Тв: Снайперисти в Киев използват журналисти за жив щит

Метрото не работи, затворени са училища и детски градини
Обновена: 20 фев 2014 13:55 | 20 фев 2014 13:53, Елка Василева
103
Тв: Снайперисти в Киев използват журналисти за жив щит
Снимка: Reuters

Група снайперисти са заели сградата на един от хотелите в центъра на Киев, откъдето стрелят срещу служителите на правоохранителните органи. Това се съобщава на сайта на телевизия  Russia Today.

Някои от снайперистите са разположени на покрива на хотела и се крият зад телевизионните журналисти, предаде ИТАР-ТАСС.

Още по темата
Снимачната група на телевизия Russia Today е попаднала под обстрел. Куршум е одраскал камерата на журналиста Даниил Анисимов и е заседнал в стената. Анисимов  казва, че не е ясно откъде е бил произведен изстрелът.

В 9 часа тази сутрин в Киев беше нарушено примирието, постигнато между властите и опозицията в Украйна. Избухнаха ожесточени кървави сблъсъци. 25 демонстранти са убити по информация на Франс прес. Журналист е видял осем тела, лежащи на земята пред централната поща на площад „Независимост“. Десет други са лежали недалеч оттам пред хотел "Козацки". Друг журналист на АФП е преброил седем тела в салона на хотел "Украйна" от другата страна на площада. Всеки един от загиналите е убит само с един куршум, заявява лекарят доброволец Домитро Кашин пред Интерфакс-Украйна. По данни на украинското МВР един служител на министерството е загинал, а десетки са ранени.

Метрото в украинската столица не работи вече трети ден, предаде ИТАР-ТАСС. Движението на влаковете и в трите направления беше спряно във вторник следобед. Прекъсването на работата му продължава и днес, а наземният транспорт работи в усилен режим, съобщиха местните власти. Засилени ограничения върху транспорта са наложени в центъра на Киев.

С решение на градската администрация до утре е спряна работата на училищата и детските градини в центъра на града. Решението е взето за "гарантиране на сигурността на децата и на сътрудниците на учебните заведения", обясни градската служба за образованието, науката, младежта и спорта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
4
 
7
 
! Отговори
Смях преди 10 години
До УБИЙ КОМУНОФАШИСТВсички изброени от теб се препокриват със една дума ЦИОНИСТ !!!!!Ако си на Соросойдна издръжка те разбирам защо пропускаш точно най върлите врагове на православието и славянството :)))))))
56
9
 
10
 
! Отговори
НАПРАВИ ДОБРО! преди 10 години
УБИЙ ,ЧЕРВЕН НАЦИОНЛ-СОЦИАЛИСТ ОТ БАНДАТА НА РУСКИТЕ ИБРИЦИ В БЪЛГАРИЯ!!ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИЯ И УКРАЙНА СА СХОДЕН!!!РУСИЯ ТРОВИ ЖИВОТА И НА ДВЕТЕ НАЦИИ!!!ВРЕМЕ Е ДА ПРЕМАХНЕМ ТАЗИ ПОСТОЯННА ПРЕЧКА , АКО ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ СВОБОДНО!ЛУКОВ МАРШ---Е НАШИЯ ХИМН НА СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ!!!
55
5
 
5
 
! Отговори
Баце преди 10 години
Какви комунисти каква фашисти ви тресат ? Янокович както и Путин или Орешкоки не правят нищо за народите си ! Те облагодетелстват кликите си и всеки ден крадът като за последно ! Да сте чули или видяли Пламен Наркомана или *** да разговарят с пенсионерска организация ? Няма и да видите но скоро още ще виете като разберете Пацо какви заложници ви е направил ! У нас одпадат повече от 50% от здравните пътеки ! Здрав ще е този който има кинти да внася в часните здравни фондове ! Честито
54
0
 
11
 
! Отговори
агентите на дс преди 10 години
те сините крадци мило и драго дават и тук да се запали държаватаи докъто ние се избиваме един друг следите на кражбите им да се заличат в пепелта и кръвта------------------------------------------------------------------.няма да я бъде тая - българите не са толкова глупави че пак да ви изберът
53
18
 
6
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
Червенотиквеничета, кажете какъв щит е журналист срещу снайперист? Толкова сте прости, че вярвате на всичко, което ви спуснат от Москва.
52
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В грешка си 64 в Украйна има ислямски групировки в момента атамана им е кавказец близък на Доку Умаров, хората са се организирали много добре, имат си мравки работнички дето им събират материали са огъня и барикадите, други дето изнасят ранени, група зареждаща молотовки и други дето са щурмоваци за атака. Имат си и снайперисти и отряд за близък бой с бухалки с пирони, ножове и като на компютърна игра- хора с бензопил триони!!! Много са украинци, беларусци, молдовци, но командващите са кавказци!
51
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЩОМ ВЕЧЕ ПУСНАХА И СНАЙПЕРИСТИТЕ СРЕЩУ НАРОДА ВЕЧЕ РАБОТАТА СЪВСЕМ СЕ ЗАКУЧИ!
50
9
 
4
 
! Отговори
твърд комунист преди 10 години
Как е,бг демократчета,предадоха ли се вече колегите ви алкохолици от маймудана?
49
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Кой със завист гледа към Украйна и Сирия съжалявайки че и тука не е така?"Тоест искаш масови погроми, човешки жертви, българин срещу българина и гражданска война?
48
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега очакваме бавноразвиващите "либертанци" да започнат да ни обясняват как народЪТ се е вдигнал срещу комунизма, диктатрора Янукович и срещу...Путин...разбира се! Но форумните *** вероятно не могат да си отговорят на въпроса КОЙ, КОЙ, КОЙ, КОЙ използва снайперисти, за да стрелят по мирното население и по полицията? Разбира се това е или НАРОДЪТ или агенти на Путин...
47
4
 
6
 
! Отговори
Янукович преди 10 години
Обещавам, ще положа цвета на гроба ти след като се стабилизира обстановката.
46
19
 
12
 
! Отговори
trefa преди 10 години
не вярвайте на руски агенции. няма по- големи лъжци от червената ***. живял съм там доста години, помня как лъгаха за чернобил, курск и т.н. четете украинските сайтове. не на руския неоимпереализъм.
45
13
 
7
 
! Отговори
ЧАУШЕСКУ преди 10 години
Янукович , чакам те с нетърпение !
44
4
 
11
 
! Отговори
до ViturStSt преди 10 години
"Бе заловените снайперисти правокатори са руснаци пък не знам."Източник: Агенция "Свободни съчинения"
43
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** евродемократска! Живи хора подпалиха, стрелят по невъоръжените полицаи, а нашите медии се гъзят на янките и прехвърлят вината за мародерствата от болната глава на здравата. Баси! Трябва накрая да раздадат бойно оръжие на беркута и да изчистят долната ***, ако ще във Вашингтон да пискат до небесата.
42
18
 
11
 
! Отговори
ViturStSt преди 10 години
Бе заловените снайперисти правокатори са руснаци пък не знам.
41
10
 
9
 
! Отговори
ViturStSt преди 10 години
До СмяхКой някога се е наричал мирен протестиращ в Киев.Не мешайте опорните точки
40
8
 
10
 
! Отговори
Pimp C преди 10 години
"Група снайперисти са заели сградата на един от хотелите в центъра на Киев, откъдето стрелят срещу служителите на правоохранителните органи"КОй тогава застреля 25ма протестиращи?Нещо пак информацията е едно към кьотере....
39
9
 
36
 
! Отговори
Смях преди 10 години
Тази нощ "мирните протестиращи" са разграбили НАЦИОНАЛНИЯ МУЗЕЙ.... Няма сграда която да са окупирали и да не е била разграбена !!!!! Това са обикновени престъпници прикриващи се зад идеята че правят революция !!!!!
38
3
 
5
 
! Отговори
до 42 преди 10 години
Щях да те питам какво общо има Левски, но като ти гледам неграмотно изписания коментар с главни букви и без пунктуация, се отказах. Вероятно нивото ти на интелигентност е колкото на изцеден лимон.