Спрете нашествието на българи към Острова, зове Фараж

Иначе ви чака трус на изборите, предупреди той Камерън
Обновена: 20 сеп 2013 23:58 | 20 сеп 2013 21:41,
74
Спрете нашествието на българи към Острова, зове Фараж
Найджъл Фараж Снимка: архив, Reuters

Лидерът на антиевропейската Британска партия на независимостта (БПН) Найджъл Фараж отправи предизвикателство към министър-председателя Дейвид Камерън, като го призова до Нова година да спре достъпа на румънци и българи до Великобритания, съобщи британският в. "Стандард".

Фараж каза, че ако британското правителство не предприеме действия в тази насока, го очаква поражение на европейските избори догодина, което ще предизвика "земетресение" в Уестминстър.

По думите му имиграцията на източноевропейци ще бъде главна тема на предизборната кампания.

"Ако коалицията иска да спаси кожата си на изборите, тя трябва преди 1 януари да каже на Брюксел, че няма да отворим безусловно вратата си за българите и румънците. Това е моето предизвикателство към тях", заяви Фараж на конференция на своята партия в Лондон.

Той каза, че Великобритания е залята от "вълна от румънска престъпност" заради слабия граничен контрол, и предупреди, че положението може да стане по-лошо, когато догодина румънците и българите получат автоматично право да влизат в страната.

"Не бива радушно да посрещаме чуждестранни престъпни банди и трябва да депортираме тези, които извършват нарушения", каза той. "Чувате ли, господа Камерън, Клег и Милибанд?", обърна се Фараж към лидерите на трите основни британски партии - Консервативната, Либералните демократи и Лейбъристката.

Според него призивът на БПН за излизане на Великобритания от Европейския съюз ще превърне партията във водеща сила на изборите за Европейския парламент през 2014 г. Неотдавнашни социологически проучвания поставят БПН пред Либералните демократи с около 12 пункта, посочва "Стандард", цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
21
 
! Отговори
Nabludenie преди 10 години
Англичаните общуват добре с другитете раси - с тях нямат комплекс, чустват се мастерс, но няма да го подчертаят по какъвто и да било начин. С французи, германци и т.н. са горе-долу ок, защото в резултат на дългата обща история на взаимодействия и битки са си изградили философията и търпимостта. Но с други бели нации имат сериозен проблем. Особено с източноевропейците. Не могат да се почустват "висши" спрямо тях, никога не са им били "мастерс" а това са необходими условия за да им е комфортно.
39
3
 
15
 
! Отговори
Капутий йе... преди 10 години
Бях на острова и престапноста е предимно от *** родени там в Лондон а роднините им са маймуни от Африка!Откакто приемате нови *** в България намаляха престъпленията с 95%!Не мога да ги разбера тези и не искам дето живеят на острова освен че са бедни,прости и втораръка хора без достойнство и чакат там пенсия от Англия.Тя ще им даде ама ще ги унижаваповече от маймуните защото имат негарски сендикати!Една чиста България след нова година...
38
8
 
25
 
! Отговори
бачо преди 10 години
Аз не мога да разбера с какво британците са повече от нас българите,вместо да се радват на по-евтината работна ръка и квалифицирана те се оплакват.Я вземете за пример един средностатистически британец и един българин кой какво може в повече...?да си смени крушка от осветлението ли ,да си поправи водопровода ли,да направи някоя дупка с хилти ли,какво могат те освен да пият чай в 17ч.Тогава кой е по-инициативен и квалифициран?Скапаняци смотани добре че в годините на Колумб крадоха злато за кралица
37
11
 
11
 
! Отговори
мравка преди 10 години
Много си е прав този Фараж,държи за суверенитета и интереса на англичаните.Вие нещастни *** пишете само глупости.Невиждате как ни управлява организираната престъпност 24г. и няма работа за младите и образовани българи.Това е нашият проблем скъпи ми *** сънародници.
36
6
 
28
 
! Отговори
Ъц преди 10 години
Абе, Лондон скоро ще се превърне в Исламабад, а този реве че източно ЕВРОПЕЙЦИТЕ ще съсипят Англия! Не знам колко опасна е българската престъпност, но със сигурност не режат глави посред бял ден из Лондон!Що се касае до политическия популизъм... Лайза го изпя - money make the world go round. А, Шекспир го е написал - "светът е сцена и всички ние сме актьори". За къде без ШУТВЕ... ))))))))))
35
4
 
30
 
! Отговори
Бурга Злия преди 10 години
Е г-н Фураж,трябваше ли ви да ни разрушите силната ни икономика и да създадете безработица у нас за да налагате демокрация(и свободно движение на хора и стоки) та после да си скубете косите?Или си представяхте че само британски алкохолици ще се разхождат и само вашите *** ще купуваме.На нас ни си беше добре през социализма,а ни направихте сирииски бежанци.
34
6
 
11
 
! Отговори
spredi преди 10 години
Това е английската версия на Сидеров. Само не разбирам, защо днес.бг ни занимават с такива хорица дето се изказват по някакъв си начин. Ако Англия официално обяви тогава разбирам да има статия... да не мислите, че нашия *** сидеров някъде извън бг го цитират?! Абе днес.бг тоя да не си плаща, че го пускате тука или просто пълните сайта с ''квото има''... ай лека нощ
33
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До stariadubПрав си аз живея в страна пълна с пакистанци,индийци,индонезийци,филипинци....всички са една голяма,голяма напаст....но явно англичаните също като разклоненията си тук в НЗ много обичат да им се подмазват за да си вдигат самочуствието и не си дават сметка как малко по малко ги завладяват и превръщат страните им в невъзможно място за живеене,защото смело мога да кажа,че за времето в ковто съм в Нова Зеландия тя се превърна от една прекрасна и спокойна страна в гадно място за живеене
32
4
 
29
 
! Отговори
bigbeer преди 10 години
Призовавам да спрем англииските *** и педофили които купуват къщи в България да си ги държат там да се *** и да си чукат малките саксонци тук британски *** не ни трябват
31
4
 
15
 
! Отговори
yeremis преди 10 години
има ли още някой който да му обръща внимание на тоя ***?само утайката в Англия се замислят над неговите думи,всички останали дори не знаят че е роден още....
30
3
 
42
 
! Отговори
123456 преди 10 години
Еми пускайте повече сомалийци. Имате си един квартал в Лондон - "Хейс", дето е пълно с високообразовани, природно интелигентни, маниаци на тема хигиена африканци. И без това най-популярния виц е, че един англичанин вървейки из Лондон срешнал друг англичанин.
29
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хаха, ще се смея много когато другата година, Шотландия гласува независимостта си :)Ох, как ще ги боли, грозните английски муцуни с големи уши.
28
4
 
3
 
! Отговори
bg преди 10 години
Sataninskite varvari ne razreshavat na Scotland da stane nezavisima durjava.Sataninskite nacistki masonski masonski robovladel4eski USA sushto ne razreshavat otdeljane ot USA.Ina4e tezi masonski kopeldashki svine sa golemi kritici na Rusia.
27
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хората с такива приказки се издигат във властта а ние тука си се пенявим по форумите нищо, че вероятно повечето говорят по книжовен английски език от гн. Фаража (в някои области под фараж се разбира лопата(често за смет)). Всичко е политика и пари а националистическите изказвания си ги имаме и в Бг само дето чуждите политици принципно си действат националистически а при нашите има .......... трудно е сравнението.
26
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НАТО? Европа?Само *** не си гледат инереса. А нашите управници свалят *** пред всеки от ЕС. Затова и не ни считат за хора. И кучетата в Англия имат повече права от бългаи и румънци.
25
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дръж се за палците на краката - фУраж! Шоп ще те гази!
24
5
 
34
 
! Отговори
Momo преди 10 години
Българи разбрахме отдавна, че не щеш, а ***?Ако е само до българите добре, но *** не можеш да дискриминирате и трябва да ги приемете.
23
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жалко, че Вернер фон Браун не е успял с V2 още малко да надскочи времето си и да заличи този смрадлив остров.
22
6
 
20
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Най-противното, гнусно, двулично и нечистоплътно племе, от които по-долни няма - това са пакистанците.
21
4
 
8
 
! Отговори
иката видин бончова преди 10 години
Ас ши карм сичките си братофчеди там и англиа е хубавото че социл дават и за сичките има не кат тука