Автомобил се вряза в летовници на плаж край Лос Анджелис

Един човек е загинал, ранените са 11
15
Автомобил се вряза в летовници на плаж край Лос Анджелис
Плажът Венис е едон от най-популярните места в Лос Анджелис. Снимка: Reuters

Един човек загина, а 11 бяха ранени в Лос Анджелис, след като автомобил се вряза в разхождащите се летовници по алеята край популярния плаж Венис, предаде Ройтерс.

След катастрофата водачът избягал с автомобила си. Полицията веднага започнала да го преследва, като го принудила да изостави колата си в Санта Моника и да продължи пеш бягството си. В крайна сметка мъжът се е предал лично и сега е разпитван за престъплението.

Според очевидци шофьорът е на около 25 години, със светлоруса коса. Той се е движел по алеята, предназначена само за пешеходци.

От ранените още един човек е в критично състояние, а двама са в тежко. В оказването на помощ на пострадалите са се отзовали 100 медици от екипите на Бърза помощ.

Водачът на автомобила, предизвикал тежкото произшествие, ще бъде обвинен в убийство, както и в това, че не е оказал помощ на пострадалите, а е избягал от местопрестъплението. Мотивите му засега не са известни.

При сходна трагедия в Санта Моника през 2003 г. Загинаха 10 души, а 69 бяха ранени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Лос Анджелисинцидент
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
пенсионерка но не с преди 10 години
К -9 Дамяно Дамянке Това ако е патриотизъм с девиз :Всички на каша! Сладурано отдавна съм доктор с философкска и др специализация и не е редно да карам мотор!"Мърлата с мотора и осморките"
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"няма да ги стигнем".----по хубаво да не ги стигаме точно в това.дошли са 100 медици ,+100 пожарни,+100 полицеиски коли....малко по късно идват едни астрономически сметки,които някои ги плаща---я пострадалия,я медикъла му,я държавата.
12
1
 
12
 
! Отговори
Жалко! преди 10 години
Когато става дума за човешки живот, всякакви остроумия са пошлост и грубиянщина. Независимо къде е угаснал този живот. За разлика от някои, бил съм във Венис. Очарователно градче с малки къщи, дворчета колкото плажни хавлии, много цветя, канали и мостчета. А човешкият живот е еднакво скъп и там, и на Филипините, и в Кения, и на "Цариградско шосе". Вчера на нашите пътища са загинали петима души! Войната я водят безсърдечните ***.
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
America - The Land Of Thte Free...
10
4
 
9
 
! Отговори
така ли преди 10 години
До AIMILIVS И аз не го знам къде е тоя град, не ме интересува да го знам...Така,че тази новина за мен е безразлична!
9
1
 
22
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 10 години
рекламната кампания за GTA V започна!
8
5
 
5
 
! Отговори
KKK преди 10 години
Венис или по известен като Ghetto by the sea :D
7
8
 
4
 
! Отговори
До 6 преди 10 години
100 медици. Да, но все пак забравяш, че това са САЩ. С население над 300 млн души, а България е по-малка по население от един техен град. Като се има пред вид и заплащането на труда на медиците там и тук, то няма нищо за чудене.
6
1
 
22
 
! Отговори
няма да ги стигнем преди 10 години
"В оказването на помощ на пострадалите са се отзовали 100 медици от екипите на Бърза помощ."
5
9
 
9
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Не 4-ти , но ако им кажеш ще кажат , че не са чули , защото България не е в техния щат , доколкото са чували е някъде в Массачусетс. Разбиийш ли са що нема смисъл да разбират за нашия бакш ?
4
9
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Голяма новина. Дали медиите в Щатите са съобщили новината за пияния бакшиш дето се вряза в чакащите на автобусна спирка в София и уби и осакати неколцина?
3
5
 
16
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
@ 1Да, минал се е малко , тук можеш да си правиш американски екшън , да блъскаш , убиваш , взривяваш , забиваш кирки , лопати и все си болен в съда и все си признаваш , все няма доказателства и все здравословното ти състояние позволява да бъдеш единствено в общежитие или под домашен арест , да си цъкаш на лаптопа и да се смееш на държавата , от своя страна пък доброто поведение те изкарва след година , две. Ако научат серийнните убийци на САЩ , ще вдигнеме много туризма !
2
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къде е онзи с фаровете да обясни (лампите)
1
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да беше дошъл да гази в България - най-много условна присъда да му дадат! Сега там ще лежи до живот.