Роднините на екзекутирания втори в КНДР пратени в лагери

Ким Чен Ун се опитва да заличи спомена за своя чичо
Обновена: 21 дек 2013 23:05 | 21 дек 2013 22:34, Елка Василева
132
Роднините на екзекутирания втори в КНДР пратени в лагери
Ким Чен Ун. Снимка: архив, Reuters

Няколкостотин роднини на екзекутирания наскоро чичо на  севернокорейския лидер Ким Чен Ун са задържани и пратени в лагери за политически затворници, пише британският в. "Дейли телеграф".

Още по темата

В Северна Корея е честа практика роднините на някой, който е признат за виновен и наказан, да бъдат пращани в трудови колонии. Но мащабите на арестите този път показват до каква степен Ким Чен Ун се опитва да заличи спомена за своя чичо и бивш наставник от историята на страната.

Не само близки родственици на Джан Сон Тхек са били арестувани, но и по-далечни, като например роднини на неговия баща. Арестите са били извършени броени часове след екзекуцията на чичото на севернокорейския лидер.

Джан Сон Тхек беше екзекутиран по-рано този месец по бързата процедура по обвинения в контрареволюционна, антипартийна и отцепническа дейност.
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А в Саудитска Арабия как е положението?Там има ли измъчавани затворници ,режат ли глави, ръце,крака?УБИВАТ ли за (магьосничество ЗАБЕЛЕЖЕТЕ)!?Въобще Дейли телеграф в състояние ли е да ни осветли по тези въпроси?НЯМА ПО ГОЛЕМИ ЦИНИЦИ ОТ АНГЛОСАКСОНЦИТЕ!Прадедите на тези наши приятели бяха съюзник на Османската империя,която ни е държала 500 години под робство!Но това е положението!
120
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До tropГрешката която правят всички партии е,че не забраняват БСП и ДПС,а ти ако ти харесва да те управляват *** марш в Северна Корея.
119
3
 
4
 
! Отговори
Samo minavam преди 10 години
Помислете и по обратната логика.Южна Корея живее добре и предполагам не са и необходими 30 милиона въшливи комунисти от Севера.Самият Юг има сметка Прасчо да е на власт и да си строят комунистическия раи.Потърсете прилики и с нашите гащници,които също са със оперирани от скодоумие мозъци.
118
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да е'ва и комунистите да е'ва....
117
0
 
9
 
! Отговори
nerez преди 10 години
Бог прощава ,картофа с перчем -НЕ!
116
2
 
6
 
! Отговори
Ben- Adam преди 10 години
Няколкостотин роднини на екзекутирания наскоро чичо на севернокорейския лидер Ким Чен Ун са задържани и пратени в лагери****************************************Tova vi go pisah oshte sled ekzekuciata na chichoto. Za da niama otmashtenie shte gi izbiat edin po edin vsichkite.Spomnete si kakvo napraviha niakoga bolshivikite komunisti s car Nikolai i cialoto mu semeistvo. Ubiha gi. Ubiha i slugite im. Taka sa procedirali oshte predi novata era.Gorkia koreiski narod jivee pos strah.
115
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В момента в Бългрия е същия комунистически терор от Орешарски.
114
8
 
9
 
! Отговори
ХАХАХАА преди 10 години
ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ ШОРОСОИДИ -ЕНИЧАРИ-----МНОГО СТЕ ГОТИНИ!!!?!?!
113
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе това прасе на тая снимка , кога ще спре да прави поразии ?
112
2
 
17
 
! Отговори
така ли преди 10 години
Този "другар" Ким и неговите ортаци ще свършат в една огромна месомелачка, където ще ги хвърлят, смелят, и след това ще ги дадат на кучетата...Е, няма да е сега, след 15-20 години ще е това шоу!...
111
3
 
15
 
! Отговори
няма преди 10 години
няма как България да се оправи! защото сме *** народ-както ви го каза Боко и е абсолютно прав!много сме ***,че вярваме на продажните медии,а отвсякъде ни го казват и те-тъпите медии сами го тръбят-че са маши в ръцете на кукловодите от бившата ДС!т.нар. олигарси са също само за показ!а ние вярваме на клакьорите,които ни настройват един срещу друг и неможем да се обединим,да изберем свектни хора да оправят държавата и да си вземем откраднатото обратно!мисля че не е толкова трудно!обединение!!!
110
6
 
11
 
! Отговори
Ya Ali преди 10 години
Как имаме нужда в България някой да прати сите ционистки марионетки в лагери - било то сини, червени, фесове, герберасти, психично-Волни псевдопатриоти, соросоидски ***, ан***лно отворени общества и т.н. И НЕ, не подкрепям КНДР или Кой Чен Ун, но не виждам добър метод. Докато народът ни не прогледне и не изтрезнее от алкохолно и риалити опиянението си.
109
4
 
20
 
! Отговори
Jangle leg преди 10 години
До 118Никой не те плаши. Чувствай се съвсем свободен да поискаш политическо убежище от другаря Ким и да отидеш да живееш в този толкова добър строй :)))
108
22
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Плашат ни със Северна Корея, като с дядо Торбалан.Я по-добре напишете колко невинни хора са избити в американските концлагери в Гуантанамо, Диего Гарсия.Напишете как от Германия летят безпилотните самолети-убийци, с които американците избиват подозрителни хора по целия свят.Напишете как Ходорковски когато се сдобил с целия нефт на Русия и станал на-богатият човек в света, изведнъж му хрумнало всичко да продаде на Шеврон.
107
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дано поне им осигурят човешки условия за живот в лагерите. Жалко за хората.
106
1
 
47
 
! Отговори
koykov преди 10 години
Вие по тези форуми, освен да се храните един друг, на дали можете нещо друго...
105
5
 
8
 
! Отговори
просто човек преди 10 години
до 112А ти досега си бил на прясно мляко ли бе, кавал алкохолизиран?
104
10
 
25
 
! Отговори
Urkoto преди 10 години
На Ганьовеца му дай да се налива с ракия по цял ден и да бистри политиката. Пък после защо бил беден и не може да си плати сметките за ток.
103
4
 
15
 
! Отговори
просто човек преди 10 години
до 110Те такива добитъци като теб които висят посред нощ по форумите ще ни спасят. Те са лидерите. Няма начин ....Да е.а *** смешна жалка да е.а!не се ли усещаш колко си жалък ,бе кавалин?
102
19
 
8
 
! Отговори
Urkoto преди 10 години
В България трябва да останем само образованите и работливи хора. Лидерите, които знаят кое и как трябва да се направи. Всякаква друга необразована, комплексирана и озлобена пасмина да изчезва веднага. Сам тогава България ще се оправи.