Тимошенко сред евентуалните кандидати за премиер

Възможно е днес парламентът на Украйна да избере нов премиер
Обновена: 23 фев 2014 11:31 | 23 фев 2014 11:31, Елка Василева
88
Тимошенко сред евентуалните кандидати за премиер
Юлия Тимошенко. Снимка: Reuters

Започна заседание на Върховната рада на Украйна, на което не е изключено да се гласува за нов премиер, предаде ИТАР-ТАСС.

Още по темата

В пленарната зала присъстват 315 депутати. Малко след откриването на заседанието бе обявена почивка за уточняване на дневния ред. Заместник-председателят Руслан Кошулински съобщи, че се очаква и доклад на силовите ведомства.

Възможно е днес да бъдат гласувани кандидатури за премиер. Според депутат от опозиционната партия "Баткившчина" се обсъждат кандидатурите на Юлия Тимошенко, Арсений Яценюк и Петро Порошенко.

В Радата е внесен проект за решение за забрана на дейността на управляващата Партия на регионите и на Комунистическата партия на Украйна. Предложението е внесено от депутата Олех  Ляшко, който не е член на нито една от парламентарните фракции, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
5
 
! Отговори
Ivan K. преди 10 години
Sled vreme steiskat da varnat kam Rusia no ste e kasno.Parvo ste qdat K**a dokato se izpekat M****e.
16
11
 
3
 
! Отговори
Balakov преди 10 години
Bre ,tova bulgarite golemi experti po ukrainskija vapros.I ne samo,nai veche po evreiskite konspiracij.Cheta i se chudia,koja chafka mu e izpila gladkija mozak na bulgarina.Savsem e izprashtial zavalijata.Po dobre da si gleda nasranija gaz,a ne da se pravi ne expert po svetovnite konspiracij
15
2
 
11
 
! Отговори
всички останали преди 10 години
Американският посланик в Киев ще каже, кои партии ще бъдат разрешени (фашистките), и кои партии ща бъдат забранени (всички останали)!
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ясно щом като ще забраняват комунистическо-общинския строй туй ще да е робовладелска революция по подобие на семитските в арапо-африканските ширини,според мълвата- бой се от данайците когато ти дават дар тия общо взето трябва да са от някъде като от дар на салама.
13
4
 
20
 
! Отговори
Сбогом, Украйна! преди 10 години
Глобалистите превзеха Украйна не само благодарение на вкараните от Сирия терористи и платените хулигани, но главно заради алчността на досегашните украински компрадори, които имат баснословни сметки в австрийски и швеицарски банки.Украиснкият народ, за разлика от нас, се вдигна на въстание, което отново нищо добро няма да му донесе, освен ЕС, още по-голяма мизерия, *** и - нещо ново - ислямизация...
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Голямо лигавене ще падне.И к'во като забранят партиите?Преименуват се и готово.
11
2
 
12
 
! Отговори
VDCH преди 10 години
Не се карайте бе, хора. Превратът нямаше да стане без хората на Янукович. Доказателства колкото искаш:- всеки ден "мирно протестиращите" пред погледа на силите на Беркут сглобяваха коктейли *** и други атрубити и никой не ги закачаше;- от години под спокойния поглед на силите за сигурност се създаваха паравоенни формирования включващи участници във чеченската война.
10
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
по една телевизия ме облъчва платената кулезич, по друга некакъв *** ме облъчва със сексуалните си наклонности, колко хай било да си на лева резба. по трета некакви баячки и врачк денонощно бъркат некакви тенджери и изрезват оригамита... това ли е демокрацията? да ходят по улиците някакви зомбите и бленуваната свобода за пътуване да се отнася само за избрания мутренски елит? то и преди си беше така, само че имаше средна класа и немаше крайна бедност. и хората не умираха от глад и ***.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма да е Тимошенко!Не са толкова глупави. Тя може да помага, но да е начело е невъзможно.
8
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Целта е НАТО да разположат ядрени ракети в Украйна срещу Москва.
7
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
уважаеми форумци, какво да ви кажа, изхвърляйте газовите уредби. доакто южен поток не с епострои. то еврейската *** в европа не ни дава да го строим, за да могат да изнудват русия. да, ама не. моментално излизане на бг от ес!!!! не желая повече разни утрепани шматки да ми казват какво да правя, че и да си плащам за което. седесарски ***, върнете ми нормалния живот!
6
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Украинците не знаят какво ги чака , запада и САЩ ще убият 7-8 милиона украинци.
5
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Човешките права на руснаците са под въпрос.
4
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
алоооо, евросъюза, това ли е демокрацията ви? забрана на партия, спечелила изборите в украйна? така ли превзехте украйна? понеже немате пари да конкурирате русия и с преврати? долна еврейска ***! в историята евреите винаги са били нагли, след което са си го получавали според заслугите! да ви кажа само, че апокалипсиса и края на света се отнасят само и единствено за края на еврейския свят! евреи, чака ви едно хубаво апокалипто! немецът е песен в сравнение с него.
3
2
 
20
 
! Отговори
нова държава преди 10 години
В Европа има нова фашистка държава! Тя се казва Украйна!
2
2
 
33
 
! Отговори
кой ? преди 10 години
Американският посланик в Киев ще каже, кой ще стане премиер или президент на Украйна, и кой не!
1
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Забраната на партията на регионите и комунистите ще значи фашистка диктатура и етническо прочистване на Източна Украйна от руснаците.