Нови 4 жертви на стрелба в САЩ

Сред убитите в Лонгмънт, щата Колорадо, има и дете
18 дек 2012 21:22,
119
Нови 4 жертви на стрелба в САЩ
Снимка: Ройтерс

Четирима души бяха убити днес при стрелба в жилище близо до американския град Лонгмънт, щата Колорадо, съобщи ИТАР-ТАСС.

Около 4 часа сутринта местно време на телефон 911 се обадила жена, която съобщила за стрелба. След няколко секунди операторът чул виковете на жената и шума от стрелба, после слушалката взел мъж, който казал, че ще сложи край на живота си, и последвал още един изстрел, съобщиха от местната полиция.

Пристигналите на мястото специални полицейски части намерили в жилището четири трупа, включително на дете.

По първоначални данни на полицията причината за разправата може да е семеен скандал.

В САЩ, където втората поправка на конституцията дава право на гражданите да притежават и носят оръжие, подобен вид трагедии застрашително зачестяват, отбелязва ИТАР-ТАСС.

На 14 декември в град Нютаун, Кънектикът, беше извършено едно от най-потресаващите масови убийства в историята на страната. 20-годишен мъж разстреля 26 души, 20 от които деца, в начално училище в града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още по темата: стрелбаубитиСАЩ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
0
 
! Отговори
савов преди 11 години
Това е то.Това следва от американско-холивудската култура.От културата на кокаколата и макдоналдс и рапа и хипхопа.По филмите се избиват хора яко мухи избиват ,е идва един момент когато това се превнася и в реалния живот.Дано тази империя на злото се разпадне по скоро!
92
0
 
1
 
! Отговори
до 102 от славянин преди 11 години
Въобще не става въпрос за ходене или неходене в САЩ, а за зомбираното пропагандиране на техните ''ценности'' от ''нашите'' безродни и продажни властници! Ти като си почитател на техните ''ценности'' си вземай еднопосочен билет за там и се наслаждавай на ''ценностите'' им без да ни ги налагаш!
91
0
 
1
 
! Отговори
славянин преди 11 години
Тази ''елитна'' нация е напълно сбъркана - естествен резултат от противоестествения и живот във всяко отношение! Обаче нашите властници постоянно ни бутат при нейните ''ценности''!
90
0
 
4
 
! Отговори
Mirth преди 11 години
Ми те от деца са на ''Прозак'',''Золофт'' и др.,к'во няма да им изтрещяват главите
89
1
 
4
 
! Отговори
smarfieta преди 11 години
MRAZQ MRASNITE AMERIKANCI
88
1
 
4
 
! Отговори
морски преди 11 години
Така им се пада на американците,те как избиват безнаказано хиляди невинни жени и деца по света всяка година,каквото повикало такова се обадило!!!
87
1
 
4
 
! Отговори
ЗАЩО преди 11 години
от 20.07.2012 до днес имаме точно 50 жертви на безразборна стрелба в САЩ. 50!Е, вече е време Обама да внесе своя Патриот акт за строг контрол над притежанието и носенето на оръжие. Така се правят нещата..дай на народа кръв и зрелище.. Реално погледнато ''никой'' не знае какво се случва, няма мотив. Никой не казва защо се случва точно сега, защо в САЩ..да не би само там хората да имат оръжие? Да не би преди 50 години да не е било така, пък не е имало такива случаи? Защо?
86
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нека направим резЮме:20.07 Колорадо (киносалон, Денвър), Джеймс Холмс - 12 жертви05.08- стрелбата в сикхски храм в американския щат Уисконсин, 7 жертви14.12- Кънектикът, Ланза - 27 жертви16.12- Калифорния - мъж откри стрелба в пакинг на МОЛ, без жертви18.12- Колорадо, ?, - 4 жертви1ви път е случайност, 2ри съвпадение, но това вече смърди. Какво става? Какво следва?САЩ са преживели и Голямата депресия, но дори и тогава такава изродщина не е имало.Следва изземване на оръжието и робство...
85
12
 
2
 
! Отговори
hes преди 11 години
Който не харесва САЩ - просто да не ходи там! А на соц.-пропагандаторите ще предложа да емигрирт в КНДР /Северна Корея/ - там ще си намерят лелеяния "тато"
84
2
 
10
 
! Отговори
земеделец преди 11 години
това е най-тъпата, дебела, грозна и крадлива нация паразитираща върху цялата Земя, за тази болест няма измислен лек.......
83
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ае кв'а е тая държава бе,за пример все се дават, да ги догонваме сме били тръгнали, от тях да се учим на демокрация! Е, немо що, то е цяло чудо ако живееш там и останеш жив, съвсем случайно! Ама ще ни изпращат американски военни да ни пазят нас, разбираш ли? Те тях си не могат да опазят, отделно изтребват цели нации, колко невинни дечица избиват постоянно в Близкия Изток.Непонятно ми е как някой може да се гордее, че живее в америка?Емигрант-скитник нещастен, живеещ във фургон.
82
0
 
7
 
! Отговори
До 82: преди 11 години
Да, Обама строи около големите градове центрове за временно задържане; сега започва и кампания за отнемане на оръжието от населението..изглежда САЩ се подготвят за евентуални размирици.Жалко за жертвите!
81
2
 
7
 
! Отговори
ШВЕЙЦАРИЯ преди 11 години
Там държавата се грижи всеки гражданин да е въоражен и да премине през военно обучение, супер облекчени са и законите за закупуване на оръжие както и цените... по-милитаризирани са дори от САЩ! Е? Проблема не е в оръжията, а в хората. Робите не притежават оръжия, навсякъде където държавата е разоръжавала последват масови репресии и убийства - Камбоджа, СССР, Третия Райх...
80
1
 
10
 
! Отговори
КАКВО СТАВА? преди 11 години
Нека направим резЮме:14.12 - Кънектикът, Ланза - 27 жертви16.12 - Калифорния - мъж откри стрелба в пакинг на МОЛ, без жертви18.12 - Колорадо, ?, - 4 жертви1ви път е случайност, 2ри съвпадение, но това вече смърди. Какво става? Какво следва?САЩ са презивели и Голямата депресия, но дори и тогава такава изродщина не е имало.
79
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хубаво е всеки човек да си има оръжие, но не е добре ако не знае какво да прави с него!
78
3
 
17
 
! Отговори
Пачо преди 11 години
Някак оставам с впечатлението че някой хора си мислят че това се случва в САЩ защото имат прекалено свободен достъп до оръжие. В русия оръжието на глава от населението е много повече ( незаконно но е повече ). Да не говорим за кавказкия регион където ако нямаш поне карабина с няколко хиляди патрона не си никакъв мъж а нещастен ( това е традиция там ). Просто хората не са толкова превъртели. Така че не точно свободния достъп е проблем на краварите.
77
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако в България се продава свободно оръжие, депутатите ще влязат в червената книга :))))
76
1
 
9
 
! Отговори
:D преди 11 години
съжалявам, че ще го кажа, но Апокалипсиса почна в Америка... тея се самоизпотрепаха.
75
2
 
8
 
! Отговори
макето преди 11 години
Янките бая прекаляват с кръкането и дрогата напоследък
74
1
 
6
 
! Отговори
до 93 преди 11 години
анонимен, това в америка само американците го мислят за демокрация ... всъщност имат точно толкова демокрация, колкото и руснаците например