те години.

Стотици хиляди хора са починали оттогава, сочат данни на неправителствени организации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе като я гледам ква е лъскава тая другарка, баш с китайско менте се е обзавела :)))
44
2
 
7
 
! Отговори
sevtus преди 11 години
46, ти откъде знаеш, че Китай не спазва ембаргото?! Доколко си на ти със световната дипломация? Или просто си чул, от някой южнокорейски вестник, цитиран от Ройтерс, че лошите китайци сриват международния ред, подпомагайки "гадните" комунисти? Това, което със сигурност знаем е, че има брутални санкции, безпрецедентни по своя мащаб спряма КНДР! Нещо, което и западния свят признава. И после, същият Западен свят двулично обещава и сълбира помощи за "гладните" корейчета. Повръща ми се!!!
43
1
 
10
 
! Отговори
до 45 преди 11 години
наистина ли мислиш че за върхушката в с. корея съществува ограничение и могат да имат само китайски неща?
42
2
 
2
 
! Отговори
sevtus преди 11 години
такива като 39 си мислят, че щом като нещо не се случи в рамките на техните житейски хоризонти, значи няма как да се случи:))
41
1
 
31
 
! Отговори
балканджи йово преди 11 години
Нашите кметове с коли за 120 000..........Госпожата с чанта , по всяка вероятност китайско менте за 12 левя .........
40
3
 
3
 
! Отговори
до 41 преди 11 години
Ембаргото не се спазва от Китай, а това е 1/5 от света и би трябвало да им е достатъчно да водят сносен живот, но вместо това трябва да реват като магарета за умрелия си вожд.
39
3
 
21
 
! Отговори
Иванова преди 11 години
"Страхотно професионална статия", но ако се бяхте потрудили от Днес бг, а не само да правите копи пейст щяхте да разберете, че този Кристиан Диор всъщност е китайско менте за два долара, защото само Китай внася в Северна Корея.Сега пак можете да ми забраните да коментирам защото ви поставям професионалните качества под въпрос! Голем смех.
38
3
 
5
 
! Отговори
sevtus преди 11 години
39, какви са ти времевите критерии, за да премахнеш една система?Понеже виждам, че си чел много, би трябвало да знаеш, че замяната на една система с друга продължава има-няма 3-4 века. капитализмът се е наложил над феодалните системи в Зап. Европа в прогресия, която продължава от 14-15 век и окончателно се налага в края на 18-началото на 19.Комунизмът като идеология започва активна борба след Първата световна война - 70-80 години. Много бързо го отписа:))
37
4
 
8
 
! Отговори
до 36 преди 11 години
В Либия е мор защото Кадафи и фамилията му действаха на принципа "След нас потоп"
36
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
днес бг просто ви подложи на тест. това е ДРУГАРКАТА МАСЛАРОВА ! не и ли помните вече тоалетчетата и брошките?
35
6
 
4
 
! Отговори
sevtus преди 11 години
33, бре, нямам право и във форума да пиша:). Ами като казваш глад, поне можеш ли да мислиш в причинно-следствени връзки? Нали си не"***"? А бе, колко държави ще издържат на безпощадното икономическо ембарго, на което са подложени севернокорейците. Ама вашият либерален свят е такъв - най-напред мачка една държава, докарва населението й до глад, налагайки чудовищни санкции, после се подиграва на режима на управлание и накрая...съчувства.Отвратителнво лицемерие!!!
34
2
 
1
 
! Отговори
,,LARI,, преди 11 години
NA GOL TUMBAK,PISHTOVI .
33
0
 
4
 
! Отговори
do sevtus преди 11 години
Много се опитваха да \"премахнат\" капитализъма и все не успяваха, драги ...Преди да премахваш това или онова добре е да си наясно поне с основните принципи в историческото и общественото развитие. А това означава да четеш и друго, освен художествена литература.
32
3
 
10
 
! Отговори
Комунист преди 11 години
Северно корейците са зле защото са притискани от целия свят с изключение на Китай. Сигурен съм, че един ден ще извоюват свободата си, както и ние.
31
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С. Корея далеч не е толкова зле, колкото се описва за да се промият мозъците. И още няколко интересни факта: За Либия напоследък не се говори нищо, но истината е, че там е мор след Кадафи! и Второ - Русия е сред първите три износители на жито в света! Често е била с най-голям износ. Затова не се връзвайте много на дивотиите на т.нар. свободна преса.
30
1
 
4
 
! Отговори
123 преди 11 години
qwe tuka moje da e si4ko ama pone imame nekva svoboda are stiga ste mrukali hodete tam da jivete.da slushate edno radio edin kanal da gledate. s ve4eren 4as
29
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Диор, Миор, Гучи, Мучи... всичко е мейд ин Чайна.
28
9
 
5
 
! Отговори
до 29 преди 11 години
Ако си мислиш, че в КНДР няма глад, значи си изключително *** човек и нямаш право да пишеш. Просто не си на ниво за какъвто и да е интернет форум.
27
2
 
2
 
! Отговори
до 27 преди 11 години
Втора ама отзад-напред,нали.
26
2
 
24
 
! Отговори
39757 преди 11 години
Нашата работа е присмял се хърбел на щърбел