Черната статистика след сблъсъците в Киев

Общинските власти съобщават за 67 загинали протестиращи от вторник досега
20 фев 2014 20:14,
210
Черната статистика след сблъсъците в Киев
Снимка: БТА

Шестдесет и седем протестиращи са убити от вторник досега при насилието в Киев, съобщи Франс прес, позовавайки се на комюникета на киевските общински власти.

В центъра за съдебна медицина са докарани 67 трупа, посочва общинската администрация, уточнявайки, че става въпрос за протестиращи, убити от вторник насам.

По-рано опозицията съобщи за "над 60 жертви" на насилието днес.

Още по темата
 Данните за броя на загиналите остава противоречив. Главният медицински координатор на демонстрантите Олех Мусий заяви за Асошиейтед прес, че най-малко 70 активисти са били убити при сблъсъци с милицията в украинската столица и броят им може да нарасне, а ранените са над 500.

Според АП убитите тази седмица при сблъсъците в Киев са най-малко 99.

Видеозапис на украинската телевизия показа днес шокиращи сцени на протестиращи, покосени от автоматична стрелба, и техни другари, които се спускат да им помогнат. На кадрите се виждат групи протестиращи, които изнасят телата върху пластмасови плоскости или дъски.

Украинското вътрешно министерство съобщи, че 67 военнослужещи от вътрешни войски са били пленени. Не стана ясно
къде са били отведени. Според опозиционен депутат те се намират в окупираното столично кметство.

В киевските болници с огнестрелни рани са докарани 130 служители на правоохранителните органи, съобщи вътрешното министрество, цитирано от ИТАР-ТАСС.

Жителите на Киев спешно се запасяват с продукти от първа необходимост като хляб, сол, захар, брашно, жито и вода. Заради търсенето в някои частни магазини цените са се вдигнали с 30-40 процента.

Засилена е охраната на банките. Ограничен е обемът пари, които може да се теглят от банкомати. В Киев има проблеми с мобилната връзка.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още по темата: Украйнажертвисблъсъци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бой, бой по Брюкселските болшеваги, никаква милост!!!!Мачкай Еврейската комунистическа Марск_троцкистка ***!Вива Русия, вива Путин, вива Сидеров, вива Liberta !
140
3
 
6
 
! Отговори
Ivanov преди 10 години
Kle4ka kibrit ne smeiat da zapaliat na meidana shoto she doidat Pak bratushkite. Da vi serem i na europäischen cenosti. SLAVA RUSSLAND SLAVA PUTIN SLAVA BRATSKI SAVETSKI NAROD ZAPADNITE UKRAINCI NAI GOLIAMATA MARSHA NA SVETA NIAKOGA SHE SI GO POLU4AT TAPKANO
139
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименskrii se be gnusno milicioerche.
138
4
 
20
 
! Отговори
Вести преди 10 години
Дадоха запис как демократите спират депутатски автомобил на техен депутат, който излиза от площада към града. При проверка на багажника се видя снайпер със заглушител! Като си показа някакво листче, му върнаха снайпера и го пуснаха да си ходи! Ей това е демокрация , овце на заколение!
137
2
 
9
 
! Отговори
ни съ знай преди 10 години
Бандера явно е посял много от своето семееееееееееееееееееееееееее.
136
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колеги, сега за или противт рябва да пишем. Нещо се обърках :(
135
4
 
7
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
Нови новини. Някаква (може би в абстиненция) пак оревава нета,че ги пердашат здраво и са отчаяни.все пак казва,че имало 5000 които заградили града и нямало да допуснат Янукович да избяга.И че вилнеели някакви патрули,само че не си призна че са на техни хора.Подпалили полицеиски участък в друг град,ама само това спомена,явно и там не върви нещо. Та това е засега,ако има още ,ще пиша
134
13
 
8
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
Я, тук пет, шест червенотикеника си спретнали седянка и нищят световната политика ...Доган да не ви е пуснал в отпуск, че не му свирите по това време ?
133
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
другари, пишете повече, че няма да има за хлебец... вие друго не може да правите така или иначе ае със здраве
132
2
 
16
 
! Отговори
До 166 преди 10 години
Заради 7-8 цифрени суми по с-ки в райските кътчета на земята! Костов взе 50 000 000$ от една западна фондация преди събитията 1997г. А бе хора вие последните 25 години на Марс ли сте живяли или страдате от деменция?
131
18
 
2
 
! Отговори
Никос Пантелис преди 10 години
треба Гръцката и Турската армии да влезем вав Волгариа и да възстановим демокрацията..Хем ще пробваме танковете Еибрамс и Леопардите във полеви условияБСП НЕ СА ДЕМОКРАТИ.
130
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз пък обичам всички мои сънародници. И ако се получи нещо като в Украйна ( да не дава господ). Аз ще отида да им помогна с каквото мога. Нищо че сега ги псувам когато ме засекат в задръстването. Няма значение селяни, граждани,чалгаджии или каквито да са .Дали се борят против правителство на комунисти, дали са платени от EU, USA, USSR те са Българи преди всичко и аз ще съм с тях
129
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Показателно е, че хората винаги бягат ОТ комунизма КЪМ капитализма (справка - Берлин, Корея и много други)... странно защо ли, другари?!
128
3
 
6
 
! Отговори
Румен221 преди 10 години
До Анонимен 158,"Приятелю",- Колко българи трябва да бъдат убити за да дойде твоята демокрация...???.
127
5
 
12
 
! Отговори
Румен221 преди 10 години
ЗАЩО...???- Защо честните и мирно протестиращи про-европейци НЕ ДАВАТ ИМЕНАТА НА УБИТИТЕ си бойци?- Защото убитите са... ЗАЛОВЕНИ ПОЛИЦАИ НАСИЛА ПРЕОБЛЕЧЕНИ С ЦИВИЛНИ ДРЕХИ И ХЛАДНОКРЪВНО ЗАСТРЕЛЯНИ В ТИЛА!Цитат:- Украинското вътрешно министерство съобщи, че 67 военнослужещи от вътрешни войски (патрулиращи без оръжие) са били пленени.Цитат:- В центъра за съдебна медицина са докарани 67 трупа, посочва общинската администрация Янукович е всичко друго но не е ***, но убийствата се приписват на управляващите- В СИРИЯ ТОВА ПРОДЪЛЖАВА 3г., а в Украйна сега започва
126
7
 
7
 
! Отговори
Вести преди 10 години
Немога да разбера тоя червей Янукович защо праща момчетата на заколение? Или да издава заповед или да си подава оставката!
125
3
 
12
 
! Отговори
караочо преди 10 години
Братя Българи!Киев гори в пълномащабна гражданска война,а вие говорите за заплати.Колко щяха сега да са вашите заплати ако "симпатягите" не бяха изгонели т.н.провокатори от протеста,пратени точно такъв сценарий да предизвикат.Всъщност видяхме нагледно как от камъни и павета лесно се минава към кулшуми и гранати.Разбира се накрая се появявт и танковете и артилерията.Този филм вече го гледахме в Югославия,Сирия и Либия. Не забравяйте че камъните и павета вече ги минахме!!!
124
0
 
0
 
! Отговори
от 777777 преди 10 години
Извинете за последния коментар, беше за друга новина!
123
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре е, че някой се бори с комуноидите и прокажената им политическа система!
122
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До BOYANКакво беше това за гълъбите?