Нови 4 жертви на стрелба в САЩ

Сред убитите в Лонгмънт, щата Колорадо, има и дете
18 дек 2012 21:22,
119
Нови 4 жертви на стрелба в САЩ
Снимка: Ройтерс

Четирима души бяха убити днес при стрелба в жилище близо до американския град Лонгмънт, щата Колорадо, съобщи ИТАР-ТАСС.

Около 4 часа сутринта местно време на телефон 911 се обадила жена, която съобщила за стрелба. След няколко секунди операторът чул виковете на жената и шума от стрелба, после слушалката взел мъж, който казал, че ще сложи край на живота си, и последвал още един изстрел, съобщиха от местната полиция.

Пристигналите на мястото специални полицейски части намерили в жилището четири трупа, включително на дете.

По първоначални данни на полицията причината за разправата може да е семеен скандал.

В САЩ, където втората поправка на конституцията дава право на гражданите да притежават и носят оръжие, подобен вид трагедии застрашително зачестяват, отбелязва ИТАР-ТАСС.

На 14 декември в град Нютаун, Кънектикът, беше извършено едно от най-потресаващите масови убийства в историята на страната. 20-годишен мъж разстреля 26 души, 20 от които деца, в начално училище в града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още по темата: стрелбаубитиСАЩ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
2
 
7
 
! Отговори
Няма страшно преди 11 години
Щатите са голяма държава - над 300 милиона. Има и да се избиват едни - други, има и да остане.Те са за естествения отбор - открай време ...У нас е по-зле, че като се гръмнат двама, Националният статистически институт (НСИ) веднага трябва да обяви тревожно новата демографска ситуация ...
72
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ-извор на зло,упадък,перверзност и лудост !
71
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе тия не останаха.....
70
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки взима пример от тия преди него и така... Страшна работа.
69
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Samo se chudq ot kade si izsmukaha tazi novina. Specialno pregledah vsichki novinarski US saitove, ami nqma takova neshto. Ili vajnoto e : Krav da se lee tam v USA, che na nas mnogo ni e kef.
68
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
25 вземи се пообразовай малко.май говориш за австралия.иначе знаем в коя държава престъпниците не влизат в затвора и управляват гении като теб
67
11
 
2
 
! Отговори
Емигрант преди 11 години
До84Само защото Българските сайтове се ровят в Американските новини! А иначе злобата няма да ти помогне!
66
3
 
5
 
! Отговори
Емигрант преди 11 години
До82 Може би си прав! Натиска е огромен. В същото време тук това е огромна индустрия! Не знам как може да стане . Аз мисля че е невъзможно. Може и да греша.В магзините за оръжие ВИНАГИ има опашки, купува се на поразия!Но за съжаление стават и такива неща *** да избиват невинни.След случая с децата продажбите скочиха с 100% заради страха че някои оръжия ще бъдат забранени!
65
2
 
4
 
! Отговори
nikoi преди 11 години
v na6eto milo ote4estvo umitat pove4e hora vseki den na glava ot naselenieto otkolkoto v USA.na nas ne ni trebva orajie v Bulgaria .Zavista i omrazata 5te zatrie vsiki sled nekoya godina.A ubistvata v Amerika naprimer nikoga ne sa spirali.....
64
7
 
20
 
! Отговори
До Емигрант преди 11 години
Ей - кво ровиш по българските сайтове - чети си американските като са толкова готини. Щом не ти харесва тука, кво постоянно се вреш - никой не ти иска мнението. Или може би искаш не толкова нас, колкото себе си да се убедиш, че не си се прецакал като си емигрирал. Като си лузър който не може да се реализира и търси лесното (естествено вечно лесно няма), това си е лично твой проблем. Айде бегай от тука да си ръсиш мъдростта във форума на CNN.
63
0
 
1
 
! Отговори
jan преди 11 години
до77моряшка работа
62
2
 
15
 
! Отговори
Хъмн.... преди 11 години
Още преди 4-5 год в едно българско издание, занимаващо се с геополитически анализи - казва се "Строго секретно", споменаваха за това, че в щатите предстои мащабна кампания за отнемане правото на свободно притежаване на оръжие от гражданите, за да се предпази властта от народни вълнения. Казаха също, че в идните години рязко ще нарастват случаите на психопати стрелящи самоволно, придружени със засилен медиен шум, който да настрои населението против правото му да носи оръжие.
61
4
 
6
 
! Отговори
Емигрант преди 11 години
До79 Има, Българския НЕ емигрант . Той е добре САМО ако другите са зле!
60
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия се изпотрепаха. Те т'ва си е пълна демокрация.
59
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма по-бедно и озлобено животно от българския емигрант
58
18
 
13
 
! Отговори
Емигрант преди 11 години
Не ревете за САЩ, а излезте на улиците и си оправете съдебната система! А след това като започнете да купувате с една надница 150 литра бензи ще забравите форумите........ Дано стигнете днешното ниво на САЩ скоро!!
57
1
 
1
 
! Отговори
До76 преди 11 години
Къде ти плащат с нови долариКЕШ?
56
2
 
5
 
! Отговори
jan преди 11 години
58Много държави искат да се освободят от фалшивия обезценен долар, и затова видяхме какво стана с Либия. Следва Иран и другите да му мислят. От 5 години ми плащат със съвсем новички долари с поредни номера. Печатницата им бълва хартия без покритие. И бум в един момент балонът се спуква и оставаш с тоалетна хартия в ръцете.
55
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вие си мислите, че американците са виновни за вашите проблеми, но не е така. Сами сте си виновни. Живота не е само ядене и пиене, както си мислите вие.
54
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До revlioНещо ти е трудно да пишеш на български. Да не си от американското посолство ?