Ромни прие номинацията на републиканците за кандидат-президент

Америка се нуждае от работни места, много работни места, заяви той
Обновена: 31 авг 2012 09:34 | 31 авг 2012 09:32, Елка Василева
10
Ромни прие номинацията на републиканците за кандидат-президент
Мит Ромни с номинирания за вицепрезидент Пол Райън. Снимка: Reuters

Мит Ромни прие номинацията на своята Републиканска партия да бъде неин кандидат на президентските избори през ноември.

В речта си пред националния конгрес на партията той призова съгражданите си да му помогнат за възраждането на американската икономика и създаването на милиони работни места. Ромни помоли избирателите да превъзмогнат разочарованието от управлението на президента демократ Барак Обама и да се присъединят към него във
възстановяването на обещанието на Америка. Ораторът каза, че ще работи за обединяването на разединената страна, която е повярвала на обещанията на възвишената кампания на Обама, но вече е загубила надежда, че тези обещания ще се изпълнят.

Още по темата

"Онова, което е нужно днес на нашата стран,а не е сложно или неразбираемо. Не е необходимо да се съставя специална правителствена комисия да ни каже от какво се нуждае Америка. Америка се нуждае от работни места. Много работни места", заяви Мит Ромни.

Преди това делегатите на конгреса в Тампа, Флорида, изслушаха редица приятели и роднини на Ромни, които го обрисуваха като човечен и като страстен човек - част от тридневните усилия на конгреса да опровергае обвиненията към кандидата, че е студен и официален, посочва Ройтерс.

Речта на Мит Ромни, която слага началото на двумесечния финал на предизборната му кампания преди вота на 6 ноември, бе гледана от десетки милиони телевизионни зрители, някои от които за пръв път спираха погледа си за по-дълго върху бившия губернатор на Масачузетс, допълва агенцията, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Републиканската партия харчи парите на американския данакоплатец за гласове на българските роми! Еврейският политически опит е установил че това дава резултат.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
щатските дългове самного повече от 16 трилиона
7
0
 
0
 
! Отговори
емо преди 11 години
щатските дългове не са никакви инвестиции .посвета се разхождат 900 трилиона долара във вид на тоалетна хартия и в много близко бъдеще когато доларът съвсем престане да бъде резервна валута тези пари и америка ще струват нищо.паразитът сащ икомпания капиталистически държави се крепят само и единственно на това че крахът им ще повлече и останалия свят .затова ги траят още....
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От 5 друг въпрос че самото Щатско правителство като издадетел на тези ценни книжа дължи по тях лихви и главница , но ако не знаеш за инвеститорите по света инвестцията поне досега в американски ценни книжа си е най- сигурната инвестиция на земята.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Напротив всичките 16 трл.са инвестиции , както за самите гражадани щатите , така и за ФЕД , за ЕС и Централната европейска банка , лекциите по икономика струват скъпо да знаеш
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
taka e ama 16 triliona ne sa
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
do 2 това са инвестиции на цитираните от теб страни и ти да би иамл възможност би инвестирал в Щатски ценни книжа ама нямаш такава възможност.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
16$triliona dalg 1200milarda na KITAI 122miliarda na RUSIA
1
0
 
4
 
! Отговори
Голда Меир преди 11 години
Хайде вземай властта, че войната в Иран те чака.