Сякаш паднах от небостъргач, споделя Валери Трирвильор

Бившата френска първа дама била изненадана от новата връзка на Оланд
30 яну 2014 21:42, Елка Василева
18
Сякаш паднах от небостъргач, споделя Валери Трирвильор
Валери Трирвильор. Снимка: Reuters

Бившата френска първа дама Валери Трирвильор каза, че тя и президентът Франсоа Оланд напоследък са се били отчуждили, но тя е била напълно изненадана от връзката му с актрисата Жюли Гайе, съобщиха Франс прес и Асошиейтед прес.

Валери Трирвильор даде интервюта за два френски седмичника, в които за пръв път описва какво е довело до раздялата й с президента.

Пред сп. "Пари мач", в което тя е работила дълго като журналист, Трирвильор разказа, че не е вярвала на слуховете, докато сп. "Клоузър" не публикува разкритието си в началото на месеца. "Когато разбрах, сякаш паднах от небостъргач", каза тя и обясни, че се е чувствала повече измамена, отколкото ядосана.

Бившата журналистка "не изключва да напише книга".

Още по темата
"Може да изглежда странно, но не съм в период на криза - увери Валери Трирвильор. - Това не е първата раздяла в живота ми. Тя е по-жестока, защото е медийна."

Пред сп. "Паризиен" Валери Трирвильор каза, че с президента си е разменяла есемеси от Индия, защото той се притеснява за здравето й. За нея пътуването в Индия е "завръщане към свободата, далече от политическия свят и неговите предателства".

Що се отнася до съобщението на Франсоа Оланд, че слага край на съвместния им живот, тя коментира : "18 думи, почти по една за месеците ни заедно след избора му. Трябват двама души, за да се обичат, но за раздяла е достатъчен само един".

Валери Трирвильор каза също, че ще се върне към предишния си живот. Тя напомни за скромния си произход - майка й е била касиерка, а баща й е бил с ампутиран крак, и призна, че животът й е изключителен. Трирвильор твърди, че не е харесвала златото в Елисейския дворец, но си дава сметка, какъв късмет е имала.

За нея политиката е "свят, където от предателството се печели", а това не са нейните ценности. Въпреки това Валери Трирвильор "не съжалява за нищо".

Валери Трирвильор твърди, че за няколко дни е получила стотици писма от подкрепящи я хора. Един парадокс за тази елегантна жена с класически стил и буйна коса, която беше най-непопулярната първа дама на Франция, защото я смятаха за арогантна. Един десен депутат дори я нарече Ротвайлер.

Междувременно Сантяго Амигорена, бивш съпруг на Жюли Гайе, издаде роман за изневярата на актриса. Романът "Дните, които не съм забравил", който тези дни излезе във Франция, веднага се превърна в медийно събитие. В него авторът - писателят и сценарист Сантяго Амигорена описва периода, предшествал раздялата му с актрисата, случила се преди доста години. Името на Жюли Гайе нашумя след като беше разкрита любовната й афера с френския президент Франсоа Оланд, припомня електронния сайт на сп. "Поан".

Сценарист и актриса изживяват съвършената любов, имат две деца, пътуват по света, имат завидни кариери. До момента, когато актрисата среща друг. В "Дните, които не съм забравил" Амигорена описва връзката на актрисата с неин филмов партньор, което ускорило разпадането на връзката им и страданието, което това му причинило. Авторът разказва за пътуването си до Венеция няколко дни след като разбрал, че любимата му се отдалечава безвъзвратно, както и за опита си да сложи край на живота си. В крайна сметка писането задържа разказвача на ръба на парапета.

Впоследствие двойката се разделя, а писателят днес е намерил утеха във връзката си с друга актриса - Жулиет Бинош.

Въпреки преживяното Амигорена очевидно е запазил добри отношения с Жюли Гайе. Това обяснява решението му да застане на нейна страна в разразилия се скандал. "Тя е великолепна актриса, която упорито се труди", заявява той в интервю за Европа 1. Неприкрит възторг към майката на двамата му синове, който присъства и в романа му, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Имани преди 10 години
"Напълно в реда на нещата е да се правят грешки!!! Нищо не е съвършено, эащото ако съществуваше съвършенство не бихме съществували НИЕ"!!! Стивън Хокинг
15
0
 
4
 
! Отговори
Бивш любимец преди 10 години
Такива са нещата от истинския живот. Прошка няма. А тоя е един красавец. Плешив дребосък. Това че жените се избиват да са с него се дължи само и единствено на факта че е на върха. Падне ли ще се разбягат всичките любящи кукли. Помнете ми думата. Знам го от личен опит( въпреки че съм красавец""").
14
0
 
0
 
! Отговори
Zohan преди 10 години
Ами да хваща следващия!
13
0
 
8
 
! Отговори
питам преди 10 години
Тая буля защо се чуди, че тоя *** и е кръшкал, нима не е изневерил с нея на жена си преди?!? Какво да очаква от вей ***, бройкаджия, пък бил и президент на Франция?
12
3
 
8
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Ако до днес не е разбрала мъжката психика дамата има проблем. Една разумна жена не би направила скандал от това че съпруга й има извънбрачни връзки. Ако нищо не и липсва, има свободата , успеха в кариерата на съпруга и, и децата са подсигурени може правдата и да отстъпи място на разума. Историята показва -зад всеки успял мъж, винаги е стояла една разумна жена.Всяко нещо с времето. Усмихнете се и позволете на тудния момент да отминеТова е само мое мнение на жена малко опознала живота.
11
0
 
4
 
! Отговори
1561 преди 10 години
До бонбончо тотеви ти ще го докараш до там
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"... политиката е "свят, където от предателството се печели" ... " - много точно казано от Валери Трирвильор.
9
7
 
3
 
! Отговори
Сапьора преди 10 години
Ако х..я на Оланд и се вижда като небостъргач .значи има проблем със зрението...ало малката ...пардон дъртата друг ще намериш не се кахъри и гледай небостъргача му да е по малък че ще си по добре ...хи хи хи
8
6
 
4
 
! Отговори
Мишо преди 10 години
Че тя кога е падала от небостъргач, за да ги говори такива или е падала?
7
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Западът загива и завлича и нас! Сриването на морала е предхождало края на всички велики цивилизации!
6
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Писна ми да слушам за тия жабари бе
5
6
 
13
 
! Отговори
дд преди 10 години
"свят, където от предателството се печели"Га харчи парите спечелени от предатество ни рива а?
4
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Доста е остаряла и затова президента я замести с по-младичка.
3
14
 
9
 
! Отговори
бонбончо тотев преди 10 години
санде подкрепям те братле. искаме да и видем висналите тетки и месенца. от сеира нема по убаво ши знайте. иначе *** бабе се надявало че ще е първа дама, приеми, аудиенции, срещи с баба меркел и обонго, ендо друго, та оставяла плешивото потно чиче с големия космат тумбак и 3 сантиметровата ножка да и се качва като пръч отгоре и да и се празни в устенцата. и сега каква стана тя, он я използва да си си избърше ножката и я захвърли със статия у вестник. дикуайп.
2
9
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
искам те гола !
1
0
 
18
 
! Отговори
16855 преди 10 години
За нея политиката е "свят, където от предателството се печели", а това не са нейните ценности.Това обяснява почти всичко...