Цветанов във Виена: Следят опозицията в България

"Скандалът трябва да бъде коментиран в Европа"
Обновена: 31 яну 2014 12:24 | 31 яну 2014 12:21, Елка Василева
125
Цветанов във Виена: Следят опозицията в България
Вернер Амон и Цветан Цветанов. Снимка: ПП ГЕРБ

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна късно снощи във Виена със заместник-председателя на парламентарната група на Австрийската народна партия, член на Националния съвет на австрийския парламент и говорител по вътрешни работи и сигурността Вернер Амон, съобщи пресцентърът на ГЕРБ.

Двамата обсъдиха проблемите в сферата на националната и общоевропейската сигурност. Цветанов запозна Амон с вътрешнополитическата ситуация в страната и последните скандални разкрития как управляващите контролират опозицията чрез подслушване и проследяване от страна на властите в България.

По думите на Вернер Амон подслушването на лидери на опозицията в държава от Европейския съюз е изключително тревожен и недопустим акт на нарушаване на човешките права.

По време на срещата двамата се обединиха около мнението, че скандалът трябва да бъде коментиран в Европа, за да се избегнат бъдещи подобни действия спрямо опозицията в която и да било демократична европейска държава.

Цветан Цветанов и Вернер Амон се договориха през предстоящите месеци да се организира кръгла маса в София по темите за сигурността и имиграцията, на която да присъстват австрийски, германски и български депутати, членове на вътрешните комисии в националните парламенти. На форума ще могат да бъдат представени бъдещите политики на ПП ГЕРБ в сектор сигурност и ще бъде осъществена обмяна на опит на работещи политики между държавите от Европейския съюз като Австрия и Германия. По думите на Амон подготовката на кръглата маса по тема "сигурност и миграция" ще съвпадне и с част от приоритетите, заложени в предстоящата кампания на ЕНП за Европейския парламент. Форумът ще бъде организиран от фондация "Ханс Зайдел", Сдружение ГЕРБ и Европейския център за изследвания към ЕНП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
0
 
! Отговори
Имани преди 10 години
Паэи Боже да не ни следят!!! Энаем повече эа космоса отколкото эа човешкия моэък!!! ЕС е една ОТЛОМКА и не энам эащо още не се определя эначенито И!!!!
112
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой още вярва на ЕС? От там импортираме: Наркомания, проституция, безработица, асоциална вътрешна политика, педофилия, декриминализиране на престъпниците, фалит на образователната система, разлагане на обществото чрез създанаве на фиктивни малцинства с преекспонирани права, доктатура на банките. И така нататък - подслушване, рекет на опозицията, грабеж. Вън от ЕС - това е единственият път за България, преди да е загинала.
111
0
 
2
 
! Отговори
ха-ха преди 10 години
Крадеца вика-дръжте крадеца!Този вместо да е в затвора се развява в чужбина.
110
0
 
3
 
! Отговори
Димитров преди 10 години
До Анонимен: Аз също мисля като теб ,но същевременно не забравям ,че гарван-гарвану око не вади ! Май обстановката и екскурзиите на престъпника из Европа ,доказват точно това ! Няма оправия братче ,ченгетата са докопали всичко и си вършат ,каквото искат .Ние си хапваме кучешки хляб за 50 ст.
109
4
 
10
 
! Отговори
Марийка преди 10 години
До Спеца"Цветанов , Вие първо сте престъпник , а после опозиция, не забравяйте !" ТОЧНО!!!!
108
2
 
8
 
! Отговори
Шуши преди 10 години
Във всека нормална държава престъпниците от тежката организирана престъпност се подслушват ...какво още иска тоя бандит упалнишки и що не е е при бай СтавриПозор за европейските "политици", които за да си осигурят един-два депутата в повече в Европейския парламент, са готови ДА СЕ СДУШАТ С НАЙ-ДОЛНОПРОБНИТЕ НИ МАФИОТИ.
107
2
 
2
 
! Отговори
до 109 преди 10 години
*** спечелила е проект за 60 хиляди, с които трябва да развива дейност и които са му джобни на Цв.Цв...а понеже мъжът и е политик в България не може да участва в обществени поръчки, то значи не може и в Европа, така ли?
106
1
 
9
 
! Отговори
Тони преди 10 години
Цвъчко пак тръгна да се оплаква в Европа.Абе с какви пари се разхождат тези недоразумения?-ако не се сещате-с нашите.
105
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цецо, ако някога въведат мерна единица за наглост определено ще я кръстят на твое име!
104
3
 
10
 
! Отговори
слави преди 10 години
Този като просяк ходи в Европа за да се върне на власт.Свърши брато.С МУТРИТЕ-ДОТУК.
103
4
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Какво прави във Виена този подсъдим?Не ли вече в затвора.?
102
8
 
7
 
! Отговори
Кара Колю преди 10 години
До АнонименДухай под вода, за да не вдигаш пушилка, червен ***! Свърши вашето време!!
101
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 106Няма ли да кажете нещо за Моника и за това какви пари връща сега на ЕК ???
100
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЦЕЦКО,ГА МЕ СЛУШАШЕ ТИ БЕ ДОБРЕ,А СЕГА СЕ ДЪРПАШ-ОТИ ТАКА БЕ--ПОЕМИГО СМЕЛО НАВЪТРЕ И НЕ СЕ ВЪРТИ ОТИ ВЛИЗА ПОВЕЧЕ....*** КАТО ВИФАДЖИЯ...ЕГАТИ ОБРАЗОВАНИЕТО......ИЗПИТ САМО ЕДИН Е ВЗЕЛ С ГЛАВАТА СИ--ЧЕЛНА СТОЙКА!!!!ХАХАХАХАА!!!
99
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След като две, три години се изтрепваха да тръбят, че Цветанов подслушвал кого ли не, и Бойко ги избъзика, че трябва да се подслушват министрите му , всички вече викнаха в хор. Същевременно, разбира се хвърчаха компромати, със записи все срещу ГЕРБ, но продължаваха да заливат с кал Цветанов, защото той дръпна черджето из под краката на червената мафия. Сега , когато наистина започна тоталното подслушване, но не на разбойниците, а на политическите противници, всички потриват с радост ръце !
98
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Слушам Цветанов как всичко в МВР по линия на СРС-тата е било наред по времето, когато той е бил министър. Слушам го и се сещам за проф. Евгений Николов...
97
8
 
13
 
! Отговори
Спеца преди 10 години
Цветанов , Вие първо сте престъпник , а после опозиция, не забравяйте !
96
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко и да платиш от заграбеното от контрабанда, рекет и наркотици, няма да отървеш затвора, продажна гад, антибългарска герберастка!!!
95
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 101Цецко ти ли си ? Много поздрави на Веско !
94
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много престъпници пишат в този саит,явно Цветанов яко ги е настъпил щом сега толкова се радват.Чудя се само как успяха толкова бързо да си уредят свободата,явно БСП и ДПС им помага,а те за отплата ще гласуват за тях и ще плюят срещу Цветанов.Но Европа знае истината за всичко,