Путин връчи руския паспорт на Жерар Депардийо

Актьорът е на частно посещение в Русия
6 яну 2013 09:51, Елка Василева
250
Путин връчи руския паспорт на Жерар Депардийо
Жерар Депардийо. Снимка: архив, Reuters

Президентът Владимир Путин се срещна в Сочи с киноактьора Жерар Депардийо, който е на частна визита в Русия, и му връчи руски паспорт, съобщи говорителят на руския държавен глава Дмитрий Песков, цитиран от ИТАР-ТАСС.

По време на кратък делови обяд двамата са обсъдили въпроси, свързани с бъдещото излизане на екраните в Русия на филма за Григорий Распутин, в който французинът играе главната роля. Гостът е разказал за своите творчески планове.

Владимир Путин подписа указа за даване на руско гражданство на Депардийо в четвъртък. В писмо до руските журналисти актьорът изрази радостта си и заяви, че обожава Русия и руската култура.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
0
 
17
 
! Отговори
? преди 11 години
Познавам французин ,роден в южна Франция . Казва , че обича Франция , и когато си отива , това не е повече неговият роден град - пълен с Араби !
175
0
 
17
 
! Отговори
Протест преди 11 години
208. Знаеш ли кое ги кара да бягат .Не харесват Франция , пълна с Араби , които непрекъснато искат някакви права !Какво искат французите : " Върнете си ни Франция обратно " !!!! И Френското правителство го знае много добре .
174
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БОГОЯВЛЕНИЕ!
173
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Започна се голямата игра. Кой друг освен руснаците я може.
172
2
 
25
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
Предчувствам отлив на милиони и милионери от фалиращия Запад към Русия. Блазе им на руснаците.
171
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цял ес ще направи френския данък за богатите, а Русия като извън ес и извън данъка ще насъбере още сума ти депардийовци. Става хипер богата и с най-стабилна база за НОВО ляво. Капитгализмите вече се давят в блатото. Връщане назад нЕма. И нема да му дойде времето.
170
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да здравствует руский гражданин Жора Депардиев! :)))
169
2
 
21
 
! Отговори
204 преди 11 години
Водката свърши, но до грамофона не мога да се добера.Ще чакам да се извърти плочата с руски романси, а през това време ще възстановя кондицията си.
168
2
 
21
 
! Отговори
до 204 преди 11 години
спри водката брато
167
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жерар можеше да избере и друга страна да се прави на интересен, но избра Русия.Това не е спонтанно.Привикнахме покрай СССР да възприемаме Русия като пияна тежко въоръжена комунистическа мечка, но автентичната Русия е изпълнена с неповторима духовност, извираща от необятната руска душа и нещо божествено и необяснимо.
166
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен666 преди 11 години
"Жерар Депардийо (на френски: Gérard Depardieu) е руски актьор и режисьор от френски произход." цитат от уикипедия.... звучи меко казано СМЕШНО :D
165
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Скоро ще стане Жоро Пръднята. Старческата сенилност не прощава, а този обича чашката и обилното похапване.
164
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Tova go pise vestnik Trud В отговор на Депардийо: Зелените във Франция предложиха гражданство за *** Riotавтор(и): Труд онлайн, прочитания: 759, коментари
163
0
 
21
 
! Отговори
5 преди 11 години
Всичко е игра,всичко е спектакъл........
162
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Franzia smqta da dade frenski pasporti na *** Rait , v otgovor na Putin.kakva zamena?? edin talantliv i bogat artist za tri narkomanki.
161
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това си една чиста 100 % пропаганда и реклама за Русия. Всеки знае, че който не иска да плаща данъци си регистрира фирма в офшорна зона. Щом Слави Трифонов го може за Деп.....
160
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ne znam dali ste hodili v Franzia skoro, ama tolkova afrikanzi ne bqh vizdal na edno mqsto.I vsichki iskat da ostanat ama da ne rabotqt, na sozialni pomosti,i kakvo iskarat na cherno si e samo za teh, bez danak.
159
2
 
23
 
! Отговори
Истината преди 11 години
В интервю за вестник Nice Matin Бриджит Бардо коментира изявлението за възможното си преместванетов РусияГоворейки за Русия, като страна, от която тя може да получи гражданство, Бардо сподели отношението си към Владимир Путин. "Намирам го много човечен. Той направи повече за защитата на животните, отколкото всичките ни президенти взети заедно. И освен това, там няма Курбан-Байрам", - заяви актрисато.
158
10
 
27
 
! Отговори
Един преди 11 години
Типичен комунист......обичал Русия ама цял живот живее във Франия
157
7
 
25
 
! Отговори
за отвратения преди 11 години
Точно това което направи Депардийо едва ли е надупване а точно обратното.Надупване би било ако остане във Франция и плаща някакви безумни данъци защото някой си е решил че така ще се хареса на бедните.Защото както и да го погледнеш 75% данък си е безумна история,в една фирма например процентите между равноправни съдружници е горе долу 50 на 50 а тая тъпотия която направи френското правителство е все едно държавата да шеф на богатите а те шефове не обичат.Така че още хора ще се изнесат.