Конфискуваха рекордна пратка експлозиви за ивицата Газа в Египет

Само за три месеца са заловени 5 тона експлозиви
20 яну 2013 15:03, Петя Славова
3
Конфискуваха рекордна пратка експлозиви за ивицата Газа в Египет
Снимка: БТА

Египетските власти са конфискували рекордна пратка експлозиви, предназначени за контролираната от Хамас ивица Газа ,предаде ДПА, като се позова на египетски представители.

Един тон експлозиви са били намерени в камион при проверка на пропускателен пункт между континентален Египет и полуостров Синай, пише БТА.

В последните три месеца полицията в Египет успя да конфискува общо 5 тона експлозиви, разглобени ракети и автоматични оръжия, предназначени за палестинската територия. Смята се, че те идват от Либия и са вкарвани в ивицата Газа от банди, действащи на полуостров Синай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Vesso преди 11 години
За това ли отиват парите от хуманитарните помощи за Палестина?
2
0
 
0
 
! Отговори
объркан свят преди 11 години
Тероризмът трябва да се бори,ясно е!Рекох си,иранска му работи,после чета,че Морси кани Ахмадинеджад на визита в Египет през февруари,ако е той що да го кани?А то било от нова ,демократична Либия...Ал Джазира от 14 януари цитира бунтовници в Сирия,че при отблъскването им от военна сирийска база ,сложили ръка на оръжие,което"щяло да промени играта".Не обясняват как,както и ми е необяснимо как въпросните обявени за терористи си дават интервюта...
1
0
 
0
 
! Отговори
mr.killerчи преди 11 години
България е виновна. Тук актовете на насилие са големи , от тук идва всичко, насаждаме толкова омраза и толкова неща дискриминационни, за палестина и сирия заради нас всичко. Как може да сме такива етнически омразници?