Китай чете конско на САЩ

Остро ги критикуват за правата на човека
Обновена: 21 апр 2013 12:46 | 21 апр 2013 12:44,
184
Китай чете конско на САЩ
Снимка: Reuters, архив

Китай разкритикува остро отношението на САЩ към човешките права в отговор на доклад на Вашингтон за правата по целия свят, предаде Асошиейтед прес.

В доклад, публикуван днес в Китай, насилието с огнестрелни оръжия в САЩ се посочва като пример за нарушение на човешки права и се определя като сериозна заплаха за живота и сигурността на американците.

В документа се отбелязва още, че през 2012 г. американското правителство е продължило да засилва наблюдението на гражданите си и че политическите дарения за предизборни кампании имат прекомерно влияние върху политиката на САЩ.

Докладът е на информационната служба на Държавния съвет (правителството) на Китай и той до голяма степен се позовава на медийни съобщения, отбелязва АП.

В документа се отбелязва още, че има сериозна сексуална, расова и религиозна дискриминация в САЩ и че с военните си операции Вашингтон е нарушил сериозно човешките права в други страни като Афганистан, Пакистан и Йемен.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
18
 
3
 
! Отговори
КОСТАС ЛИНКЕ преди 11 години
ЗАЩО РУСИЯ И КИТАИ НЕ ЗАЛЕЯТ СВЕТА С РУБЛИ И ЮАНИ ??? КАКТО САЩ ПРАВИ.ЗАЩОТО ВСЕКИ ЩЕ ГИ ВЗЕМЕ И ЩЕ СИ ИЗБЪРШЕ Г.ЗА С ТЯХ .
36
2
 
19
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Хахах гнусни янки нека ви сега хубаво ли вие с ваште камъни по вашите глави!америка дгд
35
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Китай да коментира правата на човека, не бяха ли те тия които са забранили ютуб в държавата си... Получава се малко - крадеца вика - дръжте крадеца.
34
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Китай е на 5000 години ,а САЩ на 150 Китаеца на българския пазар пуска мартеничка на кирилица ,за да вземе 20 стотинки ,а американеца неможе 50 години да пусне автомобили адаптиран за европейския пазар!Американеца го владеят еврейските банки ...
33
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да си демократ е психическо заболяване,а в чугунена тиква трудно влиза акъл,така че оставете го да си лаят и вярват в санта клаус,в САЩ и конспирации..Тръгнал кой да говори за човешки права хехе,наглеци,смърт на демократите,да живее Китай!!!!!!!!!!!!!!П.П. Всяко действие синко, си има равно по сила и обратно по посока противодействие. Аре чиба.
32
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До КОСТАС КАРАМАНЛИС 33И ? На никой не му пука дали долара или рублата била конвертируема. Всеки си гледа собственият интерес. А и така като гледам и на Русия не й пука особено. Световна сила са, правят каквото си искат, имат си производство, имат си износ, имат си армия. Общо взето можеш само да им пръ*неш на оная работа.
31
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
KRAINO VREME BE6E NQKOI DA IM GO KAJE TOVA V O4ITE .BRAVO NA KITAI.DRUGITE SA BAZLIOVCI I SLUGINAJ.DOLU IMPERIQTA NA ZLOTO USA
30
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Синко не четеш между редовете. Това което празната ти главица симилира е заглавието. А истината е между редовете. истината е, че Китай могат и както виждаш вече си позволяват да критикуват яните. Сори брат ама времето на СЕЩ (съединените еврейски щати) вече отминава.
29
15
 
2
 
! Отговори
666 преди 11 години
Да си заблуден комунист и да ти звучи още Аврора в кухата бетнонна глава не е лесно. Направо недоумявам как развития Западен свят може да бъде мразен, защото хората са създали общество и порядък преди стотици години, развили за производство благодарение на технологии и са постигнали икономическо господство. Ама мие обичаме да сме с *** и мотика, за да може после да страдаме колко сме онеправдани.
28
1
 
15
 
! Отговори
. преди 11 години
Абе какво му се обяснявате на тоя ***, който се е е влюбил във всичко гръцко , но пък непрекъснато е в българските форуми , вижте че е неграмотен , мисли си че гръцкото наименование за българи има нещо общо с латинското за вулгарен ... няма надежда за ***.
27
6
 
18
 
! Отговори
до Костас и днм преди 11 години
Българите мразят САЩ заради идиотската и античовешка система на управление, която ни натресоха след 10.10.1989. ИСКАМЕ СИ БАЙ ТОШО И РУСИЯ, С ТЯХ НИ БЕШЕ ДОБРЕ, ИМАХМЕ МАЛКО, НО ДОСТАТЪЧНО, А ЖИВОТЪТ НИ БЕШЕ СИГУРЕН И СПОКОЕН. И тъй като бай Тошо не може да се вдигне от гроба, май ще е най-добре Путин да ни управлява, щото наще политици ги видяхме какво могат за 23 години - само да лъжат и да лапат.
26
1
 
26
 
! Отговори
ПРАВИ СА преди 11 години
Американските Конгресмени , с изкуствени зъби и Прически се самозабравиха .Те натискат копчето на бомбите за да си платят пломбите на зъбите шините на децата си .Тази нация САЩ се самоизяжда .
25
24
 
1
 
! Отговори
КОСТАС КАРАМАНЛИС преди 11 години
ЗАЩО ДОЛАРА И ЕВРОТО СА КОНВИРТИРУЕМИ НА ВСЯКА ТОЧКА НА ПЛАНЕТАТА---ОТ НАУРУ И УГАНДА ДО ГРЕНЛАНДИА И МАДАГАСКАР.....ЗАЩО РУБЛАТА НИКОИ НЕ Я ПРИЕМА ЗА ЧЕИНДЖ..НИКАДЕ ОСВЕН В РУСИА.ЗАЩО АКО ИМАШ 5 МИЛИОНА РУБЛИ, НИКОИ В ЕВРОПА НЯМА ДА ТИ ГИ ОБМЕНИ ЗА ЕВРО.. ??НИКОИ НЕ КУПУВА РУБЛАТА И ЮАНА..ВСЕКИ ИСКА ДОЛАРИ И ЕВРО.
24
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До КОСТАС КАРАМАНЛИСИменно китаеца и останалия свят живеят така, заради лукса на американеца.
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 27:Имаше и ударници при соца.......
22
2
 
30
 
! Отговори
. преди 11 години
Ами време е някой да си отвори устата, що за лицемерие !? Най-големия агресор от ВСВ насам прави докладчета за другите страни , докато унищожава цели държави.
21
17
 
6
 
! Отговори
днм преди 11 години
До КОСТАС КАРАМАНЛИС Кажи им го на тези само дето искат да лежат и да ядат и да ги храни някой цял живот критикуват Сащ Англия Германия ама искат евро в джеба маймуните хич не се занимавай те с прости овце господине.
20
11
 
2
 
! Отговори
дхм преди 11 години
До До неразбралите И като е бек на Азия БГ е еднакво тъпкана и плюта и от Азия и от Европа защото не стават хората тук няма вече СССР да ви хрантути 45 години работиш не работиш пари да взимаш айде чао ***
19
25
 
6
 
! Отговори
КОСТАС КАРАМАНЛИС преди 11 години
АЗ МИ ЧУДНО..ЗАЩО ВСЕКИ ПО СВЕТИ ТЪРСИ И ИСКА ДА ИМА ДОЛАРИ И ЕВРО..А НИКОИ НЕ ИСКА РУБЛИ И ЮАНИ ??...ЗАЩО ВСЕКИ БЯГА КЪМ ЗАПАД..А НИКОИ КЪМ РУСИЯ И КИТАЙ.ИСКАМ ДА ВИДИТЕ КАК ЖИВЕЕ ЕДИН ОБИКНОВЕН КИТАЕЦ--НА ДЕН С КУПА ОРИЗ..И ЕДИН СТАНДАРТЕН АМЕРИКАНЕЦ..ЗАЩО МРАЗИТЕ САЩ ?? НЕ СИ ЗНАЕТЕ ИНТЕРЕСИТЕ...ВУЛГАРИ.
18
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Китайците ще ни изядат живи!