Първият европейски кмет със забрадка

Това е голяма победа на демокрацията, казва Амра Бабич
Обновена: 11 окт 2012 11:17 | 11 окт 2012 07:04, Екип на Dnes.bg
232

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още по темата: забрадкаАмра Бабич
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
2
 
9
 
! Отговори
дядо преди 11 години
честито ***.....рии в българия това ви чака ако още се влачите зад така наречения евросъюзте тях си немогат да защитят та нас лиислямизирани и *** народи това е нужно на братята американцилесно се управляват и се избиват помежду сивсяка цивилизована държава е заплаха за тяхкакто стана в ирак египет либия а сега искат и сирия
133
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
V BG dalech ne e tolkova zle kolkoto obshtiq Bulgarin se opitva da go napravi.
132
4
 
7
 
! Отговори
до200 преди 11 години
И в мюсулманския свят има окултисти,които мечтаят за световното правителство на антихриста,който няма да представлява никоя от съществуващите религии,но новата(единствена)световна сатанистка религия.Нещата се работят по някакъв план ,а масите просто се водят.Разбира се нещата се доведоха до критичната точка с ционисткото окупиране на Палестина и обявяване на европейските ционистки заселници за"Израел"от Библията.
131
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Живота се развива и не може вчерашното да е актуално днес. Мюсюлманите незабавно да се откажат от: Ел. ток, климатиците, радиото, телевизията, телефоните, леките коли, самолетите, корабите, компютрите и медицинската помощ - ултразвуци, упойки, рентген. Да си спазват традициите, когато са си чистели д-то с пясък и са яздели камилите. Когато го направят, ще възприема "етническите им особености" като педофилия, полова сегрегация и убийствата "на честта".
130
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не съвсем точно драги197.Ционизмът е в настъпление срещу ислямството,като по-костеливия орех изпозвайки т.нар.християнство да му свърши работата.КРАЙНАТА ЦЕЛ Е УНИЩОЖЕНИЕ НА ХРИСТИЯНСТВОТО .Говоря за окултния ционизъм,който ще оглави световното правителство.
129
0
 
9
 
! Отговори
Относно Пазарджик преди 11 години
*** искали ли са разрешение, за да организират шествие? За такива масови прояви на обществено място /шествие или митинг/ се иска позволение от МВР. Ако не са имали разрешение, защо не са в кауша?!Иначе, всеки може в деня на някой празник да организира шествие. Ако имаха разрешение и просто вървяха по улицата, изричаха благословии и пееха религиозни песни, чийто текст не призовава към нетолерантност, никой нямаше да им каже нищо. Но какви са тези арабски одежди?! Те не са традиционни за Бг!
128
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голяма победа на демокрацията.Още ли има заблудени,които си правят илюзии и не разбират ,че исляма е в настъпление срещу християнството.Вижте какво става в Пазрджик.Има клип в АКТУАЛНО.БГ
127
1
 
5
 
! Отговори
до193 преди 11 години
Но изглежда,че и при други религии е подобно.Примерно жените на ционистките заселници в окупираните палестински територии много често са забрадени и то млади жени ,въпреки,че е от различни подбуди примерно от християнско забраждане в църква и от възрастни главно жени във всекидневието.
126
1
 
8
 
! Отговори
до193 преди 11 години
Хубав въпрос и според християнството жена,като се моли трябва да си покрива главата си в църква или да си подстриже много къса косата(1 Коринтяни11:4-15).Аз съм за свободата на жената след молитва да реши дали да носи забрадка или не.
125
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я разбирачите да ни светнат - на коя икона Дева Мария е без забрадка???
124
1
 
4
 
! Отговори
до бррр 190 преди 11 години
Ааа,има някои разлики.Да вземем три такива страни.ИРАН-това черно забулване не харесвам но имат 8%жени в Парламента при средно световно13% и право да гласуват.САУДИТСКА АРАБИЯ,водеща борбата за демокрация в Сирия-жените не могат да гласуват,както и да карат кола и излизат без придружител.СИРИЯ пък има национален женски отбор по футбол,та не е както казваш,че жените в мюсулманския свят не са никои навсякъде.
123
2
 
16
 
! Отговори
бррр преди 11 години
Босна и Херцеговина няма нищо общо с Европа. Новината за тях е, че жена е избрана. В ислямския свят жената няма права и е никоя.
122
0
 
9
 
! Отговори
новината е... преди 11 години
Новината е,че в преобладаващо мюсулманско население жена е избрана за кмет или,че носела забрадка?Защото,ако видим в цялото европейско ръководство колко носят кипа,това заслужава по-дълга статия.Радва се жената,благодарение на бомбардировките на НАТО над сръбската армия,ето имат си кметица със забрадка.
121
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредната изява на невежеството ти! Поговорката е "На всяка манджа мерудия". Но не си струва да се занимава човек с такива като теб, защото унизи ли се да спори с ***, се принизява до неговото ниво.
120
3
 
1
 
! Отговори
@169 преди 11 години
Ломоносов и Менделеев,профанино безроден и полуграмотен
119
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е-ех, нещастни "тракиецо", ти си толкова "Обедителен", колкото и неграмотен!
118
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Берлин 2050 година.Германски полицай проверчват документите на гражданин.Полицая Али се объща към колегата си :"Мустафа виж този каква смешно име има Конрад."
117
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До туранска БъТова на "тракиеца" ли го обясняваш? Не си прави труда! Той е полкова ***, че едва ли ще го разбере. Вероятно дори си мисли, че като пише само с главни букви е по-убедителен.
116
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
xaxa Mongolskite Slavani
115
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kvo se prai6 na lud be Mongo-Bongo , are begai u Sibir