Българи арестувани в Уганда за източване на банкомати

Четиримата използвали подправени банкови карти
Обновена: 31 авг 2012 11:09 | 31 авг 2012 11:09, Елка Василева
130
Българи арестувани в Уганда за източване на банкомати
Четирима българи са арестувани в Уганда за източване на банкови карти. Снимка: архив, Reuters

Четирима български граждани са били арестувани в столицата на Уганда Кампала за източване на пари от банкомати чрез подправени банкови карти, пише лондонският вестник "Обзървър".

Местната полиция съобщи, че арестуваните Милен Кацарски, Адриан Димитров, Иван Ганчев Емилов и Антон Иванов са използвали за кражбата микрочип, който поставяли в банкомати, за да се сдобият с данни за банковите сметки на вложители.

При ареста у тях са били намерени 45 нови направени карти и списък с 45 ПИН-кода. Предполага се, че набелязаните за източване сметки са били в четири местни банки.

В публикацията на вестника не се съобщава дали и колко пари са успели да откраднат в Уганда четиримата българи, посочва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
2
 
6
 
! Отговори
Кабули преди 11 години
Последните проучвания на Марс доказват, че цивилизацията там е изчезнала благодарение на крадливите българи, които са се маскирали като траки, хуни, скити, мизи, китайци, индуси, македонци, белгийци и индианци, ама се установило че все пак са българи.
97
3
 
4
 
! Отговори
турчин до 101 преди 11 години
Предлагам ти още веднъж да прочетеш написаното от мен, и написаното в някои други постове и тогава да изложиш своите псевдо патриотични "разсъждения".
96
0
 
8
 
! Отговори
. преди 11 години
Даваха някъв филм по една от нашите телевизии с пандизчии някви наши чаааак в Бразилия , стана ясно , че там като кажеш думата българин , хората им настръхват косите и почват да си гледат в портфейлите , нали знаете кво викат наркоманите ? Искам лампата на Аладин и куфара на Гълабин :)
95
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви са тези психопати. Отишли да крадат в Уганда?!?!?! То е трябвало да ги заключат още на летището. Какво ще правят българи в Уганда? Спомням си подобен случай със същата развръзка в столицата на Парагвай..... Щом и в такива държави ставаме печално известни.......
94
7
 
7
 
! Отговори
@ турчин преди 11 години
Ти не си ли от нас ? Какъв си ти ? Т'ва че баба ти си е давала ямата на турските *** не означава , че не живееш в нашето общество и не си част от него , ти си българин , защо ни говориш на "вие" ? Ако не си българин и си турчин и не ти харесва България или българите , бегах отатъка докато не сме завършили стената на границата :)
93
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вече официално може да ни сочат с пръст и да ни викат *** дори на места като Папуа НОва Гвинея , Баку и т.н. , дайте да им видиме личицата на тия "български граждани" така да преценим за нас си колко са българи :)
92
2
 
2
 
! Отговори
обективен преди 11 години
Е няма начин да не са *** пак.. :)))
91
0
 
4
 
! Отговори
ттт преди 11 години
До аре стига:Не знам кой ги уважава и кой не. Не е важно онова, което е в съзнанието ти, а онова, което обективно съществува. Доста пъти съм ходил в Турция. Онова което е написал гурубетчията в пост 80 е абсолютно вярно. И там почти всеки би казал откъде има парите си. Да си далавераджия или *** там е срамно. Някои жени ходят с фереджета, други с къси панталони. Въпрос на личен избор.Пояснение: християнин съм. поне толкова, колкото са 98% от християните в България.
90
5
 
16
 
! Отговори
турчин преди 11 години
Абе на вас все или турците, или *** са ви виновни. Защо най- накрая не си признаете, че за нищо не ставате. Щом чак до Уганда сте стигнали да източвате банкомати, която е една от най- бедните страни в света, представете си в какво плачевно състояние сте.
89
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** sa vinovni , za da uprajniavat tazi profesia tezi nevvinni momcenca , !
88
6
 
5
 
! Отговори
До Гурбетчия преди 11 години
Абе ти сериозно си се взел и си мислиш,че си на гурбет. Я кажи в кое *** село си и седиш без работа. Няма гурбетчия дето по цял ден да клепи в нета.
87
0
 
4
 
! Отговори
До 92 преди 11 години
.......а сега публично ще ги *** , за да им разработят свинтерите за предстоящата бурна любов в затвора.
86
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ei do kakvo polojenie ni dokaraha da izto4vame bankomati ot afrikanski darjavi!!!! Ta pitam rodnite politici nie darjava ot koi svqt sme?????/
85
0
 
14
 
! Отговори
Гошо преди 11 години
Ако на власт беше още режима на *** Амин, със сигурност щяха публично да ги обезглавят.
84
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съмнява ме да влязат в затвор. Тия изгладнели африканци и за 100 евро ще ги пуснат.
83
0
 
10
 
! Отговори
Хрътка преди 11 години
Малееееее, сега и бели и черни ще ни намразят...
82
0
 
5
 
! Отговори
ivan преди 11 години
Sega vanshno 6te im pomogne da se izmaknat i poznayti s kakvi pari.
81
2
 
9
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
Понеже и аз съм донякъде български възпитаник ,още от Бг. се научих от един приятел как да влизам в чужд комп от дистанция ! Преди малко реших да се възползвам от тези познания и влязох в компа на един обирджия на банкомат ,в момента си чатеше с един свой колега , планират следващият удар да е в УАГАДУГУ ! Между нас да си остане !
80
1
 
10
 
! Отговори
трм преди 11 години
Марче много е лесно да се оправдаваме с турците, а за 23 години чисто бългаско управление защо се движим назад ?
79
4
 
6
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ ДО 83 преди 11 години
"Ние създаваме език и култура ,които ти очевидно си овладял много добре .Браво". Ами ние турците сме отворени към света и особено много обичаме да учим езици и култури ! Много добре ,че оценяваш това наше качество !