Путин връчи руския паспорт на Жерар Депардийо

Актьорът е на частно посещение в Русия
6 яну 2013 09:51, Елка Василева
250
Путин връчи руския паспорт на Жерар Депардийо
Жерар Депардийо. Снимка: архив, Reuters

Президентът Владимир Путин се срещна в Сочи с киноактьора Жерар Депардийо, който е на частна визита в Русия, и му връчи руски паспорт, съобщи говорителят на руския държавен глава Дмитрий Песков, цитиран от ИТАР-ТАСС.

По време на кратък делови обяд двамата са обсъдили въпроси, свързани с бъдещото излизане на екраните в Русия на филма за Григорий Распутин, в който французинът играе главната роля. Гостът е разказал за своите творчески планове.

Владимир Путин подписа указа за даване на руско гражданство на Депардийо в четвъртък. В писмо до руските журналисти актьорът изрази радостта си и заяви, че обожава Русия и руската култура.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
14
 
21
 
! Отговори
До 14 преди 11 години
И кои купуват жилища тук - руските мутри. Все едно да се похвалим, че българските мутри си купъват жилища в Испания - голям праз! Че в Москва е супер скъп начина на живот и мутрите си правят каквото си искат. И как няма да дава по 10 бона за дете, като такава демографска криза ги тресе, че не е истина. Мюсюлманите яко ги превземат и искат да се отделят, а руснаците не раждат. И не пият защото им е много весел живота, а са алкохолизирани от много тежък и труден живот, та смятай какъв "рай" е.
15
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 24Политиците се сменят, срамът обаче остава за цял живот.Обикновеното определение за такива хора е 'родоотстъпник'.
14
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 13 - "***", това което ти е взела природата никой не може да ти го даде!
13
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Новото му име е Депардиов :))Между другото, да откажеш да бъдеш гражданин на държавата си заради пари е доста ... руско :))
12
3
 
40
 
! Отговори
Shark преди 11 години
Браво на Депардийо! Човека си отстоява правата. Изкарал си е парите с честен труд, откъде накъде ще му ги взимат. Този ЕС вече се самозабрави, повече хора трябва така да постъпят. Да си изнесат парите от страните от ЕС. Лапачи некадърни, събрали се там някакви нехранимайковци в измисления европарламент и се чудят как да откраднат парите на хората. Ама не само българите се оказахме търпеливи, май май и зап. европейците вече се кротнаха. Уж стачкуват ама - кучето си лае, кервана си върви.
11
0
 
25
 
! Отговори
bg преди 11 години
Golem kef 4e bude ako se okaje 4e general Petreus i Kondoliza Rice sa rabotili za Rusia.
10
11
 
24
 
! Отговори
До 5 преди 11 години
Направо им се из*ра :) Нищо че у Франсето вземат заплати в пъти по големи от руснаците и в най- затънтеното село имаш адекватна инфраструктура, нормален стандарт на живот, качествено здравеопазване и образование. А в Русия една Москва и един Санкт- Петербург, другото мизерия, алкохол и бой. Да не говорим колко руснаци си мечтаят за френско гражданство, ама нъц, само на туристите им дават визи, другите ги режат и не ги е*е. Пък французин да иска руско граждансво - виждаме каква сензация е.
9
1
 
18
 
! Отговори
dark elite преди 11 години
do 6ti mai si nai golqmata otrepka.D ist voll mit proleten wie du.
8
8
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Москва е 12 000 000 средните заплати са НАД 1200 ЕВРО Бедна Русия икупи над 380 000 жилища в България Богарите българи НЯМАТ и 380 000 нови коли .Смях ,това е като гол туземец да обсъжда кралска дреха .Българите сме ,,малък но *** народ ако не е вярно нямаше да избираме мутри и разни лузъри да ни карадат 23 години .*** може да е всякакъв но дава по 10 000 долара за родено дете и руснаците ревът от ниските си пенсии --поне 300 евро ,че не стигали за нищо .А в България са по 70 евро
7
3
 
19
 
! Отговори
bg преди 11 години
Amerikanskite sataninski fanatizirani nacisti dadoha pasporti na hiljadi i hiljadi sportisti,muzikanti i u4eni,a vie revete 4e Rusia dala edin pasport.Ne vi li e malko sram?
6
27
 
25
 
! Отговори
мойсей преди 11 години
Феодалното джудже от азиатския мастодонт има нужда от тая реклама! Безродника, предпочитащ парите пред отечеството си има нужда от милостинята на джуджето! Интересите се намират....
5
16
 
20
 
! Отговори
москвич преди 11 години
Моля всички в Русия, само мелионите своите взимайте със себеси. Ще спечелите една шишарка сред очите! Чакаме ви!
4
43
 
27
 
! Отговори
From Germany преди 11 години
Подобни *** като Депардийо от край време ги е имало и ще ги има. Важното е интелигентните руснаципродължават масово да емигрират на Запад а това че шепа западняци са решили да станат руски граждани нищо не значи. Но много е красноречива причината поради която типове като Депардийо са решили да идат в Русия??? Кучето си лае, Керванът си върви.
3
17
 
22
 
! Отговори
Москвич преди 11 години
Жерар се събудил след среща на Нова Година и казва:"Кой беше със менен на праздника, кажете на мен, за що съм станал Руснак?"
2
11
 
53
 
! Отговори
Славянин преди 11 години
Един ден всички жители на Земята ще бъдат командвани от господстващата славянска раса. Русия е държавата където всеки иска да живее. Ние сме на прав път
1
4
 
52
 
! Отговори
смях преди 11 години
Много западняци ще избягат на изток!!!