Мезонет за 256 млн. паунда строят в Монако

Апартаментът ще разполага с частна водна пързалка и басейн
27 мар 2013 21:32, Бойчо Попов
48
Мезонет за 256 млн. паунда строят в Монако
източник: Odeon Tower

Мезонет на няколко нива в Монако е на път да се превърне в най-скъпия жилищен имот на кв. м в света след пускането си на пазара догодина, пише Sky News.

С височината си от 170 м Odeon Tower ще бъде втората по височина сграда на средиземноморското крайбрежие. В кулите-близнаци ще има 70 луксозни апартаменти с 1 до 6 спални. На последните етажи ще има и два дуплекса, както и мезонет с площ от 1200 кв. м.

На последното ниво на сградата ще бъде изграден зашеметяващ мезонет на няколко нива с площ от 3300 кв. м, частна водна пързалка и басейн. Експерти прогнозират, че цената му може да достигне 256 млн. паунда.

Всеки апартамент ще разполага с френски прозорци и тераси с панорамна гледка към Монако, плажа Ларвото и Лигурско море.

В сградата ще има и руски и турски бани, няколко басейна, частни спа съоръжения, портиер, лимузини с шофьори и кино. Обитателите ще могат да поръчват камериерски услуги с устройства с чувествителен на допир екран от всеки апартамент.

Работата по кулите започна през 2009 г., като се очаква структурните дейности да завършат до юли 2013 г., след което започва оформянето фасадата. Пускането на сградата е планирано за юли 2014 г.

Още новини за луксозни стоки четете в Investor.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: луксозни имоти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пълна глупост е това.. дори и за тези, които имат пари. Да предположим, че едно хубаво жилище там струва около 2 милиона евро /само предположение/. Аз например имам пари и 10 дни в годината ги изкарвам в Монако. Ако съм на хотел и плащам по 5000 евро на нощувка, то това правят 50 000 евро. Защо да давам 2 милиона за къща/апартамент, при положение, че цената се равнява на 40 години нощувки в хотел? А къде са 256 милиона паунда?! За тия пари ще си купя 5 замъка...
39
1
 
2
 
! Отговори
Взимам го преди 11 години
Супер е мястото, ще го ползвам като си взимам отпуската за седмица две на година.
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Безпределни са малоумието и лакомията на малоумието! Такива лудости ги лекува само шепата пръст. Единственият начин да се спре глобалнотго замърсяване.
37
0
 
5
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
170 метра, ами, че то на такава височина постоянно ще се клати и плиска басеина, ааа, не мерси кои ще бърше.........
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И после криза било а ,за кой обаче?
35
0
 
13
 
! Отговори
АЗ преди 11 години
СУПЕР..МОЖЕШЕ ДА НАПРАВЯТ АПАРТАМЕНТ ОТ 10 ХЕКТАРА..С КОННА БАЗА..ГОЛФ ИГРИЩЕ..РЕЗЕРВАТ ЗА ЛОВ..САМОЛЕТНА И ХЕЛИКОПТЕРНА ПЛОЩАДКА..ЕЗЕРО..И ДРУГИ ГЛУПОСТИ ЗА ДА СИ ТРЪШНЕ МАЗНОТО ТЯЛО ВЪТРЕ НЯКОЙ КРАДЛИВ ЕВРЕИН..ДОКАТО ХОРАТА МАТ ОТ ГЛАД...БРАООО..САМО ТАКА
34
4
 
2
 
! Отговори
фсб преди 11 години
Бат Бойко се чуди дали да си го вземе, че ше му остане само оше 1 млрд евро в Пвейцария, пък втори мандат няма да има...
33
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бъдещият собственик - арабски шейх, руски олигарх или български политик?
32
0
 
7
 
! Отговори
уса преди 11 години
Тея там не си знаят парите(в буквалния смисъл)само като видите какви яхти и коли се спират в това красиво местенце-наще псевдо новобогаташчета хляб да ядат....не могат да ги стигнат още 500 години.
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
mnogo balgari mogat da si go pozvolqt-Parvanov,Borisov,Dogan
30
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За толкова пари в София построявам 100 етажна сграда.
29
0
 
5
 
! Отговори
Кейн преди 11 години
Че тя кризата да не е природно бедствие,направена е от хора,богати хора,за да станат още по-богати.най-голямата лъжа е,че икономиката е точна наука,просто сбор от някакви правила,които, както и при бейзбола,никой не знае напълно.Междудругото стротелството на такива кули ,не е най-лошото нещо на света-поне отваря работни места,но освен,че стана мода,има и скрито масонско значение-разгледайте добре банкнота от 1 долар
28
1
 
12
 
! Отговори
до 33 преди 11 години
Не разбрахте ли, че 1% от населението на света държи парите ? Защо да не ги даде някой такъв, ясно че няма да си ги носи на оня свят. От имане и преситеност вече се чудят какво да правят. За това от време на време има революции за да се изпусне парата.
27
2
 
7
 
! Отговори
ined преди 11 години
до 30: Цецо е вече "петте апартамента", но с парите от продадения и като сложи малко от парите от заплати спокойно може да го купи, особенно и ако тъста даде някой лев.
26
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва да си най-глупавия човек на света за да платиш толкова за мезонет.
25
12
 
4
 
! Отговори
фгхгй преди 11 години
Цената е за целия комплекс,а не за апартамент,ама кой да чете.От бързане да ревете,пръскали пари за глупости,изкарвали ги с измама.Ха че вас кой ви е спрял?само факта че сте ***,ви е спряло да не крадете.
24
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цецо със 6-те апартамента може да се заинтересува...
23
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кривата на разпределението на богатството става все по-стръмна, което означава, че е въпрос на време всичко да се строши и сгромоляса. Енергията на цялото човечество е впрегната за гевезелъка и прищевките на 0.1 процент от населението. Много малко качествено нови неща не се случват вече. Освен придобивките на информационната епоха, всичко друго е в рецесия.
22
1
 
27
 
! Отговори
СТОЛ преди 11 години
Богатите стават все по богати а бедните все по бедни!Какво им пука на тях за вас, много ясно че ще си правят кефа!
21
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За тия 256 милиона паунда цял комплекс ще му построят бре! С всички екстри! Какви са тия ненормални цени?